Alışkanlıklari birakmak kolay değil insallah basarili olursun canimDün öğleden beri sigara içmiyorum resmen sis dolu kafam öyle bir uyuşukluk var ki anlatamam
İçmeyin bence zamanla alışırsınızDün öğleden beri sigara içmiyorum resmen sis dolu kafam öyle bir uyuşukluk var ki anlatamam
Çok teşekkür ederimAllah kolaylık versin canım çok gecmis olsun
Ben başlamayı düşünüyorum
Selamın hellolar fit hatunalrım
Uzun süre açlık olunca su mide bulandırıyo. Yudum yudum da olsa içmeye çalış canımBugün oturmaya gideceğiz. Belki orada bozarım şuan iyi gidiyor. Neredeyse 46. Saat olmak üzere. Sevdim bunu gerçekten. Ama işin ilginç yanı su konusunda hala yetersiz hissediyorum. Öyle aman aman su içtiğim yok
Hiç bulantım yok. Ama ihtiyaç hissetmiyorumUzun süre açlık olunca su mide bulandırıyo. Yudum yudum da olsa içmeye çalış canım
Vücudun çok susuz kalmasın diye dedim canım. Soda içebilirsin.Hiç bulantım yok. Ama ihtiyaç hissetmiyorum
İnşallah canımAlışkanlıklari birakmak kolay değil insallah basarili olursun canim
Alışırım canımİçmeyin bence zamanla alışırsınız
Geçmiş olsun canımKızım rahatsızdı yine öksürüğü artmış kreşten haber verdiler işten çıkınca alıp hastaneye gelcem tekrar
Aynen bende öyle düşünüyorum. Ama tek alım sıvı olması ve onuda çok aramiyor olmam garip.Vücudun çok susuz kalmasın diye dedim canım. Soda içebilirsin.
Teşekkür ederim canım. Ben de bugün taze zencefille limonu karıştırıp ılık suda demledim, öyle içtim. Yarın da senin tarifi deneyeyim.Cnm sıcak suya çay kaşığı ucuyla toz zencefil zerdeçal az karabiber bal karıştırıyorum limon sıkıyorum
Leşil çayı demleyip de karıştırabilirsin
İnşallah ❤ nasıl hissediyosun kendini. Bende 2 saat oldu başlayalımAynen bende öyle düşünüyorum. Ama tek alım sıvı olması ve onuda çok aramiyor olmam garip.
Yarın da duruma bakayım da belki cuma yada cumartesi 79 görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?