- 25 Ağustos 2019
- 62.174
- 118.994
- 698
- 31
Yaaa ablamm yapma şöyleee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa ablamm yapma şöyleee
Ay aynı anda canım benimm teşekkür ederiimm elbetki güzel hedefler olcak cumaya bomba gibi geleceğim inşaallahhJou aramiza hosgeldin canim cok guzel bir eksin var birlikte daha guzel eksiler gorelim insallah
![]()
ZincirKirma yeni takiminda basarilar canim
![]()
BIzim grupta arkadaslar paylasmisti canim gobegi vs de eritiyormus diye. 1 bardak su 2 kasik chia tohumu 10 15 damla limonu 10 dk bekleyip ac karnina iciyormussun. Attiklari linki de ekliyorumYaaaa öylemii ac karnamı icmek gerekir instagramda zulal diye bi kız var acayip seyler iciyorr hep içmekk yemek yok hep icecek seyler ayarlıyo
BIzim grupta arkadaslar paylasmisti canim gobegi vs de eritiyormus diye. 1 bardak su 2 kasik chia tohumu 10 15 damla limonu 10 dk bekleyip ac karnina iciyormussun. Attiklari linki de ekliyorum
Tamam kaptanim hayırlı olsun değişimlerTesekkur ederim kaptanimElhan kaptanimida tebrik ediyorum cok guzel kilo vermis
Elcoo yu alip kayip dunyayi karsi takima vereyim![]()
Bir daha yokTatlım sarmalar korkutuyor beni![]()
Afiyet olsun canım15 Mayıs
Sabah sade Türk kahvesi
Kahvaltı Saat 12
2 yumurtalı peynirli omlet, domates salatalık i, 4 kuru kayısı, 3 ceviz, bir tatlı kaşığı harnup özü
Eki Görüntüle 3248063
2. Öğün 16.00 4 kaşık ev yoğurdu, bir büyük kase kinoalı karabuğdaylı salata
Eki Görüntüle 3248064
Su 2 litre
Yürüyüş 7530 adım
Eki Görüntüle 3248065
Elhan
Zipzip-
Cordelia
![]()
Hoş geldin Minaİyi akşamlar arkadaşlar, ben de katılabilir miyim aranıza
Tek konu bir an önce çözülür inşallah.ben şuan çok dağınığım. tek konuya odaklıyım o nedenle kafamı toplayamıyorum sanki.
Afiyet olsun canım15 mayıs pazartesi
10.30 1 dilim tbe 1 dilim hindi füme 2 dilim kaşar peyniri 5 çatal fırın patates 7 zeytin yeşillik domates salatalık
13.00 1 hurma 10 çiğ fındık
14.30 1 haşlanmış baget 8-9yk bulgur pilavı Salata
18.00 1 hurma 1 nektari 5 çiğ fındık 1 nescafe
20.00 2 yumurta 5 zeytin Yeşillik 1 dilim tbe
2 litre su
6033 adımCordelia
Zipzip-
Elhan
Teşekkür ederimHoş geldin Mina
Tabi ki katılabilirsin.