- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Sende gelsene çiçeğim cuma ya yarışa
Daha başlayalı kaç saat olduKarnım gurulduyor. Sese komşular gelecek
Kan sulandırıcı veriyorlar, sigara yok, şeker sorunum da yok, wc yi düşünerekten gelen yemeklerin az bir kısmını yiyordum, şeker düşük çıktı, hemen portakal suyu içirdilerİnşallah iyi çıkar. Kan sulandırıcı vs veriyorlar mı sigara veya şeker sorunu var mı?
Teşekkür ederim canım, inşallah ciddi bişey çıkmazÇok geçmiş olsun canim dikkat et bu aralar yemeye içmeye umarım ciddi bir durum değildir. Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Sen mis gibi kırmızıyı bırak mavi takıma git
Hahaaaaa iki takımda beni çok istedi bende ikisini de kıramadımSen mis gibi kırmızıyı bırak mavi takıma gitsonra da şeker gördüm baklava gördüm dee gelmeyiz bu oyunlara fesang demi kaptanım
Kız aklın fikrin baklavadaSen mis gibi kırmızıyı bırak mavi takıma gitsonra da şeker gördüm baklava gördüm dee gelmeyiz bu oyunlara fesang demi kaptanım
Ahh canım almıyım ben dişlerim çürüyor annem kızar
Gecmis olsun tekrardan arastirmalari devam ediyor sanırım insallah tedavi olup evine sağlıklı bir sekilde dönersinKan sulandırıcı veriyorlar, sigara yok, şeker sorunum da yok, wc yi düşünerekten gelen yemeklerin az bir kısmını yiyordum, şeker düşük çıktı, hemen portakal suyu içirdiler
Hala araştırıyorlarcanım peki nolucak? doktora gittin mi ne dedi?
hamburger vereyim pizza börek iskender sarma lahmacunAhh canım almıyım ben dişlerim çürüyor annem kızar
Hahaaaaa iki takımda beni çok istedi bende ikisini de kıramadımvahşi bir cazibem var demek ki
Geçmiş olsun sorun ne tam anlayamadım ama Rabbim şifa versin inşAllahKan sulandırıcı veriyorlar, sigara yok, şeker sorunum da yok, wc yi düşünerekten gelen yemeklerin az bir kısmını yiyordum, şeker düşük çıktı, hemen portakal suyu içirdiler
İçtim içtim
Akımı başlatan sensin yapacak bişey yoksu için dersem daşlarlar beni
İçtim içtim
Sen onları kaptanınahamburger vereyim pizza börek iskender sarma lahmacun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?