- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
İnsaallahİyi akşamlar kızlar. Öncelikle bugün kilo veren, emek harcayan, çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum. Yıl sonu olması nedeniyle rutin işlere teknik şartnameler, toplantılar, muayene kabuller ve tekrar toplantılar eklendiği için soluk soluğa bitirdim haftayı. Ev tarafında da okuludur kursudur derken örselendim resmen
Kuzenimin sürpriz davetinden dolayı sapanca tarafına gideceğimfesang ama nasıl bir plan var bilmiyorum. ‘Sen bi gel de’ deyip duruyor çünkü. Haftaya da izin aldım bir kaç gün, çocuğumla biraz kıralım işi gücü
Yarın yolda olacağım o nedenle şimdiden; 2022’yi sağ salim tamamladığınız, akıl ve ruh sağlığınızı koruyabildiğiniz, kaza bela geçirmeden, şeref yoksunu insanlarla yolunuzu kesiştirmeden tamamladığınız için tebrik ve takdir ediyorum. 2023 yılının başta pandemisiz/hastalıksız tamamlanmasını, herkese sağlık, en azından geçim kaygısı yaşatmayacak kadar para, mutluluk, huzur ve şans getirmesini temenni ediyorum. Sizi çok seviyorum
İyiydi ama kabul etAllah seni kızzz
Muhteşem
Canım eksik olanlar yarın bildirecek değil mi kaptanım
Canım benim sağol sana daİyi akşamlar kızlar. Öncelikle bugün kilo veren, emek harcayan, çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum. Yıl sonu olması nedeniyle rutin işlere teknik şartnameler, toplantılar, muayene kabuller ve tekrar toplantılar eklendiği için soluk soluğa bitirdim haftayı. Ev tarafında da okuludur kursudur derken örselendim resmen
Kuzenimin sürpriz davetinden dolayı sapanca tarafına gideceğimfesang ama nasıl bir plan var bilmiyorum. ‘Sen bi gel de’ deyip duruyor çünkü. Haftaya da izin aldım bir kaç gün, çocuğumla biraz kıralım işi gücü
Yarın yolda olacağım o nedenle şimdiden; 2022’yi sağ salim tamamladığınız, akıl ve ruh sağlığınızı koruyabildiğiniz, kaza bela geçirmeden, şeref yoksunu insanlarla yolunuzu kesiştirmeden tamamladığınız için tebrik ve takdir ediyorum. 2023 yılının başta pandemisiz/hastalıksız tamamlanmasını, herkese sağlık, en azından geçim kaygısı yaşatmayacak kadar para, mutluluk, huzur ve şans getirmesini temenni ediyorum. Sizi çok seviyorum
Amin canım hepimizin evladını inşallahGenelde icime dogardl dayanlis tahmin etmisim Allah bagislasin.
Tebrikler canımOwww yeah. Dombilikuş diye yazılır, spor queen diye okunur
Saate baktım hurmalı top yiyordum yağ yakan kahveyle
Bugün ben bildirdim. Yarın eksi gelirsem dedim
Kendi isteginle canimArkadaşlar bu mavi yeşil mor takımlara kendi isteğimizle mi katılıyouzyoksa zorla mı
Yarın tartilmak zorunlu değil canim
Bizde seni seviyoruz canim iyi tatillerİyi akşamlar kızlar. Öncelikle bugün kilo veren, emek harcayan, çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum. Yıl sonu olması nedeniyle rutin işlere teknik şartnameler, toplantılar, muayene kabuller ve tekrar toplantılar eklendiği için soluk soluğa bitirdim haftayı. Ev tarafında da okuludur kursudur derken örselendim resmen
Evet canim yarin eksik olanlar bildirecekCanım eksik olanlar yarın bildirecek değil mi kaptanımZipzip-
İyi tatillerİyi akşamlar kızlar. Öncelikle bugün kilo veren, emek harcayan, çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum. Yıl sonu olması nedeniyle rutin işlere teknik şartnameler, toplantılar, muayene kabuller ve tekrar toplantılar eklendiği için soluk soluğa bitirdim haftayı. Ev tarafında da okuludur kursudur derken örselendim resmen
Bende bugün epey bişey yedim iş yerinde arkadaşlarla yemek söyledik falanKendi isteginle canim
Kirmizi ve mavi rengi kaptanlar belirliyor
Kirmizi ve mavide menu yazmak zorunlu ve 5 gun 6 bin adim atiliyor
Yesilde sadece menu yazmak zorunlu
sari takimda 5 gun adim atılıyor
mor takimi daha olusturamadik
Yarın tartilmak zorunlu değil canim
O yüzden dedimBugün ben bildirdim. Yarın eksi gelirsem dedim
Şimdiden iyi tatiller iyi seneler cicikuşumİyi akşamlar kızlar. Öncelikle bugün kilo veren, emek harcayan, çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum. Yıl sonu olması nedeniyle rutin işlere teknik şartnameler, toplantılar, muayene kabuller ve tekrar toplantılar eklendiği için soluk soluğa bitirdim haftayı. Ev tarafında da okuludur kursudur derken örselendim resmen
İlk tahminim fena değilSaate baktım hurmalı top yiyordum yağ yakan kahveyle
Evet saati tutturdunİlk tahminim fena değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?