Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım sağlıklı beslenebiliyor musun?
mümkün olabildiğince... 5 gündür sabah kahvaltısı yapmadım. öğlen başladım ilk öğüne. ama öğünlerde biraz karbo vardı tabi. ayarlı yedim ama. kendin yemek götürmeyince olanı yiyorsun. ara öğünlerde kuruyemiş, wasa, peynir falan yedim. akşam da evde yemek. çikolatayı, tatlıyı azalttım. ama arada bitter falan yedim 2-3 parça.
bugün ya da yarın glutensiz unlarımdan ekmek yapacağım. hazır olsun elimin altında. bir de birkaç hafta önceden karabuğday unundan yaptığım poğaçanın hamuru fazla olmuştu. yarısını derin dondurucuya atmıştım. onu çıkarttık yine poğaça yaparım.
bugün ilk öğünü 10.30 da yaptım. şimdi 3-4 yk ev yoğurdu içine kırmızı meyve, tarçın ceviz yiyorum. yanında da 2-3 parmak kadar kuruyemişli meyveli şekersiz unsuz yulaf kek. bu da derin dondurucudan :))

mümkün olabildiğince... 5 gündür sabah kahvaltısı yapmadım. öğlen başladım ilk öğüne. ama öğünlerde biraz karbo vardı tabi. ayarlı yedim ama. kendin yemek götürmeyince olanı yiyorsun. ara öğünlerde kuruyemiş, wasa, peynir falan yedim. akşam da evde yemek. çikolatayı, tatlıyı azalttım. ama arada bitter falan yedim 2-3 parça.
bugün ya da yarın glutensiz unlarımdan ekmek yapacağım. hazır olsun elimin altında. bir de birkaç hafta önceden karabuğday unundan yaptığım poğaçanın hamuru fazla olmuştu. yarısını derin dondurucuya atmıştım. onu çıkarttık yine poğaça yaparım.
bugün ilk öğünü 10.30 da yaptım. şimdi 3-4 yk ev yoğurdu içine kırmızı meyve, tarçın ceviz yiyorum. yanında da 2-3 parmak kadar kuruyemişli meyveli şekersiz unsuz yulaf kek. bu da derin dondurucudan :))
Evde ekmek yapmayı ben de düşündüm de, benden başka yiyen olmazki

Afiyet olsun canım ❤️

Selamlar kızlar

Modum düşük bugün. Çok yoğunum, bir sürü ödev var ama eşim haftasonu çalışıyor :KK43:(

D u t D u t nice güzel yılların olsun canım, sevdiklerinle, sağlıkla inşallah.

Güvenli mesafe olsun diye cuma pişirdim canım :)) eşim isteyip duruyordu.
Kolat gelsin canım.❤️

Selam 💝

7 Ocak menüsü

11.30
Sucuklu yumurta,
2 dlm ekmek,
Peynir zeytin
Domates
Nescafe

14.30
Türk kahvesi, yulaf lapası

18.30
Karnabahar yemeği, salata ve yoğurt, 1 dlm ekmek

@Zipzip- minerva1988 minerva1988 başka kimi etiketliyoruz menü için bilmiyorum
Afiyet olsuna mavi çiçeğim. Sporlara beni etiketle tatlım.💙😘

İyiyim tatlım. :KK60: Emeklilik iyi gidiyor emekliye emekliye geçiyor hayat. İş hayatının koşuşturmasi stresi yok. Senin de şu zorlu sürecin bitecek inşallah. Çocuğun güzel bir üniversiteye yerleşsin bol bol huzurla gece kahveleri yudumlayalim. :dua::KK200:
İnşallah ablam.o sınava girecek ben rahatliyacagim👩‍❤️‍💋‍👩

Back
X