Teşekkürler kaptanımellerine emeklerine Sağlık kaptanım
Maviş takımım hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim birlikte çok güzel eksileri gördük harikasınız bu haftayı sizlerle birlikte bir takımda geçirmek çok güzeldi
Kırmızım kaptanımCordelia mmm ve kırmızı takım sizlerimde ayrı ayrı tebrik ederim çok güzel eksiler gördünüz bu hafta tebrikler
Masterfit Yarışması 68.Etap | ||
1 | M Meryem1306 | 84.9 |
2 | @FitSebastianCheesecake | 74.9 |
3 |
| 85.9 |
4 |
| 59.9 |
5 |
| 69.0 |
6 | @bendenizefenim | 75.2 |
7 | G Goklerce | 69.4 |
8 |
| 84.4 |
9 |
| 62.55 |
10 | S Suskunkardelen | 63.05 |
11 |
| 81.2 |
12 |
| 72.5 |
13 |
| |
Çok güzel devam ediyorsun sakın ara verme
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim ❤
Teşekkür ederim kaptanım ben de kilo veren herkesi tebrik ediyorum.. yalnız buluyorsunuz ben çok aktif değilim olamıyorum da kaptanlık yapmasam olur mu? Başka gönüllü çıkmaz mı ki?
Gönüllü cikar mi bilmiyorumTeşekkür ederim kaptanım ben de kilo veren herkesi tebrik ediyorum.. yalnız buluyorsunuz ben çok aktif değilim olamıyorum da kaptanlık yapmasam olur mu? Başka gönüllü çıkmaz mı ki?
Biraz beklesek olur mu yarın sabaha kadar bakarız çıkmazsa ben yaparım ama ne kadar yapabilirim bilmiyorum.. çocukların yanisira ders de çalışıyorum.hakkiyla yapamam diye bazen gün boyu hiç giremiyorum menümü bile zar zor yazıyorumGönüllü cikar mi bilmiyorum
niye yoksun?Bu hafta yokum tatlım. Eline sağlık
Tamam canim yarin sabahi bekleyelim gonullu kaptan çıkarsa kaptanlığıni devrederizBiraz beklesek olur mu yarın sabaha kadar bakarız çıkmazsa ben yaparım ama ne kadar yapabilirim bilmiyorum.. çocukların yanisira ders de çalışıyorum.hakkiyla yapamam diye bazen gün boyu hiç giremiyorum menümü bile zar zor yazıyorum
canım çok birşey yapman gerekmiyor. kaptan ol bence. herkes yoğun sorun değil.Biraz beklesek olur mu yarın sabaha kadar bakarız çıkmazsa ben yaparım ama ne kadar yapabilirim bilmiyorum.. çocukların yanisira ders de çalışıyorum.hakkiyla yapamam diye bazen gün boyu hiç giremiyorum menümü bile zar zor yazıyorum
Hiç diyet modunda değilim. Gecen haftada girmeyecektim motivasyon bozulmasın diye girdim. Oruç olacağım haftaya inşallah sagliklu beslenirim.niye yoksun?
Bugün foto çekmeyi unutmuşum. Yarın tarti fotosu paylaşsam. Ben de masterfit te olmak istiyorum bu haftaYeni haftanin tablosunu oluşturayim bakalim kac kişi olduk bu hafta
165 canım boyumİstedi mi bilmiyorum ama sonuçlarda bı şey çıkmazsa bır de troidlere baktırırim.
De mi ya ilk gün direndikten sonrailk gün spor yapmıştım o sayede kolay oldu.Yarin sabahtan yapma niyetim var yoksa hafta sonu iş yaparken spor falan yalan oluyorbu arada boyun kaç?
Tamam canim olur listeye ekliyorum simdiBugün foto çekmeyi unutmuşum. Yarın tarti fotosu paylaşsam. Ben de masterfit te olmak istiyorum bu hafta
Çok geçmiş olsun, inşallah kızınızın ciddi birşeyi yokturKızlar geçen hafta ile aynı gram gitmemiş ama bende sadece 2 gün dikkat edebildim
Kızım hastanede yatıyor, torunlar bende, bende yarım olunca sıkıntı yaşıyorum, neyse gene şükürler olsun
87,300
Çok teşekkür ederim canımTebrik ederim canım eksin çok iyi
Tebrik ederim eksin süper tebrikler
Tebrik ederim canım eksin süper
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim kaptanım
Çok teşekkür ederim canımAaaa bu alıntımda kalmış, geç oldu ama geçmiş olsun kuzum
Teşekkürler kaptanım ❤
Sağol canım benimm
Dı mi farkında olmadan birbirimizi takip ediyoruz
Pes etmek yok haftaya kesin göreceksin 62yi
Ladygreenlimo kaptanım ve sevgili mavi takım supersiniz tebrik ederim
Cordelia canım kaptanım seninle yarışmak çok keyifliydi teşekkürler ❤❤
Geçmiş olsun neyi var kızınızın
Teşekkürler
Eline emeğine sağlık canım, herşey için teşekkürler, dediğin gibi kazanmasak da güzel kilolar verdik bence ki en önemlisi buEline Sağlık Canım
Kırmızı Güzellerim Maalesef Spor ve menü avantajlarını alamadık ama harika kilolar verdik. Tebrikler.
Mavi kaptanım ve Mavişler Tebrik ederim. Harikasınız.
Teşekkür ederim, 4. Kızımız geldigeçmiş olsun canım. kızının neyi var?
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun sabit kalmakta güzel en azından artı değilsin tebrik ederim
Aynen öyle canım, 2 gün dikkat edebildim, gerçi çok zorlandım ama idare ettim.Geçmiş olsun ablacım,hayırdır inşallah kızının neyi var? Ben eksilmedigimde ya da az eksildigimde artmadim diye seviniyorumburaya baslamasaydim hala 67lerde olacaktım.Gr Gr da olsa gidiyo diye avunuyorum.Sen de öyle düşün,moral bozmak yok
İnşallah canım, haftaya demir ilacı bitiyor, kolay kilo vermeyi istiyorum. KızımınGecmis olsun gezegenim kızının nesi var
Sabit olmanda guzel haftaya eksiler gelir
Torun geldi kuzumAaaa bu alıntımda kalmış, geç oldu ama geçmiş olsun kuzum
Teşekkürler kaptanım ❤
Sağol canım benimm
Dı mi farkında olmadan birbirimizi takip ediyoruz
Pes etmek yok haftaya kesin göreceksin 62yi
Ladygreenlimo kaptanım ve sevgili mavi takım supersiniz tebrik ederim
Cordelia canım kaptanım seninle yarışmak çok keyifliydi teşekkürler ❤❤
Geçmiş olsun neyi var kızınızın
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?