Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın canım❤️💙❤️💙❤️ nasılsın tatlım?
İyiyim kaptanım:KK19:Sen nasılsın💜
Günaydın kızlar. Çok iyi hissetmediğim günler yaşıyorum maalesef. Büyük pay uykusuzluğun olsa gerek. Deli gibi bir geniz akıntım var günlerdir, öksürmekten uyku uyuyamıyorum. Hepi topu 3 ilaç var reçetemde, hepsini denk getirdiğim bir eczane bulamadım. En sonunda dün tamamını eşdeğerlerden aldım da tedaviye başladım… Ben neyse de, kızımın astım ilaçlarını bulamıyorum. Allahtan vakti zamanında doktor kontrolünü beklemeden, yazdırmadan parasıyla almışım. Önümüzdeki ay Allah bir çare bulacağız artık.
Geçmiş olsun. İlaçları da en kısa zamanda bulursunuz inşallah☘️

12 mart pazar menü
4 kaşık melemen
1 dilim tam bugday ekmeği
5 zeytin

Öğlen
1 kase tarhana çorbası
Yarım ayva
1 bardak dut suyu öksürük için

Akşam
4 kaşık kadar köfte çorbası
2 kaşık kadarpatlıcan yemeği
Biraz salata
2 kaşık yoğurt

2 litre su
Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan Cordelia Cordelia

Canım hali hazırda alerji hastası olduğum için bitkisel tedavileri pek araştırmıyorum. Zaten yılda 1 ilaç kullandığım için çok dert de etmiyorum ama dün başladım öksürük şurubuyla antibiyotik tedavisine, gece neredeyse hiç uyuyamadım. Daha çok arttırdı öksürüğü. Öksürük neyse de, sürekli geniz akıntısı inanılmaz bulantı yapıyor. Karşımdakiyle konuşmaya bile çekiniyorum😒
Çok geçmiş olsun canım 😔

Al benden de o kadar🥴 yargunluktan uyuyamadım iki falandı en son baktığımda,ilaç da içmek istemedim😔 sabahtan çocuklar simit istedi,yürüyüş olsun diye bebeği babasıyla bırakıp abisi ve ablasıyla simit almaya gittik.Ordan markete falan uğrayıp 4000 e yakın adım attım🤭. Kahvaltıyı yaptıktan sonra evi topla çocukları yıka derken bu vakit oldu🥴 üç makine çamaşır serdim daha iki makine bekliyor🥴 bulaşık makinesi de sırada.Allahtan iş yapmayacaktim😅
Allah kolaylık versin kuzum ya işte en iş yapmadığınız halimiz budur 😁😂

Bebeğin kaç yaşındaydı

Bu arada Allah bağışlasın 3 tane çocuğun varmış ben tek saniyordum 😍

Merhaba kızlar sabahtan beri hiç oturmadım desem yeridir evi sil süpür toz al lavabolari banyoyu yıka balkonu temizle çamaşır katla yerleştir ütü yap onları gardroba yerleştir yemek yap bide bunların üzerine yürüyüş yap derken bu saat oldu az önce yemeğimi yedim sofrayı topladım bulaşıkları makineye koydum oturdum birazdan çay demleyecem çay dinlendiriyor beni :confused:

12 mart pazar menü
4 kaşık melemen
5 zeytin

Öğlen
1 kase tarhana çorbası
Yarım ayva

Akşam
Biraz salata
2 kaşık yoğurt

2 litre su
Afiyet olsun mavikuş. :KK68:
Geçmiş olsun dut suyu şifa olsun.

Merhaba kızlar sabahtan beri hiç oturmadım desem yeridir evi sil süpür toz al lavabolari banyoyu yıka balkonu temizle çamaşır katla yerleştir ütü yap onları gardroba yerleştir yemek yap bide bunların üzerine yürüyüş yap derken bu saat oldu az önce yemeğimi yedim sofrayı topladım bulaşıkları makineye koydum oturdum birazdan çay demleyecem çay dinlendiriyor beni :confused:
Ellerine sağlık kırmızı kaptan. Sen bayağı yorulmuşsun. Kim bilir ne kaloriler yanmıştır. :KK14: Sen dinlen ben kalkıp bir şeyler düşüneyim. :işsiz:

Menümü yazayım
Sabah 10.00
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Maydanoz ve Dereotu
Üç çeri domates bir salatalık
Üç tane zeytin
Şekersiz çay

Ara 15.30
Bir fincan sade Türk kahvesi

Akşam 19.00
Bir tabak kıymalı patates oturtması
Salata

Su 3 litre spor yarım saat yürüyüş ve 5578 adım

Adımlar aslında bunun Üç katıdır ama saatimi takmayı unuttuğum için adımlar kayıt altına alınmadı bu adımlarda yürüyüş yaparken telefonunu kaydettiği adımlar neyse sağlık olsun

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan

Screenshot_20230312_193342_Huawei Health.webp

12 Mart menüsu
Sabah:2haslanmis yumurta,
5dal maydonoz,
bir parça peynir,
5zeytin,
1dilim ekmek

Ara:1elma
2ceviz

Öğlen:Ton balıklı salata

Akşam:1kase yağsız mercimek çorbasi
6600 adım
20dk eliptik bisiklet
Elhan Elhan , Zipzip- Zipzip- , Cordelia Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-12-19-41-17-241_com.xiaomi.hm.health.webp
    Screenshot_2023-03-12-19-41-17-241_com.xiaomi.hm.health.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20230312_150143.webp
    IMG_20230312_150143.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 39
Menümü yazayım
Sabah 10.00
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Maydanoz ve Dereotu
Üç çeri domates bir salatalık
Üç tane zeytin
Şekersiz çay

