• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Rabbim kolaylık versin inşallah kaç kilosun bilmiyorum ama eğer kilon müsaitse günde 1 saat ayirabilirsen mutlaka ip atla emzirmiyorsan günlük akilik su iç 1 litre metabolizma hızlanır ödem gider diyabet gibi bir durum varsa yada aşırı şeker gıda akilik su birebir
Amin canim
Cik sukur troid disinda bi saglik sorunum yok
Akilik su ne oluyo hic duymadim
Afiyet olsun menü güzel adimlar biraz az olmus canim artirma imkanin yokmu
Surekli evdeyim canim
Bebekle cikamiyorum cok soguk
Kizimida arabayla goturup getiriyorum okula
Iyi geceler kizlar

Mavi takimdaki dostlarim 💙🌸 bugun arti gelenler hic moralini bozmasin cumaya daha 4 gün var carsamba ve persembe icin ödemsuyu hazirliycam size de yarin atayim nasil yapiyorum, yapabilen yapsin ödemlerimiz gitsin biraz da yemeyi erken kapattikmi güzel eksiler gelicek insallar ben inaniyorum 😍🥰

@Mthn83 succulentaski succulentaski Fit mutlu anne Fit mutlu anne @Beyaz leylak @karamelllim Cordelia Cordelia Jasminium84 Jasminium84 @fesang @Kinoalihatun I Ilyusa
Bugun normal oruca basliycaktim uyanamadim sahur icin
Günaydınlar❤💛

Günaydin kizlar
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

:KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

Günaydın kızlar slm lar :KK73:

Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn :KK76:

Günaydın kızlar
Gunaydin kizlarr
Daha eve gidemedim günde 3 defa çekilecek dert degil
Arabayla yada otobusle felan goturme imkanin yokmu canim

Gunaydinlarr 🥰
Hastanede sıra bekliyorum kız iyilesmedi ilaçsız olmayacak kulağımda ağrıyor demeye başladı . Akşam benimde hiç halim yoktu yattım durdum giremedim buraya menümü fırsat bulunca yazacağım hemen
Gecmis olsun canim antibiyotiksiz gecmez gibi
Orta kulak iltihabi felan galiba
Burnu akiyomu surekli

Çok şükür iyiyim :KK37:
Hep iyi ol yıldızcım :KK200:
Gunaydinlarr 🥰
Hastanede sıra bekliyorum kız iyilesmedi ilaçsız olmayacak kulağımda ağrıyor demeye başladı . Akşam benimde hiç halim yoktu yattım durdum giremedim buraya menümü fırsat bulunca yazacağım hemen
Günaydın,çok geçmiş olsun
Güüünaaaydııın 🥰🥰🥰
Günaydın fezacım bugün nasılsın iyimisin :KK200:

16.01.2023
Adım 6942

12:00 1 fincan sütlü filtre kahve

13:00 1 fincan kiraz sapı çayı

16:00 akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak hellim peynirli salata

20:30😂😂🙈🙈🙈yarım kase muhallebi 😂😂😂kaptan bunu yaparsa kızları ne yapmasın ki 😂😂😂 emojiye boğdum arada kaynamıştır 😂😂😂

3 litre su

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
ohhhh yarasın :D

Gayet hafif olmus canim afiyet olsun 💙
sağol canım kaptanım :KK4::KK60:

😍cok iyi masallah
sağol kuzum :KK200:

Afiyet olsun canim
sağol canım :KK60:

Iyi geceler kizlar

Mavi takimdaki dostlarim 💙🌸 bugun arti gelenler hic moralini bozmasin cumaya daha 4 gün var carsamba ve persembe icin ödemsuyu hazirliycam size de yarin atayim nasil yapiyorum, yapabilen yapsin ödemlerimiz gitsin biraz da yemeyi erken kapattikmi güzel eksiler gelicek insallar ben inaniyorum 😍🥰

