Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok sağol çıtırım dün sızlama ve hafif ağrı vardı,sonrdan şişlik çoğaldı bunun olmasıda zaten normal herkeste olmuyor tabi.
Resmen vura vura keserek kplamalar çıktı.
Of of kıyamam. incitmeden öperim . Sağlıkla kullanmanı dilerim bitanem. Zamanla geçer ağrısı yaptıranlar hep aynı şeyleri söylüyor. Bir iki gün dayan sabret geçecek hepsi.

Kızlar selamlar. Özür diliyorum yeterli özeni gösteremiyorum bir kaç gündür. Dünün menüsünü paylaşıp hemen kilo bildirimi yapayım.

22 aralık perşembe
Sabah 11.30
2 haşlanmış yumurta,
2 tane oreo bisküvi.

Öğlen 14.30
2 bardak çorba.

Akşam 18.30
1 porsiyon tavuk ızgara,
Salata,
1 dilim ekmek,
1 kivi, yarım muz.

Su:2 lt.

Kilo bildirimi;

Geçen hafta :86,7
Bu hafta: 85,1
Fark:1,6
Yüzde:1,84 Zipzip- Cordelia

Aaa bir kuşumuz daha olmuş.
Hoş geldin mavikuş.
Sağlıkla büyüsün evlatların maşallah Süreklilik saglarsin istedikten sonra da çıtır bir ikizler annesi olursun inşallah.

Tebrikler kuşum.

Afiyet olsun canim
Guzel eksi tebrik ediyorum

Kız o kadar Yemen'e brqvooooooo
Sağol cnm valla

Onun şişkinliğide vardır şimdi

Tevrikler kekcim eksin çok güzel

Tebrikler eksin süper
Teşekkürler ablam

Gunaydin canim guzel eksi tebrik ederim

Guzel eksi tebrik ederim canim
Sağol kaptanım

Tebrik ederimmm

Günaydın eküricim. Diş tedavin nasıl geçti. Ağrın sızın oldu mu? Acil şifalar dilerim canım

Of of kıyamam. incitmeden öperim . Sağlıkla kullanmanı dilerim bitanem. Zamanla geçer ağrısı yaptıranlar hep aynı şeyleri söylüyor. Bir iki gün dayan sabret geçecek hepsi.
Günaydınlar ekürim çıtırımm,geçecek mutlakada ilk gnler sıkıntı biraz üstte hiç diş yok bildğin tam neneyim şimdi
Tebrikler eksin çok güzel
Sağol cnm valla

Teşekkürler ablam

Sağol kaptanım

Tebrik ederimmm
Rica ederim ne demek
Geçen cuma :65.6
Bugun :64.45
Fark:1.15
Yuzde:1.75

Cordelia
Harikasın kuzum tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…