- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.328
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim ablacım
❤ çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun canım
Nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim![]()
Yok cancağzım dün benm için kötü stresli ve toplantılı bigündü o sebebleBu çok sağlıksız. Canım çok az yemişsin şu an bir sürü salgın var. Bağışıklık sistemin zayıf düşebilir hep böyle mi yiyeceksin
mümkün olabildiğince... 5 gündür sabah kahvaltısı yapmadım. öğlen başladım ilk öğüne. ama öğünlerde biraz karbo vardı tabi. ayarlı yedim ama. kendin yemek götürmeyince olanı yiyorsun. ara öğünlerde kuruyemiş, wasa, peynir falan yedim. akşam da evde yemek. çikolatayı, tatlıyı azalttım. ama arada bitter falan yedim 2-3 parça.Canım sağlıklı beslenebiliyor musun?
doğum günün kutlu olsun canım.Çok teşekkür ederim ablacım
❤ çok teşekkür ederim
Evde ekmek yapmayı ben de düşündüm de, benden başka yiyen olmazkimümkün olabildiğince... 5 gündür sabah kahvaltısı yapmadım. öğlen başladım ilk öğüne. ama öğünlerde biraz karbo vardı tabi. ayarlı yedim ama. kendin yemek götürmeyince olanı yiyorsun. ara öğünlerde kuruyemiş, wasa, peynir falan yedim. akşam da evde yemek. çikolatayı, tatlıyı azalttım. ama arada bitter falan yedim 2-3 parça.
bugün ya da yarın glutensiz unlarımdan ekmek yapacağım. hazır olsun elimin altında. bir de birkaç hafta önceden karabuğday unundan yaptığım poğaçanın hamuru fazla olmuştu. yarısını derin dondurucuya atmıştım. onu çıkarttık yine poğaça yaparım.
bugün ilk öğünü 10.30 da yaptım. şimdi 3-4 yk ev yoğurdu içine kırmızı meyve, tarçın ceviz yiyorum. yanında da 2-3 parmak kadar kuruyemişli meyveli şekersiz unsuz yulaf kek. bu da derin dondurucudan :))
Afiyet olsun canımmümkün olabildiğince... 5 gündür sabah kahvaltısı yapmadım. öğlen başladım ilk öğüne. ama öğünlerde biraz karbo vardı tabi. ayarlı yedim ama. kendin yemek götürmeyince olanı yiyorsun. ara öğünlerde kuruyemiş, wasa, peynir falan yedim. akşam da evde yemek. çikolatayı, tatlıyı azalttım. ama arada bitter falan yedim 2-3 parça.
bugün ya da yarın glutensiz unlarımdan ekmek yapacağım. hazır olsun elimin altında. bir de birkaç hafta önceden karabuğday unundan yaptığım poğaçanın hamuru fazla olmuştu. yarısını derin dondurucuya atmıştım. onu çıkarttık yine poğaça yaparım.
bugün ilk öğünü 10.30 da yaptım. şimdi 3-4 yk ev yoğurdu içine kırmızı meyve, tarçın ceviz yiyorum. yanında da 2-3 parmak kadar kuruyemişli meyveli şekersiz unsuz yulaf kek. bu da derin dondurucudan :))
Nutella ağlar azıcık yeseydinKaptanınız 24 saattir Nutella yemiyor alkış![]()
Kolat gelsin canım.Selamlar kızlar
Modum düşük bugün. Çok yoğunum, bir sürü ödev var ama eşim haftasonu çalışıyor(
D u t nice güzel yılların olsun canım, sevdiklerinle, sağlıkla inşallah.
Güvenli mesafe olsun diye cuma pişirdim canım :)) eşim isteyip duruyordu.
Afiyet olsuna mavi çiçeğim. Sporlara beni etiketle tatlım.Selam
7 Ocak menüsü
11.30
Sucuklu yumurta,
2 dlm ekmek,
Peynir zeytin
Domates
Nescafe
14.30
Türk kahvesi, yulaf lapası
18.30
Karnabahar yemeği, salata ve yoğurt, 1 dlm ekmek
@Zipzip-minerva1988 başka kimi etiketliyoruz menü için bilmiyorum
Teşekkür ederim canımm❤doğum günün kutlu olsun canım.
Duydunuz kaptanı fit oluyoruz_ASTRAL_
@SebastianCheesecake
Cordelia
Mthn83
@Aijoo
succulentaski
Kinoalihatun
Mavi tirtillarim sinavdaydim , nasılsınız? Stres yapmadan bedenimizi severek kendimize iyi davranarak fit olalım :)
Ben de motive oldum arada helal etMavi tirtillarim sinavdaydim , nasılsınız? Stres yapmadan bedenimizi severek kendimize iyi davranarak fit olalım :)
Teşekkür ederim kuzucumKolat gelsin canım.![]()
İnşallah ablam.o sınava girecek ben rahatliyacagimİyiyim tatlım.Emeklilik iyi gidiyor emekliye emekliye geçiyor hayat. İş hayatının koşuşturmasi stresi yok. Senin de şu zorlu sürecin bitecek inşallah. Çocuğun güzel bir üniversiteye yerleşsin bol bol huzurla gece kahveleri yudumlayalim.
![]()
olsun kendine yap. karabuğday, yulaf, sorgum, kinoa vs unlarından. gluten insanı şişiriyor hem de bunların glisemik indeksi daha düşük.Evde ekmek yapmayı ben de düşündüm de, benden başka yiyen olmazki
Sen yolladığım videoya bakmadın heralde, Canan hocam hiçbiri yok diyor, yiyim de Sinan gibimi oluyumolsun kendine yap. karabuğday, yulaf, sorgum, kinoa vs unlarından. gluten insanı şişiriyor hem de bunların glisemik indeksi daha düşük.
Islak keeekAkşama ıslak kek, poğaça, elmalı kurabiye ve patates salatası yapıyorummavi takımın arkadaşlarinı da beklerim
Kendime hakim olmam lazım mavi takıma yedireyim derken ben napıcam bakalım![]()