sağol canım benimAfiyet olsun canım ❤
tamam canım beni anladığına çok sevindim ben de seni anladım
Sağlık olsun canım,regl dönemi bı hayli zorkolaylıklar diliyorum
Jasminium84 oy maşallah tebrik ederim canım benim, çok güzel bir eksin var cumaya 61 yolda desene inşallah
Kırmızı takım sizi de tebrik ederimtabi ki canim mavi takımım, hala vakit var toplayabiliriz
Afiyet olsun yazmamış miyimher menüye afiyet olsunla başlamaya özen gösteriyorum aslında ama okuldaydim gözümden kaçmış olabilir.Allah Allah yemesen de mi yazmışım kalbimle ilgili bir şeyler yazdığımı hatırlıyorum ama orayı bilemedim,bı bakayım
Beslenme noktasında herkesin tercihi canım benim, kalorinin baştan yazmistin zaten ne güzel dengelemissin diye ona binaen yazmıştım yoksa herkesin aldığı da verdiği de kendisine.Birinci olunca da bir şey yok ikinci olunca da. Ben sadece bı tık ileri tasiyabilir miyim faydam olabilir mi diye normalin üç katı bakmaya çalışıyorum sayfaya.Haliyle bu da çok farklı ortamlarda oluyor, her zaman dikkatimi tam veremiyorum.Velhasil süreci lisan ettiysem affola
Afiyet olsun canım
Bana ne ben derim tatlı yemişsin işte
bence de yavaş vermek en güzeli canımTeşekkür ederim,normalde cuma göreceğim rakamı gördüm sayende sağ olasınher hafta 250 Gr veriyorum şaka gibi regl oldum ya belki değişir artık
Afiyet olsun canım, yeşil çay uykuyu etkiliyor diyorlar,seni etkiliyor mu?
canım teli vardı bende 17 şubatta buraya en son girmiş ya, kandildi galiba işte telden de kutladık sonra resmi kayboldu wp ta@erenmothers nerelerdesin canım?
ben de geçmiş olsun diyeyim60kiloyum canım çok selamı var. Bu aralar sıkıntılıymış dua edelim. 3 cm büyüklüğünde kist varmış. Hormon tedavisi oluyor. Muhtemelen kapalı ameliyat olacak. Sağlığına kavuşur kavuşmaz gelecek inşallah.
afiyet olsun tatlım10 nisan
11.00
1 yumurta
4 hurma
4 ceviz
15.00
2 kk kadar tahinli helva
2 dilim tam buğday
17.00
4 zeytin
2 dilim kaşar
1 kk tulum peyniri
4 hurma
4 ceviz
2 lt su
bugün canım yemek yemek istemedi. hep geçiştirdim
S SuskunkardelenZipzip-
bence iştahsızım yaniafiyet olsun tatlım
bizim iştahsız halimiz bile böyle oluyor di mii
tek öğün sadece bir gün yapabildim
ya benim için ismi önemli değil büyün tatlılar evladım gibi ayırt edemiyorumbabam alıyor,dışarda görüyorum vs benim de canım çekiyor yiyorum kuzucum
salsam hiç saymasam bütün gün şekerpare yiyebilirim valla çok seviyorum
Aynı fikirdeyim canım. Kendisine de söyledim. Benzer şikayetleri olan hanımlar var tedavisi olan bir rahatsızlık umut olurdu en azından. Moral çok önemli.Elhan aslında gelse bizimle muhabbet etse ona da iyi gelir. morali düzelir.
İnşallah iyi huyludur onu sormadım. Kapalı ameliyatla alınacakmış sadece onu biliyorum.Allah şifa versin. iyi huylu mu? belli olmuş mu?
Afiyet olsun❤10 nisan
11.00
1 yumurta
4 hurma
4 ceviz
15.00
2 kk kadar tahinli helva
2 dilim tam buğday
17.00
4 zeytin
2 dilim kaşar
1 kk tulum peyniri
4 hurma
4 ceviz
2 lt su
S SuskunkardelenZipzip-
Afiyet olsun❤Selamm..
10 nisan pazartesi
10.30 Patatesli yumurta salatalık peynir zeytin
13.30 1 muz 1 kivi 1 avuç kuruyemiş sütlü kahve
18.00 fırında karışık sebze sarımsaklı yoğurt
21.00 1 dilim gelin pastası
1.5 litre su
Zipzip- Jasminium84
6171 adımCordelia
Teşekkür ederim can kaptan daha iyiyim şükürAfiyet olsun canim nasıl oldun iyileştin mi
İnşallah cancağızımTeşekkürler canımmm❤❤
Bu şekilde olumlu etkiledigim için çok ama çok sevindim canımm
Az az verilen kilo aslinda daha kalici oluyor kuzum
Inşallah hepimiz sağlıkla istediğim kilolara kavuşacağız
Afiyet olsun canım10 nisan
11.00
1 yumurta
4 hurma
4 ceviz
15.00
2 kk kadar tahinli helva
2 dilim tam buğday
17.00
4 zeytin
2 dilim kaşar
1 kk tulum peyniri
4 hurma
4 ceviz
2 lt su
S SuskunkardelenZipzip-
Vuhuu gözlerim kamasti
Himm demek taktın, bunu öğrendiğim iyi oldu, yandın sentamam canım beni anladığına çok sevindim ben de seni anladım
teşekkür ederim afiyet olsuna da
afiyet olsun a takığım bu aralarbu dönem de geçecek tabi ama artık idare etceniz haha
kız sen nerden öğrendin Fulyacım etiket yapmış baktım ama kimse bilmiyodu sen olduğunu, sanmıyorum öyle dertleşiyoduk burda biz bize ahaha
bence de yavaş vermek en güzeli canım
canım teli vardı bende 17 şubatta buraya en son girmiş ya, kandildi galiba işte telden de kutladık sonra resmi kayboldu wp ta
dedim sildi resmini heralde ama sonra wp mesaj attığımda iletilmedi
wp a davet et diye bir seçenek çıktı sonra,numara kullanılmıyor mesajı geldiarayınca filan hiç bilmiyorum durumunu ben de çokmerak ediyorum
Bı an ben mi yazdım mesajı dedimya benim için ismi önemli değil büyün tatlılar evladım gibi ayırt edemiyorum
Afiyet olsun canım.Menun çok güzel ama sahura protein amaçlı bir iki yumurta peynir eklesen nasıl olur?Hayırlı sahurlar
10 nisan
Sahur
Bir kase puding
Bir domates
İftar
Bir tabak etli nohut yemeği
Bir kase cacık
İki litre su
Spor yok maalesef
S SuskunkardelenZipzip-
Günaydınlar fitcimmamiin kolay gelsiin görüşürüz
Günaydınalr kuzucumGünaydın kaptanim ❤
Afiyet olsun kaptanim ❤
Günaydın ablacim❤
Afiyet olsun canim❤
Günaydın canim ❤
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Cumaya eksiye düşersin canim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?