• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kendi adıma; biz direk tartıya odaklanıyoruz. Hiç bel çevresi göğüs bölgesi ölçmüyoruz

aynen canım. gerçi ben elleyip anlıyorum :KK70:
İstikrarli gidince her yerden inceliyorsun. Benim en kiloluyken bir bacağım zayifladigimda ki belim kadarmiş görünce şok geçirmiştim. Ölçü almaya korkuyorum ama cuma günü hem ölçülerimi alıp hem güzel bir programımı hazırlamam lazim. Hatta cumaya kadar akşam yemelerimi gündüz ogunlerimi düzene sokarak başlıyorum yarın 🙃

Eklentiler

• Screenshot_20230102-001844_Samsung Health.webp
    Screenshot_20230102-001844_Samsung Health.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 40
Pastalar profiteroller helvalar
Pilavlar börekler çörekler
Abur cuburlar
Pişiler simitler daha neler neler🙈
Afiyet olsun ;)

Bende 1. Sınıfa başladığımda aşırı zayiftim. Önce annem bana istah açıcı suda kaynama hapı vermisti onu hatirliyorum. Sonra da 3. Sınıf başında apandisit ameliyatı oldum. Hatta o gün tartmislardi beni 27 kg idim. Artık o narkozdan sonra nolduysa oldu iştahım açıldı. Ya da ameliyat beni çok etkiledi psikolojim bozulmuştu ilk o zaman mi kendimi yemeye verdim naptım hızla kg aldım hep... Orta sonda 78dim liseye başlarken 😓
A aaa çok geçmiş olsun

:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:
günaydın. 😁 sabah temizliği tamam herifi gönderip yatacam
Günaydın canim ♥️
acilen takımları oluşturalım

ben ne menü yazabildim bu hafta ne bişi...

yılbaşı deldi geçti beni :işsiz: :işsiz: :işsiz:
Menu ve sporunu yaz canim bu hafta bireysel takiliyoruz🥰
Afiyet olsun canim♥️
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn :KK33: :KK33: :KK33:
Günaydın fesangim♥️

Back
X