- 24 Şubat 2018
- 688
- 2.618
- 113
- 37
Teşekkür ederim kaptanım.Eki Görüntüle 3221838
Şöyle ilk 7 günü paylaşayım. Ece sarının geçen sene ki ramazan kampıElhan 60kiloyum
Aynen ablacım. Zaten anlatırken ‘probiyotik olarak’ diye veriyor onu, bende yoğurt olarak deneyeceğim. Bu kızı ilk takip etmeye başladığımda belki 3.derece obezdi. Diyetisyenlik okumaya başladığında öğrendiği, araştırdığı şeyleri deneyimleyip paylaşıyordu. Geçmişinden bu dertle uğraştığı için halden anlıyorTeşekkür ederim kaptanım.Bir gün et bir gün sebze. Aktivya yerine kendi yaptığım yoğurdu yerim. Güzel menü.
Papatya çayı etkili mi gerçektenİşin tıbbi boyutunu bilemem canım ama şimdilik papatya çayı iç. En azından gerginliğini alır. Çok geçmiş olsun.
Hmmm onu bilmiyorum gerginlik hep oldu ama diyet yaparken daha artıyor sanırımyani diyet yaptığın süreçte mi oluyor canım, örneğin istediğini yerken daha mı rahattın
Tabi ki pamuk gibi yapıyor. Sirkeli suyla duşunu bitirmeyi dene. Gerçekten çok faydasını göreceksin. Ben psikiyatrinin verdiği ilaçları sevmiyorum. Hissizleştiriyor mecbur kalınırsa başka tabi.Senin yaşadıklarını biz kadınların çoğu yaşıyor. Diyet yaptığın için bitter çikolata hayatında olsun.Papatya çayı etkili mi gerçekten
Hmmm onu bilmiyorum gerginlik hep oldu ama diyet yaparken daha artıyor sanırım
Listeyi kalem kalem inceledim damdan düşen birinin yazdığı belli tam bize göre.Aynen ablacım. Zaten anlatırken ‘probiyotik olarak’ diye veriyor onu, bende yoğurt olarak deneyeceğim. Bu kızı ilk takip etmeye başladığımda belki 3.derece obezdi. Diyetisyenlik okumaya başladığında öğrendiği, araştırdığı şeyleri deneyimleyip paylaşıyordu. Geçmişinden bu dertle uğraştığı için halden anlıyor‘Haftada max 1 kilo’ yada ‘günde 6 öğün’ takıntısı da yok. Menüler herşeyi içerdiği için (sebzesi, meyvesi, proteini, probiyotik i) gayet sağlıklı bir zayıflama olacağı kesin. İş kaldı bizim iradeye…
Çok sağol canımcım dikişler alındı 2 hafta sonra kontrole çağırdı geneAğrısız sizisiz geçsin canım.
Günaydınlar kuzucum çok sağol dikişler alındı sonunda gayet iyiymişGünaydın ablacim gecmis olsun
Günaydın canim❤
Afiyet olsun canim❤
Günaydın canim❤
Günaydın canim afiyet olsun❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim❤
Mis gibi olmuştur inşallah.Çok sağol canımcım dikişler alındı 2 hafta sonra kontrole çağırdı gene
Günaydınlar kuzucum çok sağol dikişler alındı sonunda gayet iyiymiş
Günaydın eküricim.Günaydınlar hanımlar
Günaydın kaptanımGünaydın
Sıcak çayıma kavuştum dün bıkmıştım ılık içmekten,günaydınlar çıtırımMis gibi olmuştur inşallah.
Günaydın eküricim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?