- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
Sağol canımçok geçmiş olsun canım. gerçekten çok üzücü
Gelirim arada canim ama artik gücüm yok zoraki geliyorum sayfaya ve karşılığında olmayacak şeylerle karşılaşıyorum bu beni yipratiyor artik kendime odaklanmak istiyorumcanım üzüldüm yaa gitme. ne güzel sohbet ediyorduk. valla çok üzüldüm
Cok gecmis olsun canim.maalesef siddet ilkokullara kadar indi maalesefki ekranin etkisi bende evlatlarim icin endiseliyim. Rabbim evlatlarimizi korusun.Kaptanım küçük oğlum sınıf arkadaşı tarafından darp edildi.oglumun kafasına yumruk atmış bir kaç kez bayılmış kuzum.yerde kendinde değilken vurmaya tekmelemeye devam etmiş.saglik ocağına götürdüm apartopar kafa travması raporu verdi.eve geldik saat 12 de bir titremeye başladı aklım gitti.ates yükseldi.etlik şehir Hastanesi'nde sabahladik.diger çocuğu okula dilekçe ve raporla şikayet ettik.bir uyarısı varmış zaten sinifdaki kızları tacizden.ama annesi kalktı benim oğlum yapmaz diye.sonraki gün oğlum sınıfa giderken müdür beyle karşılaşmış beraber sınıfa bir gitmişler çocuğun annesi orda oğlumu bekliyor.ne yapacaktı bilmiyorum müdür bey varmış Allah'a şükür.Ne olur ne olmaz okulun oralardan ayrılmadım.
Keske gitmeseniz kaptanim. Asil siz hakkinizi helal edin iyiki acmissiniz grubu burasinin bana cok olumlu etkisi oldu. Emeginize saglik
Zipzip ile Masterfitin son sonuçlarını açıkladım bugünden itibaren burayı sizlere birakip biraz uzaklaşmak istiyorum ara ara sohbete gelmeye çalışırım
Cordelia kaptanim başta olmak üzere bugune kadar yanımda olan herkese teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin
Tek tek etiket yapmiyorum unuttugum biri olur kimseyi üzmek istemiyorum
Kendinize iyi bakin Allaha emanet olun
bol eksili günleriniz olsun
hayırlısı olsun canım çok sevindim.iyiyim kaptanım hamileyim
burayı takip etmek mutlaka vaktini alıyor. çok emek istiyor yoruyor haklısın. biz buradaki düzenden, ortamdan çok memnunduk. ama anladığım kadarıyla farklı durumlar olmuş bilmediğimiz. üzüldüm gerçekten.Gelirim arada canim ama artik gücüm yok zoraki geliyorum sayfaya ve karşılığında olmayacak şeylerle karşılaşıyorum bu beni yipratiyor artik kendime odaklanmak istiyorum
İnşallah canım,hoş geldin yenidenMerhaba kızlar hepinizi çok özledim.o kadar karışıktı ki kafam beslenme konusunda.sonunda çölyak beslenirken zayıflama ile ilgili online bir diyetisyenle görüşmeye başladım.bir diyet listesi verdi.
Ayrıca glutensiz ürünlerin değişim listesini ki en çok buna takılıyordum.glutensiz fit tarifler.artik inşallah silkelemip yoluma bakacağım.Bu kadar bocalama yeter.
Kaçıncı sınıf? Diğer çocuk okul değişikliği cezası alır büyük ihtimalle.Anlamadigim arkadaşları neden hiç ayırmaya çalışmamış,öğretmen cagirmamis?Kaptanım küçük oğlum sınıf arkadaşı tarafından darp edildi.oglumun kafasına yumruk atmış bir kaç kez bayılmış kuzum.yerde kendinde değilken vurmaya tekmelemeye devam etmiş.saglik ocağına götürdüm apartopar kafa travması raporu verdi.eve geldik saat 12 de bir titremeye başladı aklım gitti.ates yükseldi.etlik şehir Hastanesi'nde sabahladik.diger çocuğu okula dilekçe ve raporla şikayet ettik.bir uyarısı varmış zaten sinifdaki kızları tacizden.ama annesi kalktı benim oğlum yapmaz diye.sonraki gün oğlum sınıfa giderken müdür beyle karşılaşmış beraber sınıfa bir gitmişler çocuğun annesi orda oğlumu bekliyor.ne yapacaktı bilmiyorum müdür bey varmış Allah'a şükür.Ne olur ne olmaz okulun oralardan ayrılmadım.
