Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tatlım ismim okunup sedyeye gidiş hazır hale geliş hali çok heyecanlıydi. O kısım zor geçti. Ondan sonrasıni hatırlamıyorum. Uyanmadan beş dakika öncesi rüya görüyormuşum kulüple ilgiliydi gözümü açınca ilk onu hatırladım. Ya benim başka hayatım yok mu dedim güldüm kendi kendime

Owww yeah. Dombilikuş diye yazılır, spor queen diye okunur

İyi akşamlar kızlar. Öncelikle bugün kilo veren, emek harcayan, çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum. Yıl sonu olması nedeniyle rutin işlere teknik şartnameler, toplantılar, muayene kabuller ve tekrar toplantılar eklendiği için soluk soluğa bitirdim haftayı. Ev tarafında da okuludur kursudur derken örselendim resmen
Kuzenimin sürpriz davetinden dolayı sapanca tarafına gideceğim fesang ama nasıl bir plan var bilmiyorum. ‘Sen bi gel de’ deyip duruyor çünkü. Haftaya da izin aldım bir kaç gün, çocuğumla biraz kıralım işi gücü
Yarın yolda olacağım o nedenle şimdiden; 2022’yi sağ salim tamamladığınız, akıl ve ruh sağlığınızı koruyabildiğiniz, kaza bela geçirmeden, şeref yoksunu insanlarla yolunuzu kesiştirmeden tamamladığınız için tebrik ve takdir ediyorum. 2023 yılının başta pandemisiz/hastalıksız tamamlanmasını, herkese sağlık, en azından geçim kaygısı yaşatmayacak kadar para, mutluluk, huzur ve şans getirmesini temenni ediyorum. Sizi çok seviyorum

Bilincalti gibi
Degisik bir histir ya. Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…