Gezegenim yeni gordum buldun mu ona göre anlatayım
Sebze cok seviyorum ya ama diyetin ilk günleri diye kaçamaklar oluyor napicaznBol bol sebze
Gaza geliceksinnn asıl ilk zamanlar cok zor oluyo ben cok zorlandım diyebilirimm amaaa ağzumi kapadımSebze cok seviyorum ya ama diyetin ilk günleri diye kaçamaklar oluyor napicazn
Evet canim hafta sonu yoğunluğundan fazla giremiyorum aksama iki günün menüsünü de yazicam bi de adimsayarla başım beladaIyi aksamlar mavis hatunlar nerede menu ve adimlar herkes haftasonu yogunlugunda mi yoksa bir ses verin
USER=444639]@CordeLia[/USER]
@Jasminium84
@Suskunkardelen
60kiloyum
@Meryem1306
Tesnim1903
@kayipdunya[/USER
Bu anneler gününün beni için önemi çok ilk anneler günümAnneler Gününüz kutlu olsun hanımlar.
Ayyy çok sevindim.Bu anneler gününün beni için önemi çok ilk anneler günüm
Bende bugün iştahım yok oy verdik sonrası gezmeye çıktık eşim cok israr etti 1 dilim baklava gömdümGaza geliceksinnn asıl ilk zamanlar cok zor oluyo ben cok zorlandım diyebilirimm amaaa ağzumi kapadım
Sagol ablacığımAyyy çok sevindim.
Nice yılların olsun canım
Hiç suçluluk hissetmeBende bugün iştahım yok oy verdik sonrası gezmeye çıktık eşim cok israr etti 1 dilim baklava gömdüm
Ondan sonra kalori yakmaya basla 15 dk leslieBende bugün iştahım yok oy verdik sonrası gezmeye çıktık eşim cok israr etti 1 dilim baklava gömdüm
Afiyet olsun canım. Eşinle diyet konusunda anlaşma yap. Lütfen ısrar etme de...Onun içine sinmiyor yedirmeye çalışıyor ama şu süreçte kaçamaklardan elimizden geldiğince uzak durmamız lazım. Korumaya geçersen minik minik ödüller yaparsın tatlım.Bende bugün iştahım yok oy verdik sonrası gezmeye çıktık eşim cok israr etti 1 dilim baklava gömdüm
Günaydın güzel annelerr, günümüz kutlu, mutlu olsunn
Benimkide cok israr ederdiii dedim daha buay bise demee giyecek birsey bulamıyorum dedim yanii tamam dedim dahada bise demiyo zorlamıyoAfiyet olsun canım. Eşinle diyet konusunda anlaşma yap. Lütfen ısrar etme de...Onun içine sinmiyor yedirmeye çalışıyor ama şu süreçte kaçamaklardan elimizden geldiğince uzak durmamız lazım. Korumaya geçersen minik minik ödüller yaparsın tatlım.
Hattaa buzluk yapıyolar hazır şekilde yaa normal dolap icinde yapıyolar hele hele kivircik salata icin bende hazır etcem yoksa zamanım olmiyoben de artık mutfağa girip kendime özel şeyler hazırlayacağım. öyle daha güzel kilo veriyorum.
Yok ben tutarim kendimiOndan sonra kalori yakmaya basla 15 dk leslietakılıyorum sizlerle 1tane gömmen iyi sonra iyi yemedin ben 1tane yedikçe dahada yiyesim geliyo durduramam
78 den 75ne düşeyim ödül verelim dedim. Eşimde başladı diyete ama birbirimizi cok gaza getiriyo4uz ne yesek dite yaaAfiyet olsun canım. Eşinle diyet konusunda anlaşma yap. Lütfen ısrar etme de...Onun içine sinmiyor yedirmeye çalışıyor ama şu süreçte kaçamaklardan elimizden geldiğince uzak durmamız lazım. Korumaya geçersen minik minik ödüller yaparsın tatlım.
Ooooo harikaaaaYok ben tutarim kendimiardindan 13 bin adimla kapattık
Bu gazı tam tersine çevirin78 den 75ne düşeyim ödül verelim dedim. Eşimde başladı diyete ama birbirimizi cok gaza getiriyo4uz ne yesek dite yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?