Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kıyamamGarip bir açlık var. Büyük oğlanın ateşi var uyuyamadım![]()
Gecmis olsun canimGarip bir açlık var. Büyük oğlanın ateşi var uyuyamadım![]()
geçmiş olsun canımGarip bir açlık var. Büyük oğlanın ateşi var uyuyamadım![]()
Aynen öyle kaptanım geliyor birde beni sakinleştiriyor daha zaman var diyekendinede zaman ayir bu süreçte yoksa cekilmez bir hal alir
Oda farkina varir sinava daha var diye düşünüp ciddiyetine varamamis birde ilk senesi oldugu icin okulla birlikte dersler zorluyor olabilir eminim calisip güzel bir üniversite kazanacaktir![]()
Rabbim şafi ismiyle şifa versin.onemli bir şey değilldir inşallahçok şükür canım. bu ara birkaç rahatsızlıkla uğraşıyorum. onun dışında iyiyim.
gezegenlerdir :)Sag ol zipzipim
Kız niye kısa cevap veriyosun.Üzme beni
Sağ ol zipzipim benim. Bugun adim takibi yapmistim,atayim yine de![]()
Hoşgeldin :)Zipzip- adımları baya azaltmissiniz 6000 gerçi fazla yapabilen yapıyordur yine tabi tamam canim bende bakalım bu hafta alışma haftam olsun inşallah
Uyu hemen.Aciiiiim
Afiyet olsun kaptanim6 Ocak cuma
Saat 10.00
Çavdar ekmeğine sandviç
Saat 15.00
Bir yumurtadan patatesli sucuklu menemen
Bir buçuk dilim süzme peynir
Haşhaşlı çörek
2 vişneli mekik Nutella ile
Saat 22.00
4 tatlı kaşığı pilav
Zipzip-
minerva1988
Afiyet olsun canim
Vişneli mekik nasıl bişi mekik çekerken vişne mi yiyorsun:)6 Ocak cuma
Saat 10.00
Çavdar ekmeğine sandviç
Saat 15.00
Bir yumurtadan patatesli sucuklu menemen
Bir buçuk dilim süzme peynir
Haşhaşlı çörek
2 vişneli mekik Nutella ile
Saat 22.00
4 tatlı kaşığı pilav
Zipzip-
minerva1988
Afiyet olsun canım menü çok güzel
Hani mekik çekerken her kalktığında visneyi ağzına tıkayan bir mekanizma var ya geçen bahsetmiştim ondan aldım kaptanımVişneli mekik nasıl bişi mekik çekerken vişne mi yiyorsun:)
Hayırlı olsun tatlım link var mı kaptanım ?Hani mekik çekerken her kalktığında visneyi ağzına tıkayan bir mekanizma var ya geçen bahsetmiştim ondan aldım kaptanım
zamanla geçecek şeyler canım. şu an sıkıntı ama. çok şükür diyelim.Aynen öyle kaptanım geliyor birde beni sakinleştiriyor daha zaman var diyeaz önce de gelmiş okulun voleybol takımına girdim diyor ben nereden atlayayim
Rabbim şafi ismiyle şifa versin.onemli bir şey değilldir inşallah![]()
Var ama uğraşma link açmaylaHayırlı olsun tatlım link var mı kaptanım ?