@Mthn83 succulentaski succulentaski Fit mutlu anne Fit mutlu anne @Beyaz leylak @karamelllim Cordelia Cordelia Jasminium84 Jasminium84 @fesang @Kinoalihatun I Ilyusa
ahhh canımm inşallah bana fazla fazla yarar o ödem suyun
yine tiroidden kaynaklı ödem tuttu vücudum :(
cumaya kadar atabilirim inşallah

Tesekkurler canim😍😍

Sağ ol canim💞💞

Sağ ol zipZipim😍😍

Oy beni de etiketlermiş. Afiyet olsun 🥰🥰

Emegine saglik kordisim😘😘

Sağ ol kelebegim. Napiyorsun, yogun musun?

Afiyet olsun kelebegime 💞💞Ben de yer fistigi ve bitter yedim😍
Aksam tek lahmacunla kapatabilseydin, kurtulabilme ihtimali varmis günün :KK43: cumaya kadar, 4 gün süper gitsen, hâllolur.
Canın normal de dinlenme haftamdı ama mesai oldu geri 4 gün burda çalışcam sonra cumartesi nöbet sonra 1 hafta boşluk inşallah ama bu hafta öyle çok motive ve hırslı değilim be yalan söyleyim zaten böyle geçireceğimi biliyordum hatta daha 2 arkadaşımla planımı da erteledik bir sonraki haftaya

Gunaydinlarr 🥰

Kulak diyorsa Allah ihmal etme travmam var bizim oğlan da sürekli öyle ya

Günaydınlar❤💛

Günaydin kizlar

Günaydın bol yağ kilo ödem giden bir gün olsun hepimiz icin
Amin,🙏
Günaydın kızlar
Bugün 62 kg ile detoksa başlıyorum ❤️
Nasıl bir detoks canım?
Günaydınlar hanımlar :KK200:

Günaydın hayırlı sabahlar
Bende bugün de WC yok 😔

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

:KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

Günaydın kızlar slm lar :KK73:

Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn :KK76:

Cümleten günaydınlar hayırlı musmutlu sabahlar olsun :KK200::KK200:
Amin kuzum 🙏
Günaydın kızlar

Gunaydinlarr 🥰
Çok geçmiş olsun kuzum. 🙏
Güüünaaaydııın 🥰🥰🥰
Nasıl oldun canım benim?

Gunaydın çıtır kızlar 💛💚❤️💙💚❤️💙💚❤️💙💛

Herkese günaydın 🙂 bugün bende rahatsızım biraz birde dün alışveriş poşetlerini eve çıkarıyım dedim ağırdı hepsi de boynum omuzlarım hep tutulmuş akşam masaj falan ysptı eşim ama hala kötüyüm hiç halim yok kolumu zor kaldırıyorum inşallah iş sakın geçer

@Willemijn- canım senide bu hafta çok yalnız bıraktım hakkını helal et ama nöbet sonra mesai çocuklar derken bi türlü düzen oturmadı 😵‍💫 dün akşam 7 den sonra birşey yemedim bugün öğlen 12 de eve gidip kahvaltı yapmayı düşünüyorum inşallah görevlendirme geldiğim yer hastaneden daha yakın eve çünkü

Yesil elma
Maydanoz
Çubuk tarçın
Karanfil
Bugün ki suyum

Eklentiler

• IMG_20230117_101140.webp
    IMG_20230117_101140.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 37
Gunaydinlarr 🥰
Ahhh ya biz annelerde çocukları iyi edene kadar yprugunluktan bitap dusuyorux
Herkese günaydın 🙂 bugün bende rahatsızım biraz birde dün alışveriş poşetlerini eve çıkarıyım dedim ağırdı hepsi de boynum omuzlarım hep tutulmuş akşam masaj falan ysptı eşim ama hala kötüyüm hiç halim yok kolumu zor kaldırıyorum inşallah iş sakın geçer
Gecmis olsjn canim sana da

Back
X