Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herkese iyi geceler bugün kahvalti ile borlikte resmi olarak diyete basladim reglin ilk gunleri oldugu icin tartilmadim cunku davul gibi şişim şu an insallah yarin sabah(4) kilomu bildirecegim şu an kahve ile ve ara ögünümü yiyecegim .Diyetteyken eskiden yuzune bakmadigim hurma bana yaşpasta gibi geliyor nasil mutlu oluyorum ara ögün yaparken Sanci ve agrilar yuznden spor yuruyus yok henüz .12 Ocak günü benim için milat olsun inşallah. Bu arada açııııııımmmm

Tamam inşallah birbirimizi parçlarız artıkın senin kuzucukları Allah bağışlasın hayırlı bereketli ömürleri olsun inşallah yozgatlıyım ama memleketimden genelde uzaklarda yaşadım ama yine de Anadolu'nun bağrından geldik tabi

Hepimiz açızzz çokta şey etme ya zayıflayınca yeriz biraz kendini öyle teselli ett

Hepimiz açızzz çokta şey etme ya zayıflayınca yeriz biraz kendini öyle teselli ett
Degil mi yediklerime sayayim hem depo genis konya ovasi kadar orasi idare eder beni ya şaka bi yana incecik kiz olmustum ben 20 li yaslarda gibi gorunuyordum nasil yaptim bu kotulugu kendime ahh şu pis bogazim ahh

Amin cümlemizin

Tam ben boşa düşüyorum isler bitiyor telefonu elime aliyorum siz uyuyorsunuz ne yapalim dünya yuvarlak işte

kelebek19 cgdmk vardi, eskilerden diyet yaptigini hatirliyorum. Marttan beri yok.
Haberin yok dimi kendisinden? Demin tesaduf 9.takimda oldugunu gordum de. Son gelen sizin group biliyordur belki.
Çiğdemi biliyorum ama en son Nisan 2021 de mezun oldum takimdan ne yapiyor bilmiyorum çok aktif katilmazdi ama istikrarli bir sekilde diyete devam ettigini hatirliyorum.

Çiğdemi biliyorum ama en son Nisan 2021 de mezun oldum takimdan ne yapiyor bilmiyorum çok aktif katilmazdi ama istikrarli bir sekilde diyete devam ettigini hatirliyorum.
Yani devam ettigini biliyorum derken benim gibi 3 ileri 5 geri bir tablo hatirlamiyorum çigdemden

Kolay değil elbette,geçecek bunlarda

Burada olsa mutlaka refakatçi olur,onlar yardımcı olur nasılsa

Hala hastanedemisin şu anda.

Günaydınlar

Demi yani 1 güncük bişi kaldı
Hala hastanedeyim
Bana bikaç ay ev görünmüyor

Profilinizde 83 ten 63 e dustugunuz yaziyor ne kadar sürede verdiniz bu kiloyu maşallah bu arada
Tesekkurler. 12 martta basladim. Senesi gelecek :) haftada ortalama 500 grama tekabül ediyor. 3-5 kere anca 1 küsür kg verdim hemen hemen. Fazla kiloyken bile, yavas veriyordum. Yalniz benim dogum kilolarimdi, yani cocuklugumdan beri kilolu degildim, evlendikten sonraki kiloma anca gelebildim. Dogum kilolarimi verdim cok sükür . Sizin kilo alma hikayeniz nasil peki? Ve kacla basladiniz, kacsiniz suan?

Hala hastanedeyim
Bana bikaç ay ev görünmüyor
Geçmiṣ olsun aralarda okudum mesajlarinizi sanirim aniden yuruyememeye baṣlamışsınız çok ilginç gerçekten Rabbim şifa versin en erken zamanda.Daha once boyle birsey yasadiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…