Afiyet olsun canimm

bence leslie de cok güzel olur

şahsen o sogukta bende yürümezdim

hadi bakalim
Evet bencede ödül gbi yaa

ben tam bir kahve asigiyimm
Allah zihin acikligi versin insallah

bendensin
Yaaa cok üzüldüm ama biliyormusun bu bikere bozup yememiz degil aslinda sorun cünkü duygusal aclik herzaman hayatimizda olucak sonrasnda gelen pismanlik ve o batti balik yan gider mantigiyla devam yememiz etkili oluyor, bunun önüne gecemedikce bu durumlar hic azalmiyabillir. Bi diyetisyenle bir ay beraber yol aldim ve görüsmelermiz oldu online bana gercekten bu sürede farkindalik yaratti istersen instagramini verebillrm yani nekadar kilo verdinden dha coo bu duygusal acligi kontrol etmeye azaltmaya yönelik tesvikte bulunuyor
Afiyet olsun canim kisir lahana sarma kurabiye hepside karbon olmus miktarlar da az degil yarin daha iyi bir menü bekliyorum senden
Okadar haklisinki yedim bitti diyebilmek cok önemli
Canim bu mantik da kötü aslinda bence güzelce diyetine devam et batirdim mantigindan cik öncelikle yani tamam olan olmus ama bence yarn hicbirsey olmamis gbi saglikli bir kahvalti yesilcay aksam hafif zeytinyagli bir yemek ve yogurtla günü kapat bence sana cok daha iyi gelicek. Kendini cezalandirma lütfen
Cok güzel afiyet olsun canim

Yaaa cok korktum suanda kardesimde o asiyi oldu tek doz tabi kendisi genc daha 20yasinda ama tam olark neler oldu neler yasadin senin icin mahsuru yoksa anlatirmisin
Mükemmel twbrikler

Yaa cok gecmis olsun hafize insallah cabucak atlatir bu gece iyi uyur

bizde yine ateslendk bogazina baktik kabarciklar var olmadi yarn bi doktora götürecegiz belki antibiyotiklik bi durum olabillr korktum
Miktarlar az da olsa simit lokum revani bozmus canim insallah yarn dha güzel olur afiyet olsun

adim güzel
Masallah