- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Günaydın canımcımEksin cok guzel tebrik ederim kaptanim
Afiyet olsun canim ❤
Güzel eksi tebrik ederim canim❤
Günaydın ablacim
Hayırlı cumalar canim❤
Gunaydin canim guzel eksi tebrik ederim ❤
Günaydın canim ekside olman guzel ❤
Günaydın canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim ❤
Nasıl yaniAypare tebrikler inşallah bol eksilidir. Normal bildirim yapsan nolurduEskili yenili farklı
Gecen cuma 62.7Nasıl yani
Memnun musun?honor mi band 5 kullanıyordum uzun suredir.Gecen gün fit 2 sipariş ettim hatta bugün teslim edilecek,sen de görünce merak ettim.Evet canım huawei watch fit 2
Afiyet olsun
Tebrik ederim
Kaptanım dün misafir geldi, bebeğim var diye sen sadece çay koy dediler.Pastalar börekler içinde en masumu buyduTeşekkür ederim Pınarcim menülerini takipteyim.
Afiyet olsun kaptanım.
Bethim yasak veya sınırlı gıdalarıni belirle. Makarna, patates özellikle az tercih ettiğin besinler olsun. Kilo vermek istiyorsan vücudun için bu fedakarlığı yapmak zorundasın canim. Afiyet olsun.
Kardelencim çiğkofteyi persembe günü yemeseydin keşke müthiş ödem yapıyor ertesi gün artı veya sabit gelmekten başka bir şeye yaramıyor. Dikkatli ol kuzum.
Hoş geldin mutlu annecim.
Günaydın boziş.
Günaydın kaptanım. Hepimizin hayrına güzel bir gün olsun.
Tebrik ederim
Fotoğrafın altına bir önceki kilonu , şimdiki kilonu , eksinin ne kadar olduğunu yazmak gibi.Nasıl yani
Gecen cuma 62.7
Bu hafta 61.9
Fark 0.8
Gibi
Ay tamamdır kızlarFotoğrafın altına bir önceki kilonu , şimdiki kilonu , eksinin ne kadar olduğunu yazmak gibi.
Çok şükür sevindim canımMemnun musun?honor mi band 5 kullanıyordum uzun suredir.Gecen gün fit 2 sipariş ettim hatta bugün teslim edilecek,sen de görünce merak ettim.
Afiyet olsun
Tebrik ederim
Kaptanım dün misafir geldi, bebeğim var diye sen sadece çay koy dediler.Pastalar börekler içinde en masumu buyduaz yediğim için tartıya yansimamis çok şükür.Birazdan paylaşacağım.12 marttan beri yüz gr eksilme vardı artıyor eksilmiyordu dünden bugüne 250 Gr daha gitmis
Tebrik ederim
Harika biz de varız inşallahAy tamamdır kızlarkusura bakmayın
Bu hafta varım masterfitte
Tebrikler canımGünaydın kizlar
Geçen hafta:70.3
Bugün: 69.6
Fark:. - 700 Gr
Yuzdeyi unuttum kızlar.Zipzip- Elhan Eki Görüntüle 3219245
Bı an 64 hiç gitmeyecek sandım çok zorladı, günlerdir aç geziyorum yeni gördüm 63u ucundan da olsaFark 0.400
Oran 0,62Hedef60kgolmak doğru hesaplayabilmis miyim?sen öğretmişti geçen hafta, teşekkür ederim
Elhan Zipzip-
ellerine sağlık kaptanımHerkese iyi akşamlar
Yarın için her iki takıma ve kaptanlarımıza başarılar diliyorum.
Sporlara beni etiketlemeyi unutmayın. Bir iki güne nickim @cordelia olacak. Bilginize.
Sporlarda adım sayısı ve tarih mutlaka yazılmalıdır. teşekkürler.
@sara_28 Kırmızı Kaptan 94,90@Kinoalihatun Kırmızı 84,05@Pnrrr-12 Kırmızı 74,15Jasminium84 Kırmızı 64,80@kackaloribu Kırmızı 68,20menekse_kokusu Kırmızı 70,70@Meryem1306 Kırmızı 90,25aypare ackerman Kırmızı 62,70@Willemijn- Kırmızı-Sarı @bendenizefenim Kırmızı-Yeşil 75,10Elhan Mavi Kaptan 73,60Cordelia Mavi 80,70@Goklerce Mavi 70,30@DombiliKus Mavi 90,90S Suskunkardelen Mavi 64,35@fairysss Mavi 76,60@Beyaz leylak Mavi 78,00@Beth18 Mavi 66,80Zipzip- Mavi-Sarı @Mavikus_ Mavi-Yeşil 71,20
canımmm hoşgeldinnHayırlı geceler kızlar nasılsınız görüşmeyeli
1-1.5 aydır nerdeyse aktif olamadım buralarda enerji bulamadım kendimde hala da çok ışık yok belki ama biraz olmak istiyorum yeniden kabul ederseniz yeniden bi ucundan tutmak isterim diyet olaylarının
tebrikler kuzumGünaydın kizlar
Geçen hafta:70.3
Bugün: 69.6
Fark:. - 700 Gr
Yuzdeyi unuttum kızlar.Zipzip- Elhan Eki Görüntüle 3219245
teşekkürler canımÇok güzel ekşi canım tebrik ediyorum
teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim ❤
sağol kaptanımGuzel eksi tebrik ederim canim ❤
tebrikler kuzumFark 0.400
Oran 0,62Hedef60kgolmak doğru hesaplayabilmis miyim?sen öğretmişti geçen hafta, teşekkür ederim
Elhan Zipzip-
1 aydır kullanıyorum memnunun canım. ben de xiaomi mi band 5 kullanıyordum bu daha kapsamlı ve şıkMemnun musun?honor mi band 5 kullanıyordum uzun suredir.Gecen gün fit 2 sipariş ettim hatta bugün teslim edilecek,sen de görünce merak ettim.
Evet canım doğruFark 0.400
Elhan Zipzip-
Önümüz Ramazan güzel kilo verilir ablaHarika biz de varız inşallah
İnşallah maddi manevi kazanç elde edicizÖnümüz Ramazan güzel kilo verilir abla
Tebrik ederim kardelencimFark 0.400
Elhan Zipzip-
Şöyle canım.Nasıl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?