Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa teşekkür ederim, ne kadar içtensiniz . Arkadaşımın tavsiye ettiği kadar varmış. İnşallah ben de kilo verebilirim burası sayesinde
Hosgeldin aramiza,ilk sayfada kurallarimiz var kurallari okuduktan sonra formu doldurabilir misiniz sizi tanıyalımİyi akşamlar arkadaşlar, ben de katılabilir miyim aranıza
Kim tavsiye etti merak ettimYaa teşekkür ederim, ne kadar içtensiniz . Arkadaşımın tavsiye ettiği kadar varmış. İnşallah ben de kilo verebilirim burası sayesinde![]()
Saat uzun zamandır kullanılmiyordu şarzi çabuk bitmeye başlamış normalde bütün gün dayanmasi lazım pili bozuldu sanirimYArindan itibaren daha aktif olabilirsun insallah canim adimsayarin mi bozuldu
Soldan Üçüncü üçlü noktaya bastığında [ ] bu işareti göreceksin ona tıkladığında düzelecek![]()
Gün geçtikçe daha iyi oluyorum, arada değişiklik oluyor, cumartesi günü çok iyiydim, iki gündür yine ağrım var, dizimde anlık his kaybı var.canım okuyorum ama bir süredir sormadım halini. şimdi nasılsın?
Evet yürüyüş yapmayı çok istiyorum, dizimde his kaybı sık olunca ayakta çok durmamaya çalışıyorum, kendimi iyi hissettiğim zaman kısacık yürüyorumÇok geçmiş olsunYavaşta olsa hergün mutlaka yürü zamanla daha iyi olursun inşallah
![]()
Soldan Üçüncü üçlü noktaya bastığında [ ] bu işareti göreceksin ona tıkladığında düzelecek![]()
Bahçeye neler diktinBende ev temizliği biraz yürüyüş ve bahçe işleri ile uğraştım.. Bugün bayagı yorucu idi. Yürüşümü tamamlayamadım![]()
Hamdolsun kuzum, iyiye gidiyor, daha fazla zamana ihtiyacım varTekrar cok gecmis olsun abla simdi daha iyisin degil mi![]()
Çok teşekkür ederim canımYaaa çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin canımm![]()
Yok yavrum, bizde evden okula, okuldan eveKız nebileyim hahaha olurmu olur![]()
Dur kız bugün bi duygusalım, dokunma ağlarımKıyamam ya![]()
Hayrolsun, iyidir inşallah
Hoşgeldin canımYaa teşekkür ederim, ne kadar içtensiniz . Arkadaşımın tavsiye ettiği kadar varmış. İnşallah ben de kilo verebilirim burası sayesinde![]()
Günaydın kaptanımGünaydın canımSenin de kutlu olsun.
Pazartesi bildirimin olmayacak![]()