öğlen arasında 20 dakika tempolu yürüdüm akşamda 15 dakika leslie yapayım diyorum bugün su içemedim ama akşam eve gidince 2 litreye tamamlamaya çalışacam böyle böyle ilerlemek istiyorumDuymayım ortim neden korkuyon sana güveniyorum
Niye beceremiyeceksin ki sadece yönlendircen o kadar
Aman dikkat et kendine ne olur.
Aklıma geldikçe kullanıyorum bu seferde pc kullanamıyorum onun yüzünden alt kısımda metal var.
inşallah canım bir ay gibi bir sürede yeniden 8 leri görürüm diye düşünüyorumTamam canım en kısa zamanda tekrar 8leri görmeni diliyorum
HoşgeldinizMerhabalar,
Lütfen beni 59 uma geri çekin lütfen(
İsmim banu aranıza katılabilir miyim
Hamilelikte 25 kilo alıp 25 ini de geçen yaz verdim
Kışın yine 65 e çıktım 58-59 istiyorum
Takım müsait mi gelebilir miyim ??
İnşallah bitaneminşallah canım bir ay gibi bir sürede yeniden 8 leri görürüm diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun kuzumHaberleselim boynum tutuldu o iylesirse tiyatroya gidicem ama saat 6 ya kadar uygunum
Kuzum niye boyie arttı kilon motivasyonun mu eksik
bugün çok moralim bozuldu canım yaİnşallah bitanem
İvittminerva1988 başlayalım mı maviş
Haklısın ama tekrar başlıyoruz beraber hadi bakalımbugün çok moralim bozuldu canım ya
diyet kafasına giremiyorum iş yogunluğundan karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum birde akşamlar çayın yanına ille bisküvi pasta gibi şeyler yiyorum canım çok fazla tatlı istiyor bu aralarKuzum niye boyie arttı kilon motivasyonun mu eksik
evet bugün yeniden başladım benim sporu ve suyu bırakmamam lazım su içemeyince yemeğe sarıyorumHaklısın ama tekrar başlıyoruz beraber hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?