Bugün çok enerjiktim. Oruç olsam böyle olmazdım. Ama başladığımdan beri WC yok bu kafama takılıyor. Bugün akşam zeytinyağı ve ılık su içmeyi düşünüyorum. Ketejonik diyette yağ bozmuyor diyeti. Bozsa ne olacak şuan amacım tamamen tartı bazindaİnşallah ❤ nasıl hissediyosun kendini. Bende 2 saat oldu başlayalım
Hcy de işe yarıyor. kronik kabızlık problemim vardı. Kahveye 1 çay kaşığı koyuyorum günde 1 fincan içiyorum düzenli olarak kabızlık problemim kalmadı.Bugün çok enerjiktim. Oruç olsam böyle olmazdım. Ama başladığımdan beri WC yok bu kafama takılıyor. Bugün akşam zeytinyağı ve ılık su içmeyi düşünüyorum. Ketejonik diyette yağ bozmuyor diyeti. Bozsa ne olacak şuan amacım tamamen tartı bazinda
Aralıklı oruca mı başlayacaksınızBen başlamayı düşünüyorum
Ben zaten 20/4 aralıklı oruç yapıyorum 1 haftadır. Bugün otofajiye başladım yani niyet ettimAralıklı oruca mı başlayacaksınız
O nasıl oluyor acaba yazabilir misiniz ben yeni öğreniyorum bu tür şeyleri deBen zaten 20/4 aralıklı oruç yapıyorum 1 haftadır. Bugün otofajiye başladım yani niyet ettimilk hedef 36 saati görmek
Onu da denerim artık olay sadece açlık. Yağlı kahve filan yaparım. Girdi olmayınca çıktı da olmuyor galiba.Hcy de işe yarıyor. kronik kabızlık problemim vardı. Kahveye 1 çay kaşığı koyuyorum günde 1 fincan içiyorum düzenli olarak kabızlık problemim kalmadı.
Yani ayran süt ve kefir harici sadece sıvı beslenmeO nasıl oluyor acaba yazabilir misiniz ben yeni öğreniyorum bu tür şeyleri de
Onu da denerim artık olay sadece açlık. Yağlı kahve filan yaparım. Girdi olmayınca çıktı da olmuyor galiba.
Yarın iş yerinde öğlen yemeği kuru fasulye. yarın yememek gerekir için bir bahane daha
Afiyet olsun canim❤Menümü yazayım da başka bir şey yemeyeyim :)
4 Ocak Çarşamba
12.00
1 dilim beyaz peynir, 8 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, zencefilli limonlu çay
ara: sütlü kahve
18.00:
bir büyük kase yoğurtlu kabak salatası, içine ceviz ve baharat kattım. yanında turşu acı biber.
Su: 2 lt.
Spor: Yürüyüş (5.000 adım)
Zipzip- Cordelia
Afiyet olsun canim❤Sabah: yok
Ara: yok
Öğle: tavuklu nohutlu pilav, domates çorbası, salata, 1 slm tam buğday ekmeği
Ara: neskafe şekerli
Akşam: 1 kestane 2 sarma 1 tane kabak tstlısı 1 tabak pırasa bir kase yoğurt 1 kaşık mantı tam tahıllı ekmek yarım dilim
Ara yeşil çay içeceğim yanında ekstra belki bir hurma yada biraz kuru yemiş yerim
Spor: 6719
Su: 2 lt olmuştur 3 e tamamlarım yatana kadar
Genelde bu oruçların üçüncü gününde doğal bir bağırsak temizliği olabiliyor canım. Ben öyle okumuştum başlamadan önce ve gerçekten bana oldu :))Onu da denerim artık olay sadece açlık. Yağlı kahve filan yaparım. Girdi olmayınca çıktı da olmuyor galiba.
Yarın iş yerinde öğlen yemeği kuru fasulye. yarın yememek gerekir için bir bahane daha
Ben diyete başladım dediğim anda kabızlık çöküyorGenelde bu oruçların üçüncü gününde doğal bir bağırsak temizliği olabiliyor canım. Ben öyle okumuştum başlamadan önce ve gerçekten bana oldu :))
Yine açlık yaparsanız maden suyu ve sirkeli su ile kaybedilen minerallerin yerine konulması öneriliyor. Aklınızda bulunsun bu şekilde tansiyon da aşırı düşmüyor .Bu benim ilk deneyimim
Dur düşündüm ilk degil daha önce 3 gün yaptım. Pandemide evdeydim. Eşim il dışındaydı. Sonra aşırı halsiz hissettim. Bir iki hafif baş dönmesi yaşadım korktum. Çevremde kimse yapmamıştı. Danisacagim destek alacağım kimse yoktu. İnsanlar bı rutin halinde sürekli yiyor.
Bugün için bulanıyor yemeyecegim dedim. Açıklama yapmak istemedim. Sürekli diyet yapan ama aynı görünen biriyim. Diyet demek istemiyorum bu beni rahatsız ediyor artık
Aaaa hayırlı olsun .8 saattir sigara içmiyorum
Beynim nasıl uyuşuk
Du bakalım birakicam galiba, selam kızlar
gelenleri hemen vermek isteyip kendini sıkarsan gitmez canım. vücut strese giriyor maalesef. birşeyler yap ama çok sıkma kendini. gider onlar. bu arada yılbaşı artın ne kadar?Kızlar ben yılbaşında gelenleri gönderemiyorum ya
bugün ve yarın detoks gibi bişiler yapacağım artık. Kabak aldım, belki kabak detoksu yaparım. inşallah bir işe yarar.
Evet kesinlikle, sürekli ara öğün yemek sinir ediyor beni. :)) Aslında aralıklı oruçla insülin direncinin kırıldığını söylüyorlar. Sende etkili olmadı mı?
h
Aaa bırakmaya mı çalışıyorsun? inşallah muvaffak olursun canım
Zencefilli çay için bir tarifin var mı canım?
İmsülin direncini zeytin yaprağı çağı çok güzel kırıyor. Tavsiye ederim . Ben denedim.Kızlar ben yılbaşında gelenleri gönderemiyorum ya
bugün ve yarın detoks gibi bişiler yapacağım artık. Kabak aldım, belki kabak detoksu yaparım. inşallah bir işe yarar.
Evet kesinlikle, sürekli ara öğün yemek sinir ediyor beni. :)) Aslında aralıklı oruçla insülin direncinin kırıldığını söylüyorlar. Sende etkili olmadı mı?
Aaa bırakmaya mı çalışıyorsun? inşallah muvaffak olursun canım
Zencefilli çay için bir tarifin var mı canım?
ev doğalgaz canım. sorun değil ama nedense ben dün çok üşüdüm. biraz nane mollayım bu ara. ondan sanırım.Afiyet olsun. Ev mi soguk oluyor?
Allen Carr mı? Açamadım videoyu tahmini konuşuyorum. Kitabını okuyup 2.5 ay icmemistim sonra bir cenazede başladım gerisi geldiAaaa hayırlı olsun .
Bunu izledin mi çok etkili diye bir kitapta önerilmişti. Arkadaşimdaxda etkili olmuştu
Afiyet olsun canim❤4 ocak
Sabah ptobiyotikli çay
Öğlen hcy li kahve
14.30 çeyrek tost
1 dilim kıbrıs tatlısı
2 mandalin
15.30 1 kase makarna ve final
2 litre su
36 saate niyet ettim bakalım
15 dk dans 8000 adım
Cordelia Zipzip- Hedef60kgolmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?