Harika olur kaptanımYarin takimlari kuracağız
Duyuru yapayim canim musait olunca yarısı yarin baslatalim
Çok doğruYememe de sorun yok. Sorun yemekte
Uyuyan güzeli öpelim uyansınHerkese günaydın canlarım
Sürekli uykum var
Şu sıra önceliklerine odaklan canım. Yoğun strese girmeye gerek yokBen de öyleyim
Moralim bir iyi bir kötü
Diyet yok
Selam ablacımSelam gençler çok gelemiyorum buraya artık.
Nasılsın kuzuzcum sağılığın iyi demi toprladın herhaldeSelam ablacım
Uyar kaptanım
Ben bugün yapıyorum canım, alışkınım, açlık olmaz da gözüm aç, sıkıntı ordaAralıklı oruç 36 saat deneyen arkadaşlar vardı ne yaptılar acaba kusura bakmayın isimleri hatırlayamadım o yüzden etiket yapamadım
Başağrısı iyiye işaret, doğru yoldasınBugün başım felaket ağrıyor birazda suyu az içtim şuana kadar belli ondandır henüz eski msjları okumadım fırsatım varken yazayım sonra okurım inşallah
Allah şifa versin canım, kaç yaşında, benim torunun öksürüğünü soğanlı bal geçirdiKızım rahatsızdı yine öksürüğü artmış kreşten haber verdiler işten çıkınca alıp hastaneye gelcem tekrar
Ben de başladımBen başlamayı düşünüyorum
İlle de su içmek için zorlama, canın içmek istediği zaman içmen yeterliBugün oturmaya gideceğiz. Belki orada bozarım şuan iyi gidiyor. Neredeyse 46. Saat olmak üzere. Sevdim bunu gerçekten. Ama işin ilginç yanı su konusunda hala yetersiz hissediyorum. Öyle aman aman su içtiğim yok
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım
Benim oğlum da ateşlendi okula gönderemedik
Kafada oturursa kendini rahatlamış hissediyorsun, yemek için acele etmiyorsun ve aslında mideyi çok gereksiz doldurduğunu düşünüyorsun.36 saat sonra nasıl olacaksknız acaba ilk başkadığınız ve son saate kadar olan değişim gözlemleri bizimle de paylaşin
Ben de yarın başlamak istiyorum, birbirimize iyi geliriz inşallahBugün niyet ediyorum yitiksifa diyeti yapmaya
Ço geçmişler olsun şimdi nasıl iyimi.Kızım rahatsızdı yine öksürüğü artmış kreşten haber verdiler işten çıkınca alıp hastaneye gelcem tekrar
Çok geçmişle rolsun düzeldimi biraz ateşi.Geçmiş olsun canım
Benim oğlum da ateşlendi okula gönderemedik
SüperGeçen hafta: 60.3
Bu hafta: 58.9
Fark: 1.4
Çok mutluyum aralıklı oruç işe yaramış demekki
Zipzip-
Başka kimi etiketlemek gerekiyordu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?