Hee tamam tamam anladim :) hatirladim o zamanlari.Erken uyumazdim da telefonu erken birakirdim
Tamam inşallah birbirimizi parçlarız artıkınEline saglik zipzipim tekrardan. Alinti kalmis yine fazladan
Esittir masterfit (bu alintinin uzerinden bayagi gecmisti)
Gecmis olsun. Onemli bi sey yok insaallah
Tamam o zaman anlastik. Parcala beni
Benim de ayni :)
:) Ben de senin gibi dusunmustum
Yakisir be kaptanlik sana. Sen ve zipzip daimi kaptan. Ana kaptan
Anadolunun bagrindan geldim diyosun
Hepimiz açızzzHerkese iyi geceler bugün kahvalti ile borlikte resmi olarak diyete basladim reglin ilk gunleri oldugu icin tartilmadim cunku davul gibi şişim şu an insallah yarin sabah(4) kilomu bildirecegim şu an kahve ile ve ara ögünümü yiyecegim .Diyetteyken eskiden yuzune bakmadigim hurma bana yaşpasta gibi geliyor nasil mutlu oluyorum ara ögün yaparkenSanci ve agrilar yuznden spor yuruyus yok henüz .12 Ocak günü benim için milat olsun inşallah. Bu arada açııııııımmmm
Degil mi yediklerime sayayimHepimiz açızzzçokta şey etme ya zayıflayınca yeriz biraz kendini öyle teselli ett
Amin cümlemizinTamam inşallah birbirimizi parçlarız artıkınsenin kuzucukları Allah bağışlasın hayırlı bereketli ömürleri olsun inşallah yozgatlıyım ama memleketimden genelde uzaklarda yaşadım ama yine de Anadolu'nun bağrından geldik tabi
Tam ben boşa düşüyorum isler bitiyor telefonu elime aliyorum siz uyuyorsunuzne yapalim dünya yuvarlak işte
Çiğdemi biliyorum ama en son Nisan 2021 de mezun oldum takimdan ne yapiyor bilmiyorum çok aktif katilmazdi ama istikrarli bir sekilde diyete devam ettigini hatirliyorum.kelebek19 cgdmk vardi, eskilerden diyet yaptigini hatirliyorum. Marttan beri yok.
Haberin yok dimi kendisinden? Demin tesaduf 9.takimda oldugunu gordum de. Son gelen sizin group biliyordur belki.
Yani devam ettigini biliyorum derken benim gibi 3 ileri 5 geri bir tablo hatirlamiyorum çigdemdenÇiğdemi biliyorum ama en son Nisan 2021 de mezun oldum takimdan ne yapiyor bilmiyorum çok aktif katilmazdi ama istikrarli bir sekilde diyete devam ettigini hatirliyorum.
Tesekkur ederimÇiğdemi biliyorum ama en son Nisan 2021 de mezun oldum takimdan ne yapiyor bilmiyorum çok aktif katilmazdi ama istikrarli bir sekilde diyete devam ettigini hatirliyorum.
Profilinizde 83 ten 63 e dustugunuz yaziyor ne kadar sürede verdiniz bu kiloyu maşallah bu aradaAmin cümlemizin
Hala hastanedeyimKolay değil elbette,geçecek bunlarda
Burada olsa mutlaka refakatçi olur,onlar yardımcı olur nasılsa
Hala hastanedemisin şu anda.
Günaydınlar
Demi yani 1 güncük bişi kaldı
Tesekkurler.Profilinizde 83 ten 63 e dustugunuz yaziyor ne kadar sürede verdiniz bu kiloyu maşallah bu arada
Geçmiṣ olsun aralarda okudum mesajlarinizi sanirim aniden yuruyememeye baṣlamışsınız çok ilginç gerçekten Rabbim şifa versin en erken zamanda.Daha once boyle birsey yasadiniz mi ?Hala hastanedeyim
Bana bikaç ay ev görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?