Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İnşallah ❤ nasıl hissediyosun kendini. Bende 2 saat oldu başlayalım
Bugün çok enerjiktim. Oruç olsam böyle olmazdım. Ama başladığımdan beri WC yok bu kafama takılıyor. Bugün akşam zeytinyağı ve ılık su içmeyi düşünüyorum. Ketejonik diyette yağ bozmuyor diyeti. Bozsa ne olacak şuan amacım tamamen tartı bazinda

Ben tartılmayı yarın sabah yapsam cuma günü de tartılırım ama yarın akşam bi yere davetliyiz eşimin iş arkadaşıymış kalabalık olcakmış orda diyetteyim diyemem ilk kez tanıştığım insanlar olucak çünkü o yüzden yarın akşam cuma sabahına farklı yansıysbilir

Hcy de işe yarıyor. kronik kabızlık problemim vardı. Kahveye 1 çay kaşığı koyuyorum günde 1 fincan içiyorum düzenli olarak kabızlık problemim kalmadı.

Hcy de işe yarıyor. kronik kabızlık problemim vardı. Kahveye 1 çay kaşığı koyuyorum günde 1 fincan içiyorum düzenli olarak kabızlık problemim kalmadı.
Onu da denerim artık olay sadece açlık. Yağlı kahve filan yaparım. Girdi olmayınca çıktı da olmuyor galiba.
Yarın iş yerinde öğlen yemeği kuru fasulye. yarın yememek gerekir için bir bahane daha

Afiyet olsun canim❤
Afiyet olsun canim❤

Onu da denerim artık olay sadece açlık. Yağlı kahve filan yaparım. Girdi olmayınca çıktı da olmuyor galiba.
Yarın iş yerinde öğlen yemeği kuru fasulye. yarın yememek gerekir için bir bahane daha
Genelde bu oruçların üçüncü gününde doğal bir bağırsak temizliği olabiliyor canım. Ben öyle okumuştum başlamadan önce ve gerçekten bana oldu :))

Yine açlık yaparsanız maden suyu ve sirkeli su ile kaybedilen minerallerin yerine konulması öneriliyor. Aklınızda bulunsun bu şekilde tansiyon da aşırı düşmüyor .
insanlara açıklama yapmanak en güzeli

Burada birbirimizi anlıyoruz bakıyorum menülere herkes neler neler yemiş e öyle yani hepimiz yiyoruz .Hayattan da mahrum kalmadan yediğinizi içtiğimizi düzeltmeye çalışıyoruz . Ama gerçek hayatta öyle mi diyetteyim diyorsan yemeyeceksin ve herkesin kafasında açlıktan ölüme kadar giden bir diyet beklentisi var

gelenleri hemen vermek isteyip kendini sıkarsan gitmez canım. vücut strese giriyor maalesef. birşeyler yap ama çok sıkma kendini. gider onlar. bu arada yılbaşı artın ne kadar?

ben bu süreçte bir türlü başlayamadım. dayanamadım. ama yoğunluğumun ve stresimin de etkisi çoktu. şimdi açlık şekerim fena değil. o nedenle yeniden başladım. ama kasmıyorum. öğleden sonra ve akşam küçük 2 aram var. mesela az önce 3 yk ev yoğurdu içine 1 tk isot yedim. yeşil çay içiyorum şimdi. mutfak kapandı.
düzene sokarsam ve glisemik indeksi düşük beslenirsem faydası çok olacak. ben de hem reaktif hipoglisemi hem de insülin direnci var. insülin direncim başlangıçtı. şimdi normal aralığa düşmüş. sıkıntı yok. ama reaktif hipoglisemide aralıklı oruca sıcak bakmıyorlar. çünkü tokluk şekerinin düşmesi demek. uzun süre aç kalarak zorlama diyorlar. çünkü belli bir rakamın altına düşerse nöbetleri oluyormuş. neyse Allah korusun benim rakam çok sıkıntılı değil. aralarımı da çiğ kuruyemiş, süt ürünleri, peynir vs yaparım.

bir dilim taze zencefilin üstüne 1 barda su ekleyip kaynat. içine limon dilimi atıp içebilirsin. az bal da koyabilirsin ya da kabuk tarçın.

İmsülin direncini zeytin yaprağı çağı çok güzel kırıyor. Tavsiye ederim . Ben denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…