çok geçmiş olsun.. doğuştan mı işitme engeli var? aslında iyi bir cihaz ve destek eğitimle ilerleme kaydedebilir. belki psikolojik destek de gerekiyordur. rabbim yardımcınız olsungünaydın kızlar
bu hafta herşey üstüste geldi, Rabbim işine üzülme bak üzülecek başka bir sürü derdin var diye hatırlattı bana
büyük kızım hasta 2 gündür ateşi çok yüksek onunla uğraşıyoruz
bugün de sabah küçük kızımın kreş öğretmeni çağırdı bizi görüşmek için
iki kızım da işitme engelli
büyük kızımın gelişimi güzel ancak ne yazık ki küçük kızım çok geri kalmış durumda
ve farkındaydım bu durumun ama öğretmeninin anlattıklarında sonra durumun epey vahim olduğunu farkettim
konuşamