• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Son durum bildiriyom çağıran eden olmadı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: e tabi ben çağırmazsam kimse toplanmaz evine kabul etmez kalabalığı.böyle günlerde ancak salak gibi bi ben öne atılır çağırırım herkesi . Ama çağırmazsam gelin bu sefer bizde toplanalım diyen olmaz :KK70::KK70::KK70: bi miktar içerlemiş olabilirim. Sabahtan beri işleri bitirip koltuğa yapıştım.
Yılbaşı konseptimi açıklıyorum . Turşu soğan makarna ayran :KK70::KK70:tatlı pasta da yok .

Herkesin yeni yılı kutlu mutlu olsun canlar 😘😘😘
Seneye görüşürüz 😂😂😂
akşam girmem diye düşünüyorum
edd6bbdb00cc7564405378add1ec6eec.gif
İyi yıllar canım ❤️❤️❤️Mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl olsun inşallah 😍
Çen misafir çok mu seviyosun 😍
Çok Çeviyommmmm:KK36:😂😂
Son durum bildiriyom çağıran eden olmadı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: e tabi ben çağırmazsam kimse toplanmaz evine kabul etmez kalabalığı.böyle günlerde ancak salak gibi bi ben öne atılır çağırırım herkesi . Ama çağırmazsam gelin bu sefer bizde toplanalım diyen olmaz :KK70::KK70::KK70: bi miktar içerlemiş olabilirim. Sabahtan beri işleri bitirip koltuğa yapıştım.
Yılbaşı konseptimi açıklıyorum . Turşu soğan makarna ayran :KK70::KK70:tatlı pasta da yok .
bana gel bende pasta var 😂😂😂😂😂
Herkese mutlu yıllaaar 🤩🤩
Mutlu yıllar duttttçukkkk❤️❤️❤️

Sabah
1 yumurta ile peynirli maydonozlu omlet
8 zeytin
1 dlm tam buğday ekmeği
Şekersiz bir kupa çay
Ara 1 dilim elma 1 dilim mandalina 1 ince dilim ayva
Öğle: yarım avuç içi kuruyemiş
1 hurma 1 kayısı
5 tuzlu fıstık 5 badem
Ara: yarım paket altınbaşak light çörekotlu
1 bardak ayran
5 bucuk gibi az şekerli kahve( komşum gelmişti)

Akşam: bir tabak kabak yemeği bir kare yoğurt 1 slm tam buğday ekmeği yarım kepçe mercimek çorbası
Ara: 1 porsiyon meyve (yiyeceğim)
Spor: 50 ip atlama
Adım:4041 şimdiye kadar
Su:2.5 lt

Normalde diyetisyen listemi uyguluyorum öğle yemeklerini çalıştığım hastanede ki yemeklerden ayarlıyorum( diyetisyen imden aynı hastanede😂) öğle için menü yazmadı sadece ekmek makarna pilav yasak dedi o yüzden hafta sonları öğlelerim böyle olabiliyor🙈

Herkesin yeni yılı kutlu mutlu olsun canlar 😘😘😘
Seneye görüşürüz 😂😂😂
akşam girmem diye düşünüyorum
edd6bbdb00cc7564405378add1ec6eec.gif
Mutlu yillar canim ❤
Herkese mutlu yıllaaar 🤩🤩
Mutlu yillar canim ❤
Sabah
1 yumurta ile peynirli maydonozlu omlet
8 zeytin
1 dlm tam buğday ekmeği
Şekersiz bir kupa çay
Ara 1 dilim elma 1 dilim mandalina 1 ince dilim ayva
Öğle: yarım avuç içi kuruyemiş
1 hurma 1 kayısı
5 tuzlu fıstık 5 badem
Ara: yarım paket altınbaşak light çörekotlu
1 bardak ayran
5 bucuk gibi az şekerli kahve( komşum gelmişti)

Akşam: bir tabak kabak yemeği bir kare yoğurt 1 slm tam buğday ekmeği yarım kepçe mercimek çorbası
Ara: 1 porsiyon meyve (yiyeceğim)
Spor: 50 ip atlama
Adım:4041 şimdiye kadar
Su:2.5 lt
Afiyet olsun canim ❤
Menulerinde Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak sporlarinda Cordelia Cordelia yi etiketleyebilir misin🥰

Yılbaşı nedeniyle herkeste genel bir yogunluk var
Hicbir is yapmiyorum ama yogunlugum bitmiyor benimde🙈
Kolay gelsin 🥰🥰
özel planımız falan yok. benim için hergün gibi. evdeyiz her zamanki gibi yemeğimiz yiyeceğiz. ama geç koyduk ocağa pişmek bilmedi o başka :KK70:

Kıyamam canım. 🤗 İyi seneler❤️

Back
X