Olduda bitti maşallah@erenmothersBal0ncuk D u t @belmayne @kelebek19 Zipzip- @Willemijn- günaydın kırmızılarım
Kaçamak dün bitti, bugün temiz sağlıklı beslenelim adımsayarı açalım hadi bismillah
Dünün menüsünü de yaz kuşumOlduda bitti maşallah
Sen nasıl istersen öyle gaptanım
Bugn itibari ile menü ve adım yazıoruz dmei
Düne gerek yk demi
Hala şu işi öğrenemedm
Aklımı seveym
Canım yaparsın oruç gibi. Akşam yemekleri çok doyurucu. Kahvaltı da gayet doyurucu. alışıyorsun. Bir disipline bağlı kalmak iyi oluyor canım yoksa bugün başlayacağım ha yarın başlayacağım bak dokuzlar geldi. 88'den 83'e indim canım. Şu an 90'ları da geçebilirdim...Ya ben onu yapamam gibi geliyor biraz böyle takılayım canım olmazsa sonra düşüneyim
Bu çok sağlıksız. Canım çok az yemişsin şu an bir sürü salgın var. Bağışıklık sistemin zayıf düşebilir hep böyle mi yiyeceksin
Günaydınmutlu hafta sonları
Bugün aile kahvaltısı yaptık. Ama detay vermeyeyim. Sadece şu oldu.
Doygunluk hissi gelince her yerde söylenen şeyler aklımda uçuştu. "Doygunluk olsun mideyi sisirmeyin" ama ben o sesleri duyaraktan devam ettim
Teşekkür ederim canımlar çok mutlu oldum
Teşekkür ederim kaptanım
Günaydın maviş kaptanımGunaydinnn mavislerim :) ve diğerleri ahahahha
Benim durum daha vahim bugün göreceğim inşallah.
Sağlıkla kucağına al canım.İyi sayılır tatlım bebek bekliyorum o yüzden buralara hiç uğrayamıyorum
Geçmiş olsun canım nasıl bugün?Garip bir açlık var. Büyük oğlanın ateşi var uyuyamadım
Canım sağlıklı beslenebiliyor musun?bu ara vücudumda birkaç sıkıntı var. modumu düşürüyoryaşlı gibi hissediyorum kendimi. vücudum ödemden davula döndü o da ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?