- 31 Ekim 2013
- 21.476
- 72.182
- 798
- 41
ayyyy tebrikler canım Allah analı babalı büyütsünTeşekkür ederim, 4. Kızımız geldi
Hoş buldum kaptanım
Sanırım bitti, sarı takımdan falan secmeyecegiz değil mi canim?
Başkasını etiketlemissinSanırım
Sorma canım ya iftar yaklaştıkça beynim durmaya başlıyorBaşkasını etiketlemistimevet canim bitti siz 7 biz 6 kisiyiz
Neyse ki fark ettin canım sorun değilSorma canım ya iftar yaklaştıkça beynim durmaya başlıyor
Inşallah kuzum, bol yağ yakmali bol kilo vermeli bir hafta olsun, bol şansNeyse ki fark ettin canım sorun değilgüzel bir hafta diliyorum,bol eksimiz olur inşallah
Herkesten çok özür dilerim sabah hastane isi vardı o yüzden burayı tamamen unuttum
Mutfağa geçiyorum,her fırsatta dolanirim artık buralaraInşallah kuzum, bol yağ yakmali bol kilo vermeli bir hafta olsun, bol şans❤
Estağfurullah canım ne özrü,hayırdır inşallah geçmiş olsun?Herkesten çok özür dilerim sabah hastane isi vardı o yüzden burayı tamamen unuttum
Ya çok şükür hastalık falan değil ama iş için bir rapor almam gerekti.tanidik doktor da olmayinca üç tane hastane gezdik.rica minnet bir tanesi verdi.Estağfurullah canım ne özrü,hayırdır inşallah geçmiş olsun?
Hastalık için olmamasına sevindim canımYa çok şükür hastalık falan değil ama iş için bir rapor almam gerekti.tanidik doktor da olmayinca üç tane hastane gezdik.rica minnet bir tanesi verdi.
Oyy yaşasın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?