- 31 Ekim 2013
- 21.476
- 72.182
- 798
- 41
Ayyyy en sevdiğimdenSelvi boylum al yazmalımben 152 o yüzden vki 28 aşırı kilolu gösteriyor
Canım alttaki çok karışık geldi mavi daha asil ❤Eki Görüntüle 3230040 Eki Görüntüle 3230041
Kızlar bu elbiselerden birini almak istiyorum karar veremedim.sizce hangisi?
Kaptanım ben olayım sen de uygun görürsen, aşırı aktif olamıyorum ama elimden gelenin fazlasını da yapmaya çalışırım
Masterfit Yarışması 68.Etap 1 M Meryem1306 84.9 2 Hedef60kgolmak 74.9 3 60kiloyum 85.9 4 @aypare ackerman 59.9 5 @Mavikus_ 69.0 6 @bendenizefenim 75.2 7 G Goklerce 69.4 8 Kinoalihatun 84.4 9 Jasminium84 62.55 10 S Suskunkardelen 63.05 11 Ladygreenlimo 81.2 12 Faunaa 72.5 13 @menekse_kokusu 71.4
Kızlar aranızda gönüllü kaptan olmak isteyen var mi
Yaa cok sevindim canimAyyyy en sevdiğimden
Nasıl çıtı piti bi hatunsundur sen maşallah❤
Canım alttaki çok karışık geldi mavi daha asil ❤
Kaptanım ben olayım sen de uygun görürsen, aşırı aktif olamıyorum ama elimden gelenin fazlasını da yapmaya çalışırım
Yaa cok sevindim canim
O zaman Mavi kaptani secebilir misin ❤
Alttaki daha göz alıcı duruyor tam yazlık.Bircok şeyle de kombinliuebilirsin ama ben maviciyim genelliklealsam maviyi alirdim
Afiyet olsun canim❤
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Selam canim hosgeldin ❤
Gunaydin canim baslangicin hayırlı olsun❤
Maviyi secerdim bende
Kızlar ben karar verene kadar mavinin bedeni bitmiş.Digerini de almayım o zaman değil mi?Ayyyy en sevdiğimden
Citi pıtı olmak için bı on kilo vermem lazımAyyyy en sevdiğimden
Demeeee
Hadi ya tüh,sağlık olsun canım.Markayi bilmiyordum sayfasına baktım da güzel şeyler varKızlar ben karar verene kadar mavinin bedeni bitmiş.Digerini de almayım o zaman değil mi?
Süpersin kuzumm, teşekkür ederim ❤Citi pıtı olmak için bı on kilo vermem lazımteşekkür ederim yine de canım
Demeeeeben de çok aktif olamıyorum ama davetini de geri çevirmek istemem, kilomuzda bu kadar yakınken bı mucize olur belki Gr in ötesine geçerim Zipzip- olayım canim
Hadi ya tüh,sağlık olsun canım.Markayi bilmiyordum sayfasına baktım da güzel şeyler var
Ben teşekkür ederim canımSüpersin kuzumm, teşekkür ederim ❤
Aynı şeyi düşündüm, kilolarımız çok yakın güzel bir yarış olur diye düşündüm❤
Ben uygunum şu an, sen de uygunsan kurabiliriz canımBen teşekkür ederim canımne zaman oluşturalım takımı?
S Suskunkardelen liste bu canım
Masterfit Yarışması 68.Etap 1 M Meryem1306 84.9 2 Hedef60kgolmak 74.9 3 60kiloyum 85.9 4 @aypare ackerman 59.9 5 @Mavikus_ 69.0 6 @bendenizefenim 75.2 7 G Goklerce 69.4 8 Kinoalihatun 84.4 9 Jasminium84 62.55 10 S Suskunkardelen 63.05 11 Ladygreenlimo 81.2 12 Faunaa 72.5 13 @menekse_kokusu 71.4
Kızlar aranızda gönüllü kaptan olmak isteyen var mi
Olur canim seçelim erkenden,iftar saati yaklaştıkça zor olurBen uygunum şu an, sen de uygunsan kurabiliriz canım
Hadi başla canimS Suskunkardelen liste bu canım
Sıra sende canımHadi başla canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?