- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Ay insaallah yaHedefimiz de aynı
Birlikte görelim 57leri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay insaallah yaHedefimiz de aynı
Birlikte görelim 57leri
Amin canimRabbim kolaylık versin inşallah kaç kilosun bilmiyorum ama eğer kilon müsaitse günde 1 saat ayirabilirsen mutlaka ip atla emzirmiyorsan günlük akilik su iç 1 litre metabolizma hızlanır ödem gider diyabet gibi bir durum varsa yada aşırı şeker gıda akilik su birebir
Surekli evdeyim canimAfiyet olsun menü güzel adimlar biraz az olmus canim artirma imkanin yokmu
Bugun normal oruca basliycaktim uyanamadim sahur icinIyi geceler kizlar
Mavi takimdaki dostlarimbugun arti gelenler hic moralini bozmasin cumaya daha 4 gün var carsamba ve persembe icin ödemsuyu hazirliycam size de yarin atayim nasil yapiyorum, yapabilen yapsin ödemlerimiz gitsin biraz da yemeyi erken kapattikmi güzel eksiler gelicek insallar ben inaniyorum
@Mthn83succulentaski
Fit mutlu anne @Beyaz leylak @karamelllim
Cordelia
Jasminium84 @fesang @Kinoalihatun I Ilyusa
Günaydınlar❤![]()
Günaydin kizlar
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın kızlar slm lar![]()
Günaydinlarr![]()
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn![]()
Gunaydin kizlarrGünaydın kızlar
Arabayla yada otobusle felan goturme imkanin yokmu canimDaha eve gidemedim günde 3 defa çekilecek dert degil
Gecmis olsun canim antibiyotiksiz gecmez gibiGunaydinlarr
Hastanede sıra bekliyorum kız iyilesmedi ilaçsız olmayacak kulağımda ağrıyor demeye başladı . Akşam benimde hiç halim yoktu yattım durdum giremedim buraya menümü fırsat bulunca yazacağım hemen
Hep iyi ol yıldızcımÇok şükür iyiyim![]()
Günaydın,çok geçmiş olsunGunaydinlarr
Hastanede sıra bekliyorum kız iyilesmedi ilaçsız olmayacak kulağımda ağrıyor demeye başladı . Akşam benimde hiç halim yoktu yattım durdum giremedim buraya menümü fırsat bulunca yazacağım hemen
Günaydın fezacım bugün nasılsın iyimisinGüüünaaaydııın![]()
ohhhh yarasın
sağol canım kaptanımGayet hafif olmus canim afiyet olsun![]()
sağol kuzumcok iyi masallah
sağol canımAfiyet olsun canim
ahhh canımm inşallah bana fazla fazla yarar o ödem suyunIyi geceler kizlar
Mavi takimdaki dostlarimbugun arti gelenler hic moralini bozmasin cumaya daha 4 gün var carsamba ve persembe icin ödemsuyu hazirliycam size de yarin atayim nasil yapiyorum, yapabilen yapsin ödemlerimiz gitsin biraz da yemeyi erken kapattikmi güzel eksiler gelicek insallar ben inaniyorum
@Mthn83succulentaski
Fit mutlu anne @Beyaz leylak @karamelllim
Cordelia
Jasminium84 @fesang @Kinoalihatun I Ilyusa
Canın normal de dinlenme haftamdı ama mesai oldu geri 4 gün burda çalışcam sonra cumartesi nöbet sonra 1 hafta boşluk inşallah ama bu hafta öyle çok motive ve hırslı değilim be yalan söyleyim zaten böyle geçireceğimi biliyordum hatta daha 2 arkadaşımla planımı da erteledik bir sonraki haftayaTesekkurler canim
Sağ ol canim
Sağ ol zipZipim
Oy beni de etiketlermiş. Afiyet olsun
Emegine saglik kordisim
Sağ ol kelebegim. Napiyorsun, yogun musun?
Afiyet olsun kelebegimeBen de yer fistigi ve bitter yedim
Aksam tek lahmacunla kapatabilseydin, kurtulabilme ihtimali varmis gününcumaya kadar, 4 gün süper gitsen, hâllolur.
Gunaydinlarr
Günaydınlar❤![]()
Günaydin kizlar
Amin,Günaydın bol yağ kilo ödem giden bir gün olsun hepimiz icin
Nasıl bir detoks canım?Günaydın kızlar
Bugün 62 kg ile detoksa başlıyorum![]()
Günaydınlar hanımlar![]()
Günaydın hayırlı sabahlar
Bende bugün de WC yok![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın kızlar slm lar![]()
Günaydinlarr![]()
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn![]()
Amin kuzumCümleten günaydınlar hayırlı musmutlu sabahlar olsun![]()
Günaydın kızlar
Çok geçmiş olsun kuzum.Gunaydinlarr
Nasıl oldun canım benim?Güüünaaaydııın![]()
Günaydın![]()
![]()
Günaydın![]()
Günaydın![]()
![]()
Günaydın![]()
Günaydınnn![]()
Zumbacı seni![]()
Geçmiş olsun canım❤Gunaydinlarr
Ahhh ya biz annelerde çocukları iyi edene kadar yprugunluktan bitap dusuyoruxGunaydinlarr
Gecmis olsjn canim sana daHerkese günaydınbugün bende rahatsızım biraz birde dün alışveriş poşetlerini eve çıkarıyım dedim ağırdı hepsi de boynum omuzlarım hep tutulmuş akşam masaj falan ysptı eşim ama hala kötüyüm hiç halim yok kolumu zor kaldırıyorum inşallah iş sakın geçer