Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun kizlar♥️♥️♥️💙💙💙💚💚💚
Sağ ol zipzipim.💖💖
Bende de bir ışịk görüyor musun?:KK45:valla şu kocalar niye böyle tüm diyetimi sabote ediyor az önce yememen gereken bisey yedim :kızgın:
Görüyorum tabi. Benimki Sehirdisinda da..
Sende mi yurttdışindansin bu saatte uykuda olman lazim degil mi? 😀
Yurtdışı değil, iki küçük çocuk ıçı 😃 olmadi bu espiri. Oglum 00:00 gibi uyudu. Kizimi yeni ayagima aldim. Sabah istesem de gec kalkamam. Oglum erken uyanir. 😉 3 yili gecti, ne zaman uyucam ben :oha:
14 Ocak Cumartesi
12:00
2 dilim ekmek
1 Yumurta ile peynirli omlet
4 zeytin
Yeşillik ,kereviz sapi ,domates

15:00 Sütlû kahve
3 hurma

18:00 1 dilim hazir kek (250 -300 kalori:kızgın:)
19:00 1 tabsk yeşil mercimek yemegi
4 kasik yogurt
2 litre su
Pnrrr-12 Pnrrr-12 Zipzip- Zipzip-
İnsaallah dengelenmistir. Afiyet olsun.

Ben bugün batırdım. Duygusal yoksunluk yaşadım. Cokusteydim. Öğlene kadar yiyemedim. Öğleden sonrada durmaksızın yedim. Toktum aslında. Resmen o doluluk hissinin gitmesini bekleyip tekrar yedim. Yattım ama uyuyamadım. Keşke uyusaydim yeme boşluğu olurdu hiç değilse. Bu hafta sonu güzel dengelemeye düşündüm ama yapamadım. İnşallah yarın benim için daha güzel olacak 😔
Bugün adım yok.
Öğlenden itibaren dolapta var olan herşeyden yedim 😔
Canım sen bence kendini ac bırakınca hep fazlasıyla geri dönüyor bence yeme düzenini oturt ac kalarak kilo veremezsin .
En az 2 öğünün olsun sabah aksam şeklinde yada öğlene akşam ama menü yap kendine doyurucu kalorisi düşük seç sebze ağırlıklı.
Ama kesinlikle 36 saatlik ac kalma gibi diyetler uygulama lütfen sana tavsiye hem bedenine hem psikolojik kendine zarar veriyor sadece.
Geç olsun ama sağlıklı olsun 💕

Son düzenleme:
Sinavda basarilar diliyorum ogluna fesangim inşallah sinavi cok guzel gecer🙏🙏
Teşekkür ederim zıpzıpım
Afiyet olsun canimm 🥰 bence leslie de cok güzel olur💙 şahsen o sogukta bende yürümezdim 😄

😍 hadi bakalim

Evet bencede ödül gbi yaa 😍 ben tam bir kahve asigiyimm

Allah zihin acikligi versin insallah 🙏

💙😍 bendensin

Yaaa cok üzüldüm ama biliyormusun bu bikere bozup yememiz degil aslinda sorun cünkü duygusal aclik herzaman hayatimizda olucak sonrasnda gelen pismanlik ve o batti balik yan gider mantigiyla devam yememiz etkili oluyor, bunun önüne gecemedikce bu durumlar hic azalmiyabillir. Bi diyetisyenle bir ay beraber yol aldim ve görüsmelermiz oldu online bana gercekten bu sürede farkindalik yaratti istersen instagramini verebillrm yani nekadar kilo verdinden dha coo bu duygusal acligi kontrol etmeye azaltmaya yönelik tesvikte bulunuyor

Afiyet olsun canim kisir lahana sarma kurabiye hepside karbon olmus miktarlar da az degil yarin daha iyi bir menü bekliyorum senden 💙

Okadar haklisinki yedim bitti diyebilmek cok önemli

Canim bu mantik da kötü aslinda bence güzelce diyetine devam et batirdim mantigindan cik öncelikle yani tamam olan olmus ama bence yarn hicbirsey olmamis gbi saglikli bir kahvalti yesilcay aksam hafif zeytinyagli bir yemek ve yogurtla günü kapat bence sana cok daha iyi gelicek. Kendini cezalandirma lütfen 💙

Cok güzel afiyet olsun canim 😍💙

Yaaa cok korktum suanda kardesimde o asiyi oldu tek doz tabi kendisi genc daha 20yasinda ama tam olark neler oldu neler yasadin senin icin mahsuru yoksa anlatirmisin

