Çok geçmiş olsun bu arada başka hasta arkadaşlar da var galiba onlara da geçmiş olsun ben hepsini okuyamıyorum kusura bakmayın Allah acil şifalar versin inşallahİyi geceler kızlar. 2 gündür hastanedeyim, sonunda sorunu bulduk; sinüzit. Tedaviye başladık ama ateşte devam ediyor, onunla alakalı mıdır bilemiyorum. Bende akşamdan bu yana kötüyüm, bir de üstüne şehir dışından misafir geleceğini öğrendim. Eksik bildirimlerimi tamamlayım hemen;
28 Mart salı adımlar
13.633 adım
Eki Görüntüle 3225479
29 Mart çarşamba adımlar
9.149 adım
Eki Görüntüle 3225480
Cordelia Kinoalihatun
MerhabalarMerhaba kızlar.. bugün çok yoğun geçti dünde öyle dün erkenden sızıp kalmışım akşam yürüyüşümü yapamadım genelde iftardan sonra yürüş yapıyorum
Ne fotosu?Günaydin kizlar
Not:fotoyu kaldiriyorum
Harika idi.Benım boyumda 163 , demek 60 kiloyken böyle güzelmiş vücudum
Geçmiş olsun kuzumSelam kızlar bugün dhaa yeni girdim sayfaya, bugün iftar öncesi öyle bir basım ağrımaya başladı ki migren bu mu bilmiyorum, iftar yapamadım mide bulantısından, ilaç içip yattm şimdi biraz kendime geldim birşeyler yiyeceğim, kendime kızıyorum resmen hergun birşey cikiyor sanki,
İnşallah iyi olacak. Çok geçmiş olsun tatlım.İyi geceler kızlar. 2 gündür hastanedeyim, sonunda sorunu bulduk; sinüzit. Tedaviye başladık ama ateşte devam ediyor, onunla alakalı mıdır bilemiyorum. Bende akşamdan bu yana kötüyüm, bir de üstüne şehir dışından misafir geleceğini öğrendim. Eksik bildirimlerimi tamamlayım hemen;
28 Mart salı adımlar
13.633 adım
Eki Görüntüle 3225479
29 Mart çarşamba adımlar
9.149 adım
Eki Görüntüle 3225480
Cordelia Kinoalihatun
Tavuk dünyasının hanfi tabağı28 mart salı menüler
Sahur
1 simit, 1 bardak çay
İftar
Tavuk dünyası tabağı
Su:1,5 lt.
29 Mart çarşamba menüler
Sahur
1 kase çorba,
2 dilim ekmek
İftar
2 yk patates püresi,
5 köfte,
Salata,
1 kepçe çorba.
2 hurma.
Su:1,5 ltKinoalihatun Zipzip-
Çok geçmiş olsun canım, inşallah çabucak iyileşirİyi geceler kızlar. 2 gündür hastanedeyim, sonunda sorunu bulduk; sinüzit. Tedaviye başladık ama ateşte devam ediyor, onunla alakalı mıdır bilemiyorum. Bende akşamdan bu yana kötüyüm, bir de üstüne şehir dışından misafir geleceğini öğrendim. Eksik bildirimlerimi tamamlayım hemen;
28 Mart salı adımlar
13.633 adım
Eki Görüntüle 3225479
29 Mart çarşamba adımlar
9.149 adım
Eki Görüntüle 3225480
Cordelia Kinoalihatun
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun kuzum
Zayifladigimin fotosuNe fotosu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?