Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Önce geçmiş günlerin menülerini paylaşayım,

10 Mart Cuma menüler
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta,
1 dilim tb ekmeği,
Salata

Öğlen 14.00
1 avuç çiğ ceviz

Akşam 18.00
1 kase çorba,
1 parça tavuk ızgara,
Salata,
1 küçük muz.

Su:2 lt.

11 mart c.tesi menüler
Sabah 10.00
1 tabak haşlanmış brokoli,
3 kaşık yoğurt.

Öğlen 13.00
Yarım bardak sütle kahve

Akşam 17.00
2 lahmacun,
Salata,
Ayran.

Su:2 lt. Elhan Elhan Zipzip- Zipzip-

11 Mart Adımlar
9112 Adım

Eki Görüntüle 3216382
Cordelia Cordelia

Cuma gün kaptanım belli olmadığı için, dün akşam da eve çok geç geldiğim ve bayılıp kaldığım için bugüne kaldı kusura bakmayın emi. Bundan sonra gün gün bildireceğim ❤️
Afiyet olsun kuşum. İki günün menüsü de çok güzel.

Oy canım neler yaşamışsın :anne: sordun mu kuzum nereye park edilir ,yakında restoran varsa valeye de verebilirdin yemeği orda yerdiniz

Canım bitkisel tedavi araştırdın mı?
Probiyotikler , zencefilli smoothieler hep iltihaba iyi geliyor deniyor 😘 hatta sinus smoothie diyorlar :KK200:
Canım hali hazırda alerji hastası olduğum için bitkisel tedavileri pek araştırmıyorum. Zaten yılda 1 ilaç kullandığım için çok dert de etmiyorum ama dün başladım öksürük şurubuyla antibiyotik tedavisine, gece neredeyse hiç uyuyamadım. Daha çok arttırdı öksürüğü. Öksürük neyse de, sürekli geniz akıntısı inanılmaz bulantı yapıyor. Karşımdakiyle konuşmaya bile çekiniyorum😒

günaydın kızlar mutlu pazarlar :KK60:

nasıl yorulduysam, gece yorgunlukta uyuyamadım :KK70:

ama bugün yemek harici birşey yapmayacağım; böyle dediğime de bakmayın yemek harici çocukların ödevleri banyoları yarına hazırlıkları vs de yapılacak tabii :KK70:

ama bunlar dışında başka birşey yapmayacağım olabildiğince dinlenmek ve kitap okumak istiyorum :KK200:
Günaydın canim❤
Günaydın güzeller:KK36:
Günaydın canim❤
Günaydın mutlu ve enerjik pazarlar:KK37:

Takımlar kurulmuş yarış başlamış. Bol eksili bir hafta olsun☘️
Günaydın canim ❤
Günaydin Kizlar 😍
Günaydın canim❤
Mutlu pazarlar kızlar 💗💗
Günaydın canim ❤
Günaydın kızlar. Çok iyi hissetmediğim günler yaşıyorum maalesef. Büyük pay uykusuzluğun olsa gerek. Deli gibi bir geniz akıntım var günlerdir, öksürmekten uyku uyuyamıyorum. Hepi topu 3 ilaç var reçetemde, hepsini denk getirdiğim bir eczane bulamadım. En sonunda dün tamamını eşdeğerlerden aldım da tedaviye başladım… Ben neyse de, kızımın astım ilaçlarını bulamıyorum. Allahtan vakti zamanında doktor kontrolünü beklemeden, yazdırmadan parasıyla almışım. Önümüzdeki ay Allah bir çare bulacağız artık.
Günaydın canim geçmiş olsun 😔

Önce geçmiş günlerin menülerini paylaşayım,

10 Mart Cuma menüler
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta,
1 dilim tb ekmeği,
Salata

Öğlen 14.00
1 avuç çiğ ceviz

Akşam 18.00
1 kase çorba,
1 parça tavuk ızgara,
Salata,
1 küçük muz.

Su:2 lt.

11 mart c.tesi menüler
Sabah 10.00
1 tabak haşlanmış brokoli,
3 kaşık yoğurt.

Öğlen 13.00
Yarım bardak sütle kahve

Akşam 17.00
2 lahmacun,
Salata,
Ayran.

Su:2 lt. Elhan Elhan Zipzip- Zipzip-

11 Mart Adımlar
9112 Adım

Eki Görüntüle 3216382
Cordelia Cordelia

Cuma gün kaptanım belli olmadığı için, dün akşam da eve çok geç geldiğim ve bayılıp kaldığım için bugüne kaldı kusura bakmayın emi. Bundan sonra gün gün bildireceğim ❤️
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın Hanımlar nasılsınız?
Günaydın canim ❤
Günaydın kizlar 😍 mutlu pazarlar diliyorum herkese ❤️😍
Günaydın canim ❤
Herkese günaydın, güzel pazarlar diliyorum 💕

