Evet canım ben de probiyotik ve ilaç kullanmaya başladım çünkü çok zaten kötü oldum ilerledikçe daha zor ve kötü oluyorben de öyleyim, gerçi Ramazanın ilk haftası için normal diyorlar şişkinlik, ödem vs gibi problemleri için
ben ilaç alacağım ya kuzum birazcık rahatlatsın beni
Tamam canımın içi ilk hafta diyete bir adapte olayım sonra yarışlara katılayım çoook ara verdim, toparlamak lazımTakimlarin hepsi var canim ama katılım az biraz ama sen başla yarindan itibaren
Yaz geliyor yaza kadar ne kadar verebilirsek güzel olurTamam canımın içi ilk hafta diyete bir adapte olayım sonra yarışlara katılayım çoook ara verdim, toparlamak lazım
İnşallah canımYaz geliyor yaza kadar ne kadar verebilirsek güzel olur
şifa olsun kuzumkullanmaya başladım çünkü çok zaten kötü oldum
Aaaaa benim tartım da çalışmıyorHaydi gelim madem çok istediniz, bı 2 aydır tartilmiyor olabilirim
Yarin tartilmakla basla canim ben her gun tartılmaya devam ediyorumHaydi gelim madem çok istediniz, bı 2 aydır tartilmiyor olabilirim
Seni biliyoruz heheheheYarin tartilmakla basla canim ben her gun tartılmaya devam ediyorum
Olsun 6 lardasın sonuçta.Şidmi 66 küsürlerdeyim dün akşam tartıldım bakalım. Daha yolum çok benim
Sen de harika idin, hala da çok harikasın canımsınnnn cannnnn
Oyy sağ ol çizkekim.Canım ben de görmedim ama 1 yıldır öyle böyle diyettesin tebrikler
Kaçsın bakım , ben kesin 65 fln oldumYarin tartilmakla basla canim ben her gun tartılmaya devam ediyorum
Bugun 63.3 çıktım cok dikkat edemiyorum yürüyüşte istedigim kadar yapamıyorumKaçsın bakım , ben kesin 65 fln oldum
Ya spora ve. Aşırı ara verdimz ne zaman niyetlensem bisiler oluyor banaBugun 63.3 çıktım cok dikkat edemiyorum yürüyüşte istedigim kadar yapamıyorum
Aslinda yürüyüş dışında baska spor yapmam gerekiyor yürüyüşün cok etksii olmuyor artik bana
65-66 larda geziyordum son 1 aydir 63-64 arasındayım artik 5 li rakamlara dusmek istiyorumYa spora ve. Aşırı ara verdimz ne zaman niyetlensem bisiler oluyor banayapmak lazım kuzum . Ama vermiş gibisin
bakalım yarın kaç çıkacaksın tartıda tosbik mi oldun yoksaHaydi gelim madem çok istediniz, bı 2 aydır tartilmiyor olabilirim
Oldum oldum , kötü beslendim yabakalım yarın kaç çıkacaksın tartıda tosbik mi oldun yoksa
hepimiz öyleyiz kuzum. azcık ara verelim Allah ne verdiyse yiyoruz. irade sıfırOldum oldum , kötü beslendim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?