Zıpzıpım pztsi inşallah. Bugün ödem atıcı hap aldımFesangim ne zaman başlıyorsun diyete
İnşallah kaptanım pztsi yanınıza gelmek istiyorumBalkon konuşmasını cuma kazanınca yapmayı planlıyorumteşekkür ederim canım, hadi gel seni de alalım yanımıza
Teşekkür ederim kaptanımdenk gelmişken zaman kaybetmeden yapalım dedik Elif'im kusura bakma
Amiinnn
Teşekkür ederim kaptanım
Teşekkür ederiz
Tatlı mıilk günden porsiyon kontrolünü eminim ki yapıp yatmadan sporla telafi edeceğinden hiç şüphem yok
( Şaka bı yana canım,canımız istiyor illaki,şimdiden afiyet olsun)
Afiyet olsun canım,ayarlarsin senvalla sahurlarım zaten karbosuz oluyor benim. şimdi de adet öncesi olunca bu hafta sonunun iftar menüleri belli oldu. tabi tatlı ekstra olduneyse ayarlayacağım artık
Dört gözle bekliyorumİnşallah kaptanım pztsi yanınıza gelmek istiyorum
İlki canımEki Görüntüle 3230040 Eki Görüntüle 3230041
Kızlar bu elbiselerden birini almak istiyorum karar veremedim.sizce hangisi?
Afiyet olsun canımtatlımı da yedim muradıma erdimkahveye devam ediyorum
Hosbulduk kaptanim birlikte basaracagiz insallah
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
İftar
3 dilim rosto köfte, 5 6 hurma
1 kutu meyve suyu
Az önce 2 3 parça top çikolata yedim
Su yatana kadar 1.5lt
Jasminium84
tatlımı da yedim muradıma erdimkahveye devam ediyorum
Çok güzel bir menü olmuş canım afiyet olsunS SuskunkardelenZipzip-
08 Nisan 2023
sahur 04.45
maydanozlu iki peynirli omlet
7 zeytin, 2 ceviz
domates, salatalık
iftar 19.50
soğanlı döner dürüm
3 çiğ köfte+ marul
domates
1 bardak ayran
2 istiridye tatlısı
1 kupa filtre kahve
sahurdan yatana kadar 2 lt ye yakın su
Hep birlikte guzel kilolar verelim insallah kaptanimHedef60kgolmak @Meryem1306 60kiloyum Mavikus_ @bendenizefenim
Mavi canlarım hafta sonu özgür olup yediklerimizi abartabiliyoruz,hele de davet varsa malum. Spor yaparsak gün içinde, porsiyon kontrolünü daha rahat yapıyoruz.
Soruyorum size gerçekten zayıflamak istiyor musunuz?Bu hayatta kendiniz için yapabileceğiniz en iyi şeyin sağlıklı bir beden olduğunu eminim biliyorsunuz.Soruma cevabınız evetse iftar öncesi kime hangi spor uygunsa 15 dk yapar mısınız lütfen?
15 dk, 24 saatin içinde kendiniz için eminim 15 dk biz vardır.15 dk biz yoksa eğer diz probleminiz yoksa ipsiz ip atlayın.Saymaniza gerek yok,nabziniz hızlandım,kendinizi zorlandığımız an 15 sn ara verip tekrar zorlayın. 3 set olacak şekilde yaparsanız çok sevinirim.
Menülerimiz nacizane kontrol etmek isterim eğer musadeniz olursa?İstemem diyen yazabilir
Bir de ben de dahil olmak üzere su dakikadan sonra yediklerimizin fotosunu çekip atsak nasıl olur?
Bazen yediklerimiz sağlıklı olsa bile porsiyon kontrolü saglayamadigimiz için amacımıza ulaşamıyoruz.