Cordelia Cordelia canım nasilsinn özledim seni
Günaydın canim ❤

Tarih ve sayı olunca poldelya için büyük kolaylık oluyor. Uzun zamandır ben de yoktum spor ve menüyü öbür sayfada mi paylasiyoruz bilmiyorum canım.
Tamam canım gün ismi yazıyordum ama tarihte atayım inşallah 🥰🤗
günaydın kızlar mutlu pazarlar :KK60:

nasıl yorulduysam, gece yorgunlukta uyuyamadım :KK70:

ama bugün yemek harici birşey yapmayacağım; böyle dediğime de bakmayın yemek harici çocukların ödevleri banyoları yarına hazırlıkları vs de yapılacak tabii :KK70:

ama bunlar dışında başka birşey yapmayacağım olabildiğince dinlenmek ve kitap okumak istiyorum :KK200:
Al benden de o kadar🥴 yargunluktan uyuyamadım iki falandı en son baktığımda,ilaç da içmek istemedim😔 sabahtan çocuklar simit istedi,yürüyüş olsun diye bebeği babasıyla bırakıp abisi ve ablasıyla simit almaya gittik.Ordan markete falan uğrayıp 4000 e yakın adım attım🤭. Kahvaltıyı yaptıktan sonra evi topla çocukları yıka derken bu vakit oldu🥴 üç makine çamaşır serdim daha iki makine bekliyor🥴 bulaşık makinesi de sırada.Allahtan iş yapmayacaktim😅
Günaydın canım . Sporlara beni etiketlenen yeterli. Oraya ben taşırım.❤️💙
Tamamdır canım benim🤗🤗🤗
Günaydın kızlar. Çok iyi hissetmediğim günler yaşıyorum maalesef. Büyük pay uykusuzluğun olsa gerek. Deli gibi bir geniz akıntım var günlerdir, öksürmekten uyku uyuyamıyorum. Hepi topu 3 ilaç var reçetemde, hepsini denk getirdiğim bir eczane bulamadım. En sonunda dün tamamını eşdeğerlerden aldım da tedaviye başladım… Ben neyse de, kızımın astım ilaçlarını bulamıyorum. Allahtan vakti zamanında doktor kontrolünü beklemeden, yazdırmadan parasıyla almışım. Önümüzdeki ay Allah bir çare bulacağız artık.
Çok geçmiş olsun😔ne yazık ki ilaç sorunu hala devam ediyor.Hamilelik boyunca kullanmam gereken bı ilaç vardı benim de hep farklı şehirlerden buldukça aldık.Piyasada yok ne yazık ki.Eczaci arkadaşım var arzu edersen özelden ilaç isimlerini yaz,varsa reçete ettiğinde alıp gonderebilirim
Nickin güzel Canım ❤️😘
Suskun pek bana göre değil ya😅😅
Çiçekle çikolata ile gelsinler 3-5 kez🤭
Yok çiçekleri çikolatalı onların olsun😅hatta biz üstüne bı tepsi baklava gönderelim😜

Off saat dört olmuş şimdi fark ettim.Hazirda mercimek koftem var ,bir de yoğurtla hiç denemedim gronola var beyaz çikolata Antep fıstıklı.Hangisini tercih edeyim?4u az gecerekten bitireyim yeme isini
Kesin m.koftesi . Gronolayla sabah olur mu:KK14:sabahtan yesen olurdu tabi.

Off saat dört olmuş şimdi fark ettim.Hazirda mercimek koftem var ,bir de yoğurtla hiç denemedim gronola var beyaz çikolata Antep fıstıklı.Hangisini tercih edeyim?4u az gecerekten bitireyim yeme isini
Bencede mercimek koftesi yiyebilirsin granola az gelebilir emziriyorsunda 😊

Tamam canım gün ismi yazıyordum ama tarihte atayım inşallah 🥰🤗

Al benden de o kadar🥴 yargunluktan uyuyamadım iki falandı en son baktığımda,ilaç da içmek istemedim😔 sabahtan çocuklar simit istedi,yürüyüş olsun diye bebeği babasıyla bırakıp abisi ve ablasıyla simit almaya gittik.Ordan markete falan uğrayıp 4000 e yakın adım attım🤭. Kahvaltıyı yaptıktan sonra evi topla çocukları yıka derken bu vakit oldu🥴 üç makine çamaşır serdim daha iki makine bekliyor🥴 bulaşık makinesi de sırada.Allahtan iş yapmayacaktim😅

Tamamdır canım benim🤗🤗🤗

Çok geçmiş olsun😔ne yazık ki ilaç sorunu hala devam ediyor.Hamilelik boyunca kullanmam gereken bı ilaç vardı benim de hep farklı şehirlerden buldukça aldık.Piyasada yok ne yazık ki.Eczaci arkadaşım var arzu edersen özelden ilaç isimlerini yaz,varsa reçete ettiğinde alıp gonderebilirim
Canım çok teşekkür ederim. Daha önce parayla aldığım ilaçlardan birini hiç kuşlanmamışım, o zamana kadar bekleyeceğim. Ara ara eczanelere sorarım, bulursam yazdırmayı beklemeden alırım. Kızın kreşinde 2 eczacı velimiz var, bizim kurumun da çalıştığı bir eczane var hepsi baya emek harcadı ama bulamadık. Bu böyle devam etmez, belki 5 sene kullanacağız, doktordan alternatif birşeyler isteyeceğim olmazsa.

Back
X