- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Süpersin canımGünaydın bugün bozdum açlığı kendimi çok iyi hissetmedim
Sabah 1muz ve yarım çay bardağı yoğurt suyu içtim.
Normalde o dönemde kahve ve demli çay yasak, ben çay hiç içmiyorum da kahve yine içiyorumSüper peki içeçek olarak neler içtiniz şu dışında
Çok güzel olacak, kime zararı olmuş kiDeli kilo aldım geliyorum.Zipzip- acil durum ilan eder misin kaptanım. Yitik şifa yapacağım bakalım nasıl olacak
Hadi hayırlısı, kolaylıklar dilerimBen kaçtım dişe gidiyorum görüşürüz
Allah kolaylık versin ablamHayırlı sabahlar kızlar
Ben de kendimi kötü hissediyorum, kilo berbat, yorgunum, dizim ve ayaklarım ağrıyor, hayat kalitem düşük. Bu ben deyilim.
Ben de bu dönem apayrı şifa yolculuğuna katılmak istiyorum, ödeme işini becerebilirsek kaydolmuş olacağım, geçen sene 76 ile 1. Seviyeye başlamışım, en azında tekrar başladığımda 76 olsun diyerek yarından itibaren yitik şifaya başlıyorum ve kaza oruçlarımı tutmak için tek öğün düşünüyorum.
Rabbim kolaylık versin bana ve herkese
Sağol yıldızım güzelim
Şifa olsun canımAllah kolaylık versin ablam
Bugün sıvı ve püre tarzı yemeyi düşünüyorum. Yavaş yavaş katiya geçerim.
Burda bahar havası var ( sonbahar)Nöbetim bahçeye geçtiüşüyorum missss gibi
Çok şükür iyi sayılır kreşte yine kuzum bende işteyim doktor ilçe verdi onu kullanacaz işteÇo geçmişler olsun şimdi nasıl iyimi.
Çok geçmişle rolsun düzeldimi biraz ateşi.
Burada da güneş açtı şimdiBurda bahar havası var ( sonbahar)
İyi olsunda yterki,bu kreş olayları böylemaalesef,benim torunda öyle geçen sene hep hastaydı tam düzeliyor kreşe gidiyor gene kapıyordu.Çok şükür iyi sayılır kreşte yine kuzum bende işteyim doktor ilçe verdi onu kullanacaz işte
Prova oldu sadece bir kaç güne takılacak bakalım.Hadi hayırlısı, kolaylıklar dilerim
Öyle oluyor gerçekten Rabbim tüm kuzucukları korusunİyi olsunda yterki,bu kreş olayları böylemaalesef,benim torunda öyle geçen sene hep hastaydı tam düzeliyor kreşe gidiyor gene kapıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?