Mükemmel twbrikler 😍💙

Yaa cok gecmis olsun hafize insallah cabucak atlatir bu gece iyi uyur🥰 bizde yine ateslendk bogazina baktik kabarciklar var olmadi yarn bi doktora götürecegiz belki antibiyotiklik bi durum olabillr korktum 🥲

Miktarlar az da olsa simit lokum revani bozmus canim insallah yarn dha güzel olur afiyet olsun 💙 adim güzel

Masallah 🧿😍💙
Kaptanım teşekkür ederim yine 83649 tane alıntı var başım gözüm döndü 😅😅

14 ocak cumartesi
12.00
2 havuc
3 erik kurusu

14.30
1 tabak pirasa yemegi

18.00
3 yk tavuklu eriste
Salata

19.00
2 catal tatli

adim icinde telefonu cebime koydum malesef saatim yok hafta ici alicam anca

Telefonuda arada cebime koymayi unuttum malesef tamamlayamadim
Tamamlayamadigim adimi hafta ici yapsam oluyormu

Pnrrr-12 Pnrrr-12
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim güzel menü bence 🥰
14 Ocak Cumartesi
Kahvalti 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim beyaz peynir
5 siyah zeytin
Domates

Ara öğün 15.00
10 adet cig badem
1 kuru incir

Aksam 18.00
1 tabak yumurtali ıspanak
1 Dilim tam buğday ekmeği

Su :2 lt
Adim :6025
14 ocak

@Poldelya
erenmothers erenmothers
Afiyet olsun kaptanım 🥰
14 Ocak Cumartesi
2 dilim ekmek
4 zeytin

3 hurma

4 kasik yogurt
2 litre su
Hazır kek mı yedin kacamak omu kurtarirsin bence canim afiyet olsun🥰

14 Ocak Cumartesi
2 dilim ekmek
4 zeytin

3 hurma

4 kasik yogurt
2 litre su
Afiyet olsun canim ♥️
Günaydın herkese mutlu bir pazar diliyorum kızlarcım :KK33: :KK33: :KK33: :KK33:
Günaydın fesangim ♥️
Günaydın mutlu pazarlar :KK68:
Günaydın canim ♥️
Guuuunayyydinnlarrrr🥰🥰😍😍😍
Günaydın canim ♥️

Günaydın hayırlı sabahlar
Ben bu grupta hiç katılım formu doldurmadigimi hatırladım @60 kiloyum gel dedi geldim 😅 sağolsun kimse sen kimsin demedi bağrına bastı ❤️
Benim otizmli bı çocuğum var. Bazen duygusal bosalmalar yaşıyorum. Sanki az önce tanı almista dünya başıma yıkılmış gibi. Kendi kendime çözüm olamıyorum. Ama sonraki günler ağzım kulaklarımda mutluyum sevgi pitircigi oluyorum 😅😅
Açlıkla gelen bı saldırganlık dürtüsü değil durumum. İçimdeki dünyada oluşan boşluk duygusu. Yemekler doldurmuyor biliyorum ama sinir ve öfke ile dolmasini istemiyorum.
Neyse konuşmaya ihtiyacım vardı. Kusura bakmayın.

Günaydın hayırlı sabahlar
Ben bu grupta hiç katılım formu doldurmadigimi hatırladım @60 kiloyum gel dedi geldim 😅 sağolsun kimse sen kimsin demedi bağrına bastı ❤️
Benim otizmli bı çocuğum var. Bazen duygusal bosalmalar yaşıyorum. Sanki az önce tanı almista dünya başıma yıkılmış gibi. Kendi kendime çözüm olamıyorum. Ama sonraki günler ağzım kulaklarımda mutluyum sevgi pitircigi oluyorum 😅😅
Açlıkla gelen bı saldırganlık dürtüsü değil durumum. İçimdeki dünyada oluşan boşluk duygusu. Yemekler doldurmuyor biliyorum ama sinir ve öfke ile dolmasini istemiyorum.
Neyse konuşmaya ihtiyacım vardı. Kusura bakmayın.
Ya niye kusura bakmayın diyorsun olur mu öyle şey 🤗insan konuştuğu paylaştığı zaman rahatlar 😊sen çok özel ve güçlü bir kadınsın iyi ki varsın sana kocaman sarılıyorum :KK19::KK19:

Back
X