Emeğine sağlık kaptanimJasminium84 ❤❤❤
S Suskunkardelen
Kaptanlarim emekleriniz icin teşekkür ederim guzel bir haftaydi
Bu haftanin kazananı Mavi takim kaptani S Suskunkardelen tebrik ediyorum kaptanım
MasterFit Yarışması 68. Hafta 07.04.2023 Cuma 10.04.2023 P.tesi 14.04.2023 Cuma Fark Oran Kırmızı Takım Jasminium84 Kırmızı Kaptan 62,55 62,15 62,80 -0,25 -0,40Ladygreenlimo Kırmızı 81,20 81,30 80,40 0,80 0,99Faunaa Kırmızı 72,4 71,9 0@Goklerce Kırmızı 69,4 70 69,4 0,00 0,00@aypare ackerman Kırmızı 59,9 60,1 59,7 0,20 0,33@menekse_kokusu Kırmızı 71,4 71,2 71,7 -0,30 -0,42 0.5 Menü avantaj ödülü % 1 1.00 Spor avantaj ödülü % 1 2.00 Kırmızı Takım ortalama Sonuç 0.58Mavi Takım S Suskunkardelen Mavi Kaptan 63,05 62,8 62,45 0,60 0,95M Meryem1306 Mavi 84,9 84,9 84,9 0,00 0,0060kiloyum Mavi 85,9 86,3 85,9 0,00 0,00Deenniizz Mavi 75,20 75,30 74,50 0,70 0,93Mavikus_ Mavi 69,00 69,20 67,40 1,60 2,32 4,20 Mavi Takım Ortalama 0,84Menü avantaj ödülü % 1 1,00 Spor avantaj ödülü % 1+%1 Mavi Takım Ortalama Sonuç 0,84Yeşil Takım @gezegenfeza Yeşil 87,30 84,10 3,20 3,67Menü avantaj ödülü % 1 Yeşil Takım Ortalama Sonuç 3,67
Kaptanım
Zipzip ile Masterfitin son sonuçlarını açıkladım bugünden itibaren burayı sizlere birakip biraz uzaklaşmak istiyorum ara ara sohbete gelmeye çalışırım
Cordelia kaptanim başta olmak üzere bugune kadar yanımda olan herkese teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin
Gelirim arada canim ama artik gücüm yok zoraki geliyorum sayfaya ve karşılığında olmayacak şeylerle karşılaşıyorum bu beni yipratiyor artik kendime odaklanmak istiyorum
Anaokulunda dahi boğazını sikabiliyor öğrenciler birbirlerininCok gecmis olsun canim.maalesef siddet ilkokullara kadar indi maalesefki ekranin etkisi bende evlatlarim icin endiseliyim. Rabbim evlatlarimizi korusun.
Çok üzücü ne diyeceğimi bilemedimKaptanım küçük oğlum sınıf arkadaşı tarafından darp edildi.oglumun kafasına yumruk atmış bir kaç kez bayılmış kuzum.yerde kendinde değilken vurmaya tekmelemeye devam etmiş.saglik ocağına götürdüm apartopar kafa travması raporu verdi.eve geldik saat 12 de bir titremeye başladı aklım gitti.ates yükseldi.etlik şehir Hastanesi'nde sabahladik.diger çocuğu okula dilekçe ve raporla şikayet ettik.bir uyarısı varmış zaten sinifdaki kızları tacizden.ama annesi kalktı benim oğlum yapmaz diye.sonraki gün oğlum sınıfa giderken müdür beyle karşılaşmış beraber sınıfa bir gitmişler çocuğun annesi orda oğlumu bekliyor.ne yapacaktı bilmiyorum müdür bey varmış Allah'a şükür.Ne olur ne olmaz okulun oralardan ayrılmadım.
Canım sen harika birisin. Seninle sorun yaşayan kişinin kendisiyle büyük sorunu vardır. Hiçbir şey için üzülme. Her zaman gel sohbet ederiz. İyi ki tanıdım seni.Gelirim arada canim ama artik gücüm yok zoraki geliyorum sayfaya ve karşılığında olmayacak şeylerle karşılaşıyorum bu beni yipratiyor artik kendime odaklanmak istiyorum
Aminn canım sağolCok gecmis olsun canim.maalesef siddet ilkokullara kadar indi maalesefki ekranin etkisi bende evlatlarim icin endiseliyim. Rabbim evlatlarimizi korusun.
