- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
geçmiş olsun canımTeşekkür ederim canım ıhlamur falan içiyorum vitaminlerimi alıyorum ama bugün iki tane serum yedim
geçmiş olsun canım. şimdi nasıl?Kızlar çok özür dilerim. Akşam kızımı almaya gittiğimde burnunun kanadığını öğrendim. Durdurdukları için haber vermemişler, ne oluyor demeye kalmadan ateşlendik. Benim aklımdan tamamen çıktı kilo bildirimi. Kabul ederseniz şimdi tartıldım, kilom sabitKusura bakmayın kaptanlarım Kinoalihatun Zipzip-
Biraz uzanacağım dedi, 10 dk içinde uyumuş. Güzelce karnını doyurmadı, ilaçlarını içmedi… 37,2 ile 37,5 arasında geziyor. Başım ağrıyor diyordu… çocukların burnu kanayınca karıştırdığını düşünüyoruz ama durduk yere kanadığını söylüyor. Elimde ateş ölçer, gidip gelip ölçüyorum ilaç verecek kadar yükselir mi diye. Yarın sabaha da randevu aldım doktordan, bakalım ne diyecekler.geçmiş olsun canım
hımmm Allah şifa versin canım. havalar da dengesiz. benim bile azcık boğazım kıpırdıyor. geçen hafta da olmuştu. 2-3 gün sürdü durdu. dünden beri yine varBiraz uzanacağım dedi, 10 dk içinde uyumuş. Güzelce karnını doyurmadı, ilaçlarını içmedi… 37,2 ile 37,5 arasında geziyor. Başım ağrıyor diyordu… çocukların burnu kanayınca karıştırdığını düşünüyoruz ama durduk yere kanadığını söylüyor. Elimde ateş ölçer, gidip gelip ölçüyorum ilaç verecek kadar yükselir mi diye. Yarın sabaha da randevu aldım doktordan, bakalım ne diyecekler.
geçmiş olsun canım. Benimde oluyor arada ama c vitaminli bir soğuk algınlığı ilacı içiyorum, ertesi güne birşeyim kalmıyor. Ama yavrumda astım olduğu için çok tedirgin oluyorum ufacık şeyde, tedaviye rağmen bazen 1 ay toparlayamıyor kendinihımmm Allah şifa versin canım. havalar da dengesiz. benim bile azcık boğazım kıpırdıyor. geçen hafta da olmuştu. 2-3 gün sürdü durdu. dünden beri yine var
Çok çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifasını versin yavrunun inşallahKızlar çok özür dilerim. Akşam kızımı almaya gittiğimde burnunun kanadığını öğrendim. Durdurdukları için haber vermemişler, ne oluyor demeye kalmadan ateşlendik. Benim aklımdan tamamen çıktı kilo bildirimi. Kabul ederseniz şimdi tartıldım, kilom sabitKusura bakmayın kaptanlarım Kinoalihatun Zipzip-
ben de kaç gündür multivitamin içiyorum. ama tabi dikkatli olmak lazım. domuz gribi falan olmasın da. o uzun sürüyor. ben hala topluluk içinde maske takıyorum.Yediklerimi paylaşayım;
Sahur
1 kabaktan kabak sandal,
1 kase çorba.
İftar
1 kepçe çorba,
1 tabak türlü,
1 dilim ekmek,
1 tane baklava.
Su:1,5 ltZipzip- Kinoalihatun
geçmiş olsun canım. Benimde oluyor arada ama c vitaminli bir soğuk algınlığı ilacı içiyorum, ertesi güne birşeyim kalmıyor. Ama yavrumda astım olduğu için çok tedirgin oluyorum ufacık şeyde, tedaviye rağmen bazen 1 ay toparlayamıyor kendini
Afiyet olsun kaptanim ❤Kinoalihatun Zipzip-
27 Mart 2023
sahur 04.30
1 servis kaşığı menemen
önceki günden kalan 3 küçük islim kebabı
1 küçük yulaf kepeği krepi
söğüş salata
2 ceviz
iftar 19.40
avuç içi kadar hindi tandır
kestane mantarı sote
1 servis kaşığı basmati pilavı
salata
1 dilim pide
1 adet kayısı reçelinin meyvesi
sahurdan yatana kadar 1,5 lt su
Cok gecmis olsun Allah sifa versin canimMerhaba kızlar herkese hayırlı iftarlar ben bugün daha kötü hissedince tekrar doktora gittim iki tane serum yedim şimdi daha iyiyim ne ağır bir gripmis uzun zamandır böyle hasta olmamıştım bademciklerimde çok fena şişmiş ama serumlar iyi geldi
Tamam kaptanım ❤Zipzip- ben hep değişim yaparım ama bu hafta böyle kalsın takımlar.
Olsun canim sen ve cocugun iyi olda gerisi önemli değil cok gecmis olsun❤Kızlar çok özür dilerim. Akşam kızımı almaya gittiğimde burnunun kanadığını öğrendim. Durdurdukları için haber vermemişler, ne oluyor demeye kalmadan ateşlendik. Benim aklımdan tamamen çıktı kilo bildirimi. Kabul ederseniz şimdi tartıldım, kilom sabitKusura bakmayın kaptanlarım Kinoalihatun Zipzip-
Afiyet olsun canim❤Yediklerimi paylaşayım;
Sahur
1 kabaktan kabak sandal,
1 kase çorba.
İftar
1 kepçe çorba,
1 tabak türlü,
1 dilim ekmek,
1 tane baklava.
Su:1,5 ltZipzip- Kinoalihatun
geçmiş olsun canım. Benimde oluyor arada ama c vitaminli bir soğuk algınlığı ilacı içiyorum, ertesi güne birşeyim kalmıyor. Ama yavrumda astım olduğu için çok tedirgin oluyorum ufacık şeyde, tedaviye rağmen bazen 1 ay toparlayamıyor kendini
Ilk gun stres olmussun canim bugünden sonra yediklerinede dikkat edip cuma en kötü sabit olarak gelirsinİmdaaatttt
65 çıktım sabahcuma 63.3 idim.Fark 1.7
Bir haftadır bugünün derdini çekiyordum,uçuğum bile çıkmıştı.Dun gece sabaha kadar rüya gördüm.Coxugu gece boyunca bakıcıya götürdüm,derse geç kaldım.Hepi topu 3,5 saat uyumuşum
Bugünü atlattım ya bundan sonrası daha kolay olur inşallah.cok şükür dorun olmamış bakicida da.
Geçmiş olsun cnm havalar hızlı değişiyorKızlar çok özür dilerim. Akşam kızımı almaya gittiğimde burnunun kanadığını öğrendim. Durdurdukları için haber vermemişler, ne oluyor demeye kalmadan ateşlendik. Benim aklımdan tamamen çıktı kilo bildirimi. Kabul ederseniz şimdi tartıldım, kilom sabitKusura bakmayın kaptanlarım Kinoalihatun Zipzip-
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun kaptanim ❤
Cok gecmis olsun Allah sifa versin canim❤
Tamam kaptanım ❤
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?