Darisi sana insallah canimInşallah olursun bir an önce canım
Sağol canım ❤
Ayy maşallah kuzum, çok özledim ben de kafayı koyduğum gibi uyuyup sabaha kadar uyumayı
Tabiki öyle canim insallah hepimiz güzel kilolar verelimHangi takimda olursak olalım önemli olan kaybettiğimiz kilolar canım Cumaya güzel bir eksi göreceğine eminim
Genelde leslie yapiyorm cnm ama artik hafif geliyor sanki baska seyler bakmaliyim sankiKızımda ve oğlumda kırkım biter bitmez olmuştum hemenDr um bir yıl gormeyebilirsin endişelenme demişti zaten ama diğer Dr kar dâ söylemişti.yastan dolayı bu kez değişecek anladığım
Spor olarak ne yapıyorsun canim
Geçmiş olsun
Tam aksine çok mutluyumbı tabak un helvasını gömüp tencereye koşan bı insandım ben.tabakta daha olmasına rağmen az yedim ve bıraktım tahin de vardı içinde süt yaptı arkasından hareket ettim zaten yakmıştır kaptanım,
Eline sağlık canim❤Karabuğday ekmeği yapmayı denedim kızlar. Çok kabarmasada fena olmadı.Aldigim ekmekler çok kalorili. Benim yaptığım kalori bakımından daha uygun.sogusun dilimleyip derin dondurucuya atacağım.krep yapacağım yarın da.lavas yapıp derin dondurucuya atayım diyorum. önümüz ramazan.
Afiyet olsun canim adim resmi var miMenüm 13.03.2023
11:00 filtre kahve az sütle, 2 incir, 3 ceviz
13:30 tost sucuklu peynirli domatesli, Ayran
16:30 3 hurma, 1yk keten tohumu, 1yk yulaf, 7 badem, 1 bardak sütle (metebolizma hizlandirici shake)
18:45 2 adet tavuksis, bol Salata, 5yk yogurt
10.000 bin civari adim
2.5lt su
2 mil leslie
Zipzip- Cordelia Elhan
Yürüyüşe gidip geldimGrup çok sessiz sanki, hep mi böyle oluyor kızlaar? Napıyorsunuz ?
SagolAllah kolaylık versin inşallah.
Eline sağlık, dolapta hazır ne varsa illaki dar vakitte işe yarıyor. ne güzel düşünmüşsün. Yemekte nasip olsun inşallah.
Afiyet olsun
Tebrik ederim canim
Afiyetle yemek nasip olsun canım,ekmeklerin kalorisine katılıyorum,ne yazık kiKarabuğday ekmeği yapmayı denedim kızlar. Çok kabarmasada fena olmadı.Aldigim ekmekler çok kalorili. Benim yaptığım kalori bakımından daha uygun.sogusun dilimleyip derin dondurucuya atacağım.krep yapacağım yarın da.lavas yapıp derin dondurucuya atayım diyorum. önümüz ramazan.
Maşallah
Harika bir menü Pinar. Metabolizma shakeni yarın kahvaltı olarak deneyeceğim.Menüm 13.03.2023
11:00 filtre kahve az sütle, 2 incir, 3 ceviz
13:30 tost sucuklu peynirli domatesli, Ayran
16:30 3 hurma, 1yk keten tohumu, 1yk yulaf, 7 badem, 1 bardak sütle (metebolizma hizlandirici shake)
18:45 2 adet tavuksis, bol Salata, 5yk yogurt
10.000 bin civari adim
2.5lt su
2 mil leslie
Zipzip- Cordelia Elhan
Geçmiş olsun canım ikinize de. Acil şifalar dilerim.Büyük kızım hasta dünden beri,bugün de benim boğazım ve basım ağrıyor.Cok halsizim
Cok sağ ol dostum.Maşallah
Geçmiş olsun canımBüyük kızım hasta dünden beri,bugün de benim boğazım ve basım ağrıyor.Cok halsizim
Sana da geçmiş olsun canım, benim hep ağrılı olur ya o yüzden şaşırmıyorum, bazı aylar çok şiddetli ağrı oluyorçok şükür kuzum, benim de 2 gündür karnımda ağrı var uzun zamandır olmazdı :)
olsun kuzum sıkma canını, değişebilir tabii ki, doğumlar ve yaş hormonları çok değiştiriyor
en kısa zamanda olursun inşallah
Geçmiş olsun canım ikinize de. Acil şifalar dilerim.
S Suskunkardelen cok gecmis olsun
Teşekkür ederim kizlarGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?