Ara 15.30
Bir fincan sade Türk kahvesi

Akşam 19.00
Bir tabak kıymalı patates oturtması
Salata

Su 3 litre spor yarım saat yürüyüş ve 5578 adım

Adımlar aslında bunun Üç katıdır ama saatimi takmayı unuttuğum için adımlar kayıt altına alınmadı bu adımlarda yürüyüş yaparken telefonunu kaydettiği adımlar neyse sağlık olsun

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan

Eki Görüntüle 3216562
Afiyet olsun canım 💙 Patatesi okuyunca içim rahatladı biraz. :KK48: Benim kabağım onu döver sanki. :ıslık:
Ha bu arada daha zaman var adımını tamamlasaydin keşke.

Kesin m.koftesi . Gronolayla sabah olur mu:KK14:sabahtan yesen olurdu tabi.
Olur olur çok aç değildim zaten, şimdi yenice açlık hissetmeye başladım kefir içerim sonra ıhlamur hooop yatma saati🤭
Bencede mercimek koftesi yiyebilirsin granola az gelebilir emziriyorsunda 😊
Minigimi yıkayınca iyi uyudu çok emmeyince sorun olmadı kaptanım😅bazen çok emince elim ayagim iyi titriyor🤭
Canım çok teşekkür ederim. Daha önce parayla aldığım ilaçlardan birini hiç kuşlanmamışım, o zamana kadar bekleyeceğim. Ara ara eczanelere sorarım, bulursam yazdırmayı beklemeden alırım. Kızın kreşinde 2 eczacı velimiz var, bizim kurumun da çalıştığı bir eczane var hepsi baya emek harcadı ama bulamadık. Bu böyle devam etmez, belki 5 sene kullanacağız, doktordan alternatif birşeyler isteyeceğim olmazsa.
Buluruz inşallah canım 🤗
12 mart pazar menü
4 kaşık melemen
5 zeytin

Öğlen
1 kase tarhana çorbası
Yarım ayva

Akşam
Biraz salata
2 kaşık yoğurt

2 litre su
Afiyet olsun canım bir de geçmiş olsun 💙
Çok geçmiş olsun canım 😔

Allah kolaylık versin kuzum ya işte en iş yapmadığınız halimiz budur 😁😂

Bebeğin kaç yaşındaydı

Bu arada Allah bağışlasın 3 tane çocuğun varmış ben tek saniyordum 😍
Bebiş 3,5 aylık,kızım 5 oğlum 8,5 yaşında🤭cümlemizin evladını inşallah canım🤗🤗
Rakip kaptanım pazar pazar olacak iş mi ayol,kıyamam ben sana 🤭şekerin de düşmüştür senin adresi gönder de tatlı bı şiiiiler gonderelim:KK72::confused:
Ellerine sağlık kırmızı kaptan. Sen bayağı yorulmuşsun. Kim bilir ne kaloriler yanmıştır. :KK14: Sen dinlen ben kalkıp bir şeyler düşüneyim. :işsiz:
Cayır cayır yanmış kaloriler masallah k aptanım ne yapsak ki😅

12 mart menü
Sabah 10 30
4 kaşık yulaf 1 muz ile yulaf lapası 1 haşlanmış yumurta
Öğlen
1 kepçe kuru fasulye 2 kaşık pilav
Ara
2 kare bitter, 10 tane fındık 1 büyük kupa sade kahve
Akşam 18 00
1 kepçe et yemeği, 1 bardak ayran 2 mercimek köftesi
2ltSu
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia sara_28 sara_28

Eklentiler

• Screenshot_20230312_195943_Samsung Health.webp
    Screenshot_20230312_195943_Samsung Health.webp
    12 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20230312_195945_Samsung Health.webp
    Screenshot_20230312_195945_Samsung Health.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 29
Olur olur çok aç değildim zaten, şimdi yenice açlık hissetmeye başladım kefir içerim sonra ıhlamur hooop yatma saati🤭

Minigimi yıkayınca iyi uyudu çok emmeyince sorun olmadı kaptanım😅bazen çok emince elim ayagim iyi titriyor🤭

Buluruz inşallah canım 🤗

Afiyet olsun canım bir de geçmiş olsun 💙

Bebiş 3,5 aylık,kızım 5 oğlum 8,5 yaşında🤭cümlemizin evladını inşallah canım🤗🤗

Rakip kaptanım pazar pazar olacak iş mi ayol,kıyamam ben sana 🤭şekerin de düşmüştür senin adresi gönder de tatlı bı şiiiiler gonderelim:KK72::confused:

Cayır cayır yanmış kaloriler masallah k aptanım ne yapsak ki😅
Canım nasıl tatlı istiyor anlatamam amaaaaa yemezler yarın sabah tartı var :KK6::KK6:

12 mart menü
Sabah 10 30
4 kaşık yulaf 1 muz ile yulaf lapası 1 haşlanmış yumurta
Öğlen
1 kepçe kuru fasulye 2 kaşık pilav
Ara
2 kare bitter, 10 tane fındık 1 büyük kupa sade kahve
Akşam 18 00
1 kepçe et yemeği, 1 bardak ayran 2 mercimek köftesi
2ltSu
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia sara_28 sara_28
Afiyet olsun canım harika bir menü olmuş :KK60: yarın güzel bir eksi gelecek desene :KK31:

Back
X