- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
Maalesef hasta olmaktan kaçamıyorlar.Öyle oluyor gerçekten Rabbim tüm kuzucukları korusun
Süper menüleri paylaşalım canımBen de yarın başlamak istiyorum, birbirimize iyi geliriz inşallah
Eva ??
Tebrikler canımBu arada kilo bazında 83.5 ile başladım
Bugün 81.4
Fark 2.1
Ben siyasetteyim çoğunlukla.Bir sessizlik var sanki sayfada..
Teşekkür ederim ablacim gayet iyiyim saglikla ilgili bir problemim kalmadi sen nasilsinNasılsın kuzuzcum sağılığın iyi demi toprladın herhalde
Gecmis olsun ablacimBen kaçtım dişe gidiyorum görüşürüz
İyi olmana sevindim kuzucum,bende nasıl olayım gene gittim pravo için br kaç güne kadar geçiciler takılacak inşallah.Teşekkür ederim ablacim gayet iyiyim saglikla ilgili bir problemim kalmadi sen nasilsin
Gecmis olsun ablacim
Allah kolaylik versin gezegenimHayırlı sabahlar kızlar
Ben de kendimi kötü hissediyorum, kilo berbat, yorgunum, dizim ve ayaklarım ağrıyor, hayat kalitem düşük. Bu ben deyilim.
Ben de bu dönem apayrı şifa yolculuğuna katılmak istiyorum, ödeme işini becerebilirsek kaydolmuş olacağım, geçen sene 76 ile 1. Seviyeye başlamışım, en azında tekrar başladığımda 76 olsun diyerek yarından itibaren yitik şifaya başlıyorum ve kaza oruçlarımı tutmak için tek öğün düşünüyorum.
Rabbim kolaylık versin bana ve herkese
Kilo verme ve spor yarismasi yapariz sanırım
Guzel eksi gormussun tebrik ederim canimBu arada kilo bazında 83.5 ile başladım
Bugün 81.4
Fark 2.1
Dikkat et canim üşütmemissindir insallahNöbetim bahçeye geçtiüşüyorum missss gibi
Dişlerin hayirli olsun geciciler takinca biraz rahatlarsinİyi olmana sevindim kuzucum,bende nasıl olayım gene gittim pravo için br kaç güne kadar geçiciler takılacak inşallah.
Yarın sabahta yokum elim için heyete gireceğim bakalım ne diyecekler erken çıkacm evden.
Aynen yutmaktan boğazım acımaya başladı artık.Dişlerin hayirli olsun geciciler takinca biraz rahatlarsin
Elin icinde insallah en dogru karari verirler
Çok geçmiş olsun canimNasılsınız hanımlar
Ben Yine Hastayım 3 gündür . 3 tane serum takıldı havalardan galiba bir türlü atlatamadım
yarın artık inşallah tartılcam diyete devam
Menum
Sabah yarim avuç kadar tb ekmeğin içine 3 çatal yumurta koydum yedim
2 zeytin
1 çatal peynir
Az öncede 2 kücük lahmacun ve bol salata yedim
Guzel haberlerini bekliyoruz inşallah ablacimAynen yutmaktan boğazım acımaya başladı artık.
Ameliyat demişti ama çözüm değil ki oda,el cerrahisiymiş uzmanı olan baklaım artık ne diyecekler sabah 8'de orada olacam .
Geçmiş olsun canimNasılsınız hanımlar
Ben Yine Hastayım 3 gündür . 3 tane serum takıldı havalardan galiba bir türlü atlatamadım
Menum
2 zeytin
1 çatal peynir
Geçmiş olsun canımNasılsınız hanımlar
Menum
2 zeytin
1 çatal peynir
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Sağol canımGeçmiş olsun canim
Sağol canım bilmiyorum inşallah güzel geçer belki kar yağınca biraz hava temizlenir hava kirliliğinden diyo doktorlarÇok geçmiş olsun canim
Bu kış bir fena geçecek bell oldu
Güzel haberler olur inşallahAynen yutmaktan boğazım acımaya başladı artık.
Ameliyat demişti ama çözüm değil ki oda,el cerrahisiymiş uzmanı olan baklaım artık ne diyecekler sabah 8'de orada olacam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?