Acikcasi ne diyecegimi bilmiyorum.endiseliyim .bende sinif ogretmeniyim koy okulundaydim urfada o kadar siddet olaylari yoktu bir bucuk yildir evdeyim dogum.ucretsiz izin vs ile memlekete tayinim cikti okulumu merak ediyorum soylenen kadar kotu durumda mi cocuklar diye. Umarim aileler bilinclenir.Anaokulunda dahi boğazını sikabiliyor öğrenciler birbirlerinin
Sizinde emeginize saglik kaptanim tebrik ederimİnşallah canım,hoş geldin yeniden
Kaçıncı sınıf? Diğer çocuk okul değişikliği cezası alır büyük ihtimalle.Anlamadigim arkadaşları neden hiç ayırmaya çalışmamış,öğretmen cagirmamis?
Bu durumlarda en çok kızdığım (çocuktur, yapabilir kesinlikle doğru değil ama) yapmamıştır diye üstünü örten velilere tahammül edemiyorum.Buyuk insanlar bile farklı şartlar altında neler neler yapıyor.Bi bak bu çocuk niye böyle ,ne yapılabilir diye.
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm
Emeğine sağlık kaptanimJasminium84 canım tebrik ederim çok güzel bir haftaydi benim için
Ve sevgili takımım M Meryem130660kiloyum Deenniizz Mavikus_ emekleriniz için teşekkür ederim
Kaptanımasıl sen hakkını helal et,bizim ne hakkımız var ayrıldığımız kısa sürer inşallah,çok üzüldüm
Sağol canım.ne ayırması tempo tutmuşlar dövülürken.birisi kurtarmak istemiş kollarını tutmuş bir başka çocuk.oglumun telefonunda en yakın kankam diye kayıtlı bir kız vardı.anneside arkadaşım komşum.onu görmüş yerde yatarken oğlum gülerek tempo tutarak izliyormuş.o çocuğa kınama cezası verildi sadece.3. cezayı alırsa okuldan gidecek.bu ikinci.oglum 7. Sınıfta.kizlardan biri koşup haber vermiş.ogretmenin dediğine göre yerde hareketsiz yatiyormus oğlum gittiğinde yerde. Okul çok fena.arama oldu dün.kizin birisi ekmek bıçağı getirmiş okula.falcata Muşta vardı şaka gibi.sakalli bir adam var okula yakın bir caminin önünde satıyor bu tarz şeyleri okul şikayet ediyor.bir şey olmuyor ki yine satıyor.okuldaydim ya bu hafta.cocugun birisi diğerinin gözüne raptiye batırmış.baska bir sınıfta çocuk.bir çocuğu köşeye sıkıştırıp gözünde şemsiye açmış.gozluk kırılmış çocuğun kadı patlamış. Yıldım psikolojim bozuldu.7 lerden bir veli geldi kızım gece eve gelmiyor diye.kiz küçücük batağa saplanmış resmen. Başka bir okul daha var yakında adres değişikliği gösterip oraya almaya çalışıyoruz oğlumu.İnşallah canım,hoş geldin yeniden
Kaçıncı sınıf? Diğer çocuk okul değişikliği cezası alır büyük ihtimalle.Anlamadigim arkadaşları neden hiç ayırmaya çalışmamış,öğretmen cagirmamis?
Bu durumlarda en çok kızdığım (çocuktur, yapabilir kesinlikle doğru değil ama) yapmamıştır diye üstünü örten velilere tahammül edemiyorum.Buyuk insanlar bile farklı şartlar altında neler neler yapıyor.Bi bak bu çocuk niye böyle ,ne yapılabilir diye.
