- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Kanamayı durduramasaydım arabaya atlayıp acile götürecektim canım ama çok şükür durdurduk. Ağrı kesici ateş düşürücü de verince rahatça uyudu yavrum, ben saat başı alarm kurup ateş takibi yaptığım için örselendim biraz. Ailem var canım ama gece gece onların da canını sıkmak istemedim, ne de olsa belli yaşın üstünde insanlar. Zaten annemde tansiyon var, bütün gece ona koştururduk bu seferYavrum yabak sebebi üzerine tahmin yurutebiliyoruz, inşallah tekrarlanmaz sağlıkla buyur yavrun yeme noktasında ikna etme canım vücut aclikta toparliyormus kendini.Hasta hücreleri yiyormuş.İnsan dayanamior biliyorum
Sana destek olacak eş dost komşu yok mu yakınında?
Bununla geçmiş etsin rabbimKanamayı durduramasaydım arabaya atlayıp acile götürecektim canım ama çok şükür durdurduk. Ağrı kesici ateş düşürücü de verince rahatça uyudu yavrum, ben saat başı alarm kurup ateş takibi yaptığım için örselendim biraz. Ailem var canım ama gece gece onların da canını sıkmak istemedim, ne de olsa belli yaşın üstünde insanlar. Zaten annemde tansiyon var, bütün gece ona koştururduk bu seferSiz varsınız işte, çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için
GünaydınGünaydın kızlar
Çok teşekkür ederim
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤27.03.23
Sahur
3 yk yulaf,süt, 2 kuru kayısı ve 2 ceviz ile lapa
1 haşlanmış yumurta, 2 YK pırasa
İftar
1 kepçe yayla çorbası, 2 YK pilav, 3 YK haşlanmış tavuk, 4 YK ıspanak , avuç içi kadar pide
1 dili muhallebili tatli
şu 1.5 lt.
adım 4010.Zipzip- Cordelia Kinoalihatun
Afiyet olsun canim❤
Günaydın canim❤Günaydın kızlar
Günaydın canim❤Günaydın hayırlı sabahlar hanımlar
Afiyet olsun canim❤Dünkü menüm
Sahur
7 zeytin
1 dilim peynir
1 domates
1 biber
2 dilim ekmek
İftar
1 kase şehriye çorbası
1 tane kanat
1 yemek kaşığı bulgur piavı
5 tane yaprak sarma
1 litre su
adım 7121
Zipzip- Cordelia Kinoalihatun
Ayy beni yollamamışsın
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim❤27 Mart Pazartesi
Iftar
1 kase şehriye çorbası
1 tavuk but
4 Yk makarna
2 yk brokoli salatası
4 yk pancar salatası
2 dilim pide
2 dim peynir
3 lokum
1 elma
Su: 1,5 lt
Adim: 10796
Eki Görüntüle 3224676
Zipzip- Cordelia Kinoalihatun
kaptanım çok özür dilerim, kayınvalidem kaç gündür bende kalıyor, dün iftara 5 dk kala eve girdim apar topar sofra hazırlamaya giriştim unutmuşum tartıyıTelefona bakamiyorum sonuclari iftardan sonra aciklayacagim
çok çok geçmiş olsun kuzumKızlar çok özür dilerim. Akşam kızımı almaya gittiğimde burnunun kanadığını öğrendim. Durdurdukları için haber vermemişler, ne oluyor demeye kalmadan ateşlendik. Benim aklımdan tamamen çıktı kilo bildirimi. Kabul ederseniz şimdi tartıldım, kilom sabitKusura bakmayın kaptanlarım Kinoalihatun Zipzip-
teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim❤
Olsun canim cuma gunu tartilirsinkaptanım çok özür dilerim, kayınvalidem kaç gündür bende kalıyor, dün iftara 5 dk kala eve girdim apar topar sofra hazırlamaya giriştim unutmuşum tartıyı
çok çok geçmiş olsun kuzum
teşekkürler kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?