doğru valla elimin altında olunca ben de dayanamıyorumBenimkide cok israr ederdiii dedim daha buay bise demee giyecek birsey bulamıyorum dedim yanii tamam dedim dahada bise demiyo zorlamıyoher diyet yapacağım zaman onun yuzunden bozardım hergün birsey getiriyodu eve abur cuburlar bilmem neler dedim getirme getirirsen sakla
Yoksa dayabamam cok severim yemek yemeyi yemek bırakmıyorum ortada bidedoğru valla elimin altında olunca ben de dayanamıyorum
16 yaşında nerde görüp sevecemRabbim bağışlasın torunlarını evlatlarını eşini severekmi
4 ay önce felç geçirdim canım, bacaklarım inanılmaz şişiyor ve ağrıyor. Üstelik çok yavaş yürüyorumNiye üzgün ettin
Yok sana güveniyorumGezegenim yeni gordum buldun mu ona göre anlatayım
Soldan Üçüncü üçlü noktaya bastığında [ ] bu işareti göreceksin ona tıkladığında düzelecekYok sana güveniyorum
canım okuyorum ama bir süredir sormadım halini. şimdi nasılsın?4 ay önce felç geçirdim canım, bacaklarım inanılmaz şişiyor ve ağrıyor. Üstelik çok yavaş yürüyorum
Çok geçmiş olsun4 ay önce felç geçirdim canım, bacaklarım inanılmaz şişiyor ve ağrıyor. Üstelik çok yavaş yürüyorum
Bende ev temizliği biraz yürüyüş ve bahçe işleri ile uğraştım.. Bugün bayagı yorucu idi. Yürüşümü tamamlayamadımİyi akşamlar kızlar
Bugün biraz bahçeye sebze dikmeyle uğraştık, ben veranda da fideleri hazır ettim, eşim bahçeye dikti
Kalanlar azar azar dikilecek
Afiyet olsun canim kek ve soguk baklava fazla olmus gibi.13 .05. 2023 cumartesi
Kahvaltı Menemen
1.5 dilim wasa
Salatalık
Yesillik
Lor peynir maydanoz dereotu
Çay
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
1 tatlı kaşığı tahin pekmezAra Bitki çayı
Kayısı kuru
BademAra Türk kahvesi
Yeşil elmaAkşam 1.5 lahmacun
YeşillikAra 200 gr kek
4 dilim soğuk baklavaSu 2.5 litre Adim 7192
Zipzip- Cordelia Mavikus_
Bende genelde cay yaninda birseyler yiyorum maalesefBende genelde kacamaklarim 15 ile 20 arasi oluyor neden acaba günün stresini o saatlerde atıyorum sanirum
YArindan itibaren daha aktif olabilirsun insallah canim adimsayarin mi bozulduEvet canim hafta sonu yoğunluğundan fazla giremiyorum aksama iki günün menüsünü de yazicam bi de adimsayarla başım belada
Ilk anneler gunun kutlu olsun canimBu anneler gününün beni için önemi çok ilk anneler günüm
Tekrar cok gecmis olsun abla simdi daha iyisin degil mi4 ay önce felç geçirdim canım, bacaklarım inanılmaz şişiyor ve ağrıyor. Üstelik çok yavaş yürüyorum
Afiyet olsun canim bence dune gore bugun menun guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?