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm
Emeğine sağlık kaptanimJasminium84 canım tebrik ederim çok güzel bir haftaydi benim için
Ve sevgili takımım M Meryem130660kiloyum Deenniizz Mavikus_ emekleriniz için teşekkür ederim
Kaptanımasıl sen hakkını helal et,bizim ne hakkımız var ayrıldığımız kısa sürer inşallah,çok üzüldüm
Sağol canımÇok üzücü ne diyeceğimi bilemedimgeçmiş olsun
Teşekkür ederim kaptanımGuzel eksi tebrik ederim canim ❤
Evet kaptanım az kaldı bir yedileri göreyim çok daha azimli olacağım inşallah belki birlikte 6 ları görürüz ne dersinHaftaya güzel eksi gelir canım
Dikkat et kendine
Bazen oluyor canım. Başaracaksin
En kısa sürede eksi de olacak
Harikasın
Muhteşem
Harika canım Tebrikler
Az kaldi 7 lere leydim. Muhteşem
Hafta Sonu Adım avantajını Kırmızı takim kazandiJasminium84 tebrikler kaptanim
Masterfit Yarışması 68.Etap Kırmızı Takım 07.04.2023 Cumartesi Pazar Jasminium84 Kırmızı Kaptan 62.55 6000 6000 Ladygreenlimo Kırmızı 81.2 6000 6000 Faunaa Kırmızı 72.4 6000 6000 @Goklerce Kırmızı 69.4 0 2035 @aypare ackerman Kırmızı 59.9 6000 1560 @menekse_kokusu Kırmızı 71.4 6000 6000 Kırmızı Takım Toplam Adım 57595 Kırmızı Takım Ortalama Adım 9.599 Mavi Takım S Suskunkardelen Mavi Kaptan 63.05 6000 6000 M Meryem1306 Mavi 84.9 6000 0 60kiloyum Mavi 85.9 6000 6000 Deenniizz Mavi 75.2 0 6000 Mavikus_ Mavi 69.0 2492 6000 Mavi Takım Toplam Adım 44492 Mavi Takım Ortalama Adım 8.898
Ellerine emeğine sağlık kaptanımHafta içi adım avantajını Kırmızı Takım kazandı tebriklerJasminium84
Masterfit Yarışması 68.Etap Kırmızı Takım 07.04.2023 Pazartesi Salı Çarşamba Jasminium84 Kırmızı Kaptan 62.55 6000 6000 6000 Ladygreenlimo Kırmızı 81.2 6000 6000 4590 Faunaa Kırmızı 72.4 6000 6000 6000 @Goklerce Kırmızı 69.4 6000 5540 6000 @aypare ackerman Kırmızı 59.9 0 5443 5860 @menekse_kokusu Kırmızı 71.4 6000 6000 6000 Kırmızı Takım Toplam Adım 99.433 Kırmızı Takım Ortalama Adım 16.572 Mavi Takım S Suskunkardelen Mavi Kaptan 63.05 6000 6000 6000 M Meryem1306 Mavi 84.9 0 0 0 60kiloyum Mavi 85.9 0 6000 6000 Deenniizz Mavi 75.2 6000 6000 0 Mavikus_ Mavi 69.0 6000 6000 6000 Mavi Takım Toplam Adım 60000 Mavi Takım Ortalama Adım 12.000
Çok çok geçmiş olsun canım rabbim korusun inşallah çabuk atlatır kuzun kadın ne demeye gelmiş sonunda anlamıyorum darp edilen sanki kendi oğluKaptanım küçük oğlum sınıf arkadaşı tarafından darp edildi.oglumun kafasına yumruk atmış bir kaç kez bayılmış kuzum.yerde kendinde değilken vurmaya tekmelemeye devam etmiş.saglik ocağına götürdüm apartopar kafa travması raporu verdi.eve geldik saat 12 de bir titremeye başladı aklım gitti.ates yükseldi.etlik şehir Hastanesi'nde sabahladik.diger çocuğu okula dilekçe ve raporla şikayet ettik.bir uyarısı varmış zaten sinifdaki kızları tacizden.ama annesi kalktı benim oğlum yapmaz diye.sonraki gün oğlum sınıfa giderken müdür beyle karşılaşmış beraber sınıfa bir gitmişler çocuğun annesi orda oğlumu bekliyor.ne yapacaktı bilmiyorum müdür bey varmış Allah'a şükür.Ne olur ne olmaz okulun oralardan ayrılmadım.
Kaptanım gitmene çok üzüldüm çünkü sayende bu gurupla tanıştım ve gerçekten uzun zamandır böyle motive olmamıştım inşallah bu ayrılığımız uzun sürmez sen güzelce dinlen kafanı toparla ama ara ara bir selam ver kaptanım bu arada ne olduğunu bilmiyorum ama boşver kimse için üzülmeye moral bozmaya değmez hakkını helal et Allah’a emanet ol
Bir garip oldu içim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?