Hadi su kisirdonguyu kırıp bu hafta kendi rekomuzu kıralım ve verebileceğimiz en iyi kiloyu verelim canlarım
İnşallah kuşum,günün nasil geçiyor nasılsın?Hep birlikte guzel kilolar verelim insallah kaptanim
eskiden ben de akşamları kahve içemezdim ama sanırım günde 2 tane içe içe alıştı bünye. yine de çok geç içmiyorum. iftardan hemen sonra içiyorum.uykumu etkilemeyeceğini bilsem kahveye hiç dayanamiyorum
Çok güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun
gece 12 ye kadar tak bilekliği bence. adımın olur. 3600 adımı azcık oynayarak tamamlayabilirsin canım.Zipzip- S Suskunkardelen Cordelia
8 nisan cumartesi
Kahvalti
3 hurma
9 tane yesil zeytin
Ara
Yarim muz
4 5 kasik yogurt
Tarcin
Aksam
4 kasik pirinc pilavi
4 kasik tavuk.sote
Salata
Ayran
1 tane zuber
2 hurma
2 litre su
Kaptanim ben bilekligi takmayi unutmusum aksam 5 te taktim adimim az maalesef yarin telafi ederim insallah
Adim 2400
İnşallah kaptanımHedef60kgolmak @Meryem1306 60kiloyum Mavikus_ @bendenizefenim
Mavi canlarım hafta sonu özgür olup yediklerimizi abartabiliyoruz,hele de davet varsa malum. Spor yaparsak gün içinde, porsiyon kontrolünü daha rahat yapıyoruz.
Soruyorum size gerçekten zayıflamak istiyor musunuz?Bu hayatta kendiniz için yapabileceğiniz en iyi şeyin sağlıklı bir beden olduğunu eminim biliyorsunuz.Soruma cevabınız evetse iftar öncesi kime hangi spor uygunsa 15 dk yapar mısınız lütfen?
15 dk, 24 saatin içinde kendiniz için eminim 15 dk biz vardır.15 dk biz yoksa eğer diz probleminiz yoksa ipsiz ip atlayın.Saymaniza gerek yok,nabziniz hızlandım,kendinizi zorlandığımız an 15 sn ara verip tekrar zorlayın. 3 set olacak şekilde yaparsanız çok sevinirim.
Menülerimiz nacizane kontrol etmek isterim eğer musadeniz olursa?İstemem diyen yazabilir
Bir de ben de dahil olmak üzere su dakikadan sonra yediklerimizin fotosunu çekip atsak nasıl olur?
Bazen yediklerimiz sağlıklı olsa bile porsiyon kontrolü saglayamadigimiz için amacımıza ulaşamıyoruz.
Hadi su kisirdonguyu kırıp bu hafta kendi rekomuzu kıralım ve verebileceğimiz en iyi kiloyu verelim canlarım
Sağol bebekimBalkon konuşmasına bayıldımbaşarılar diliyorum her iki kaptana da
Afiyet olsun canımZipzip- S Suskunkardelen Cordelia
7 nisan cuma
Sabah 3 hurma
Aksam
1 kase sehriye corbasi
4 tane kofte
Biraz patates
1tane zuber
3 tane tulumba
2 litre su
Afiyet olsun kuşum dunki tulumbayı güzel dengelemissin sadece pirinç pilavı takıldı gözümeZipzip- S Suskunkardelen Cordelia
8 nisan cumartesi
Kahvalti
3 hurma
9 tane yesil zeytin
Ara
Yarim muz
4 5 kasik yogurt
Tarcin
Aksam
4 kasik pirinc pilavi
4 kasik tavuk.sote
Salata
Ayran
1 tane zuber
2 hurma
2 litre su
Kaptanim ben bilekligi takmayi unutmusum aksam 5 te taktim adimim az maalesef yarin telafi ederim insallah
Adim 2400
Emzirmiyor olsam denersin ben deeskiden ben de akşamları kahve içemezdim ama sanırım günde 2 tane içe içe alıştı bünye. yine de çok geç içmiyorum. iftardan hemen sonra içiyorum.
aslında tabi iftar karbolu oldu ama artık ayarlayacağız.
Oo iddialıyız deseneİnşallah kaptanım
Spor konusunda sıkıntı yok
Yeme içme de kendi düzenimde devam edeyim diyorum canım
Sağol bebekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?