Aypare cuma kaçtıKaptanım kilom 62.1Zipzip-
62.7 ablaAypare cuma kaçtı
Tebrik ederim tatlım.62.7 abla
Hoşgeldiniz bendede hasimato troidi var ve kilo vermeye uğraşıyorum buranın motivesiyle istediğiniz kiloya geleceğinize inanıyorumMerhaba İlknur ben, kaç gündür sizleri takip ediyorum bırakmadan devam ediyorsunuz tebrik ederim hepinizi.. bu gurubun bana iyi geleceğine yürekten inanıyorum.. inşallah hep birlikte istediğimiz bedene ulaşırız
Katılım formu:
ADINIZ: İlknur
YAŞINIZ: 38
BOYUNUZ:160
KİLONUZ: 86
HEDEF KİLONUZ:75 (şimdilik)
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yavaş çalışan guvatır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: tiroit
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı olmak için kilo vermek istiyorum
Buda güzelMerhabalar
Cuma:90.25
Pazartesi:90.25
Fark:0
Benim de aileme test yapılacak.cocuklarimin haberi yok henüz.buyuk oğlanın sınavları bitsin ikisine bir yaptıracağım.Bir arkadaşım da çölyak hastası. Ona da teşhis 25 yaşından sonra konuldu. Şişkinlik, tuvalet problemi, alerji sonrası hastanelik olunca çıktı ortaya. Ama bu genetikmiş maalesef sonra annesi babası da test yaptırmıştı ve babasında da çıkmıştı. adam yıllarca fark etmemiş bile
Kaptanım ama siskinligim var afedersin iki gündür tuvalete çıkamıyorum bir de regl öncesi ödem de var inşallah cuma günü güzel bir eksiyle döneceğimBuda güzel
Yoğunum yazamadımCordelia mesajima ifade biraktin,yorum yapmadin, o zaman bir daha tavuk sis yedigimde soylememe gerek yok.
Bence zarar vermezsin yiyebilirsin canim kolay gelsin işindeKızlar bugün kahvaltı etmedim, bir yere günlük işe geldim. Öğlen yemeğinde lahmacun yersem diyete zarar verir miyim? Akşama zaten hafif yerim ama yine de içime sindiremedim. ne dersiniz?
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Gecmis olsun canimCuma günü endoskopi ve biyopsi oldum.Ne yesem karnım şişiyor midem bulanıyor.karisik bir haftasonu geçirdim.
Doktor çölyak beslenmeye başla buna alismalisin dedi.biyopsi sonucunu cuma alacağım.
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Cumaya eksiye dusersin canim❤
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
inşallah hiç kimsede çıkmaz canımBenim de aileme test yapılacak.cocuklarimin haberi yok henüz.buyuk oğlanın sınavları bitsin ikisine bir yaptıracağım.
teşekkürler tatlımmmBence zarar vermezsin yiyebilirsin canim kolay gelsin işinde
Cumaya eksiye düşersin kaptanim ❤
Cumaya eksiye düşersin canimMerhabalar
Cuma:90.25
Pazartesi:90.25
Fark:0
İnşallah canıminşallah hiç kimsede çıkmaz canım
teşekkürler tatlımmm
Bol salata ve ayranla fena olmazKızlar bugün kahvaltı etmedim, bir yere günlük işe geldim. Öğlen yemeğinde lahmacun yersem diyete zarar verir miyim? Akşama zaten hafif yerim ama yine de içime sindiremedim. ne dersiniz?
Geçmiş olsunCuma günü endoskopi ve biyopsi oldum.Ne yesem karnım şişiyor midem bulanıyor.karisik bir haftasonu geçirdim.
Doktor çölyak beslenmeye başla buna alismalisin dedi.biyopsi sonucunu cuma alacağım.
Masterfit Yarışması 64.Etap | |||||
---|---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | Cuma | Pazartesi | Fark | Yüzde | |
| Kırmızı Kaptan | 94.9 | 93.1 | 1.8 | 1.90 |
| Kırmızı | 84.05 | 84.05 | 0 | |
| Kırmızı | 74.15 | |||
| Kırmızı | 64.8 | 65.2 | +0.4 | |
| Kırmızı | 68.2 | 67.7 | 0.5 | |
| Kırmızı | 70.7 | 70.8 | +0.1 | |
M Meryem1306 | Kırmızı | 90.25 | 90.25 | 0 | |
| Kırmızı | 62.7 | 62.1 | 0.6 | |
@Willemijn- | Kırmızı-Sarı | ||||
@bendenizefenim | Kırmızı-Yeşil | 75.1 | 76.5 | ||
Mavi Takım | |||||
| Mavi Kaptan | 73.6 | 72.4 | 1.2 | 1.63 |
| Mavi | 80.7 | 81.0 | +0.3 | |
G Goklerce | Mavi | 70.3 | 70.1 | 0.2 | |
| Mavi | 90.9 | 90.0 | 0.9 | |
S Suskunkardelen | Mavi | 64.35 | 64.35 | 0 | |
@fairysss | Mavi | 76.6 | 64.9 | 1.7 | |
| Mavi | 78.0 | |||
| Mavi | 66.8 | 66.4 | 0.4 | |
| Mavi-Sarı | ||||
| Mavi-Yeşil | 71.2 | 70.6 | 0.6 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?