Teşekkürler kaptanım ❤Afiyet olsun canim❤
Hayırlı olsun inşallah sağ salim tamamlarsınız4 ocak
Sabah ptobiyotikli çay
Öğlen hcy li kahve
14.30 çeyrek tost
1 dilim kıbrıs tatlısı
2 mandalin
15.30 1 kase makarna ve final
2 litre su
36 saate niyet ettim bakalım
15 dk dans 8000 adım
Cordelia Zipzip- Hedef60kgolmak
İnşallah canımHayırlı olsun inşallah sağ salim tamamlarsınız
Bende denerim belki ilerde ama önce şu 16 saati oturtayım sonra bi 24 denerim yavaş yavaş ilerledim inşallahİnşallah canım
Bağırsakları değil de rahim temizligi oldu. 1hafta erken geldiGenelde bu oruçların üçüncü gününde doğal bir bağırsak temizliği olabiliyor canım. Ben öyle okumuştum başlamadan önce ve gerçekten bana oldu :))
Tabi ywvaş yavaş vücudu alıştır önceBende denerim belki ilerde ama önce şu 16 saati oturtayım sonra bi 24 denerim yavaş yavaş ilerledim inşallah
Sirke değil de maden suyu içtim. Tansiyon şeker hiç sorun yaşamadım. Ama şuan baş ağrısı var. O da mens kaynaklı bence.Yine açlık yaparsanız maden suyu ve sirkeli su ile kaybedilen minerallerin yerine konulması öneriliyor. Aklınızda bulunsun bu şekilde tansiyon da aşırı düşmüyor .
insanlara açıklama yapmanak en güzeli
Burada birbirimizi anlıyoruz bakıyorum menülere herkes neler neler yemişe öyle yani hepimiz yiyoruz .Hayattan da mahrum kalmadan yediğinizi içtiğimizi düzeltmeye çalışıyoruz . Ama gerçek hayatta öyle mi diyetteyim diyorsan yemeyeceksin ve herkesin kafasında açlıktan ölüme kadar giden bir diyet beklentisi var
36 saat sonra nasıl olacaksknız acaba ilk başkadığınız ve son saate kadar olan değişim gözlemleri bizimle de paylaşinSirke değil de maden suyu içtim. Tansiyon şeker hiç sorun yaşamadım. Ama şuan baş ağrısı var. O da mens kaynaklı bence.
Hee,tamam canimev doğalgaz canım. sorun değil ama nedense ben dün çok üşüdüm. biraz nane mollayım bu ara. ondan sanırım.
36 saat bitti canım36 saat sonra nasıl olacaksknız acaba ilk başkadığınız ve son saate kadar olan değişim gözlemleri bizimle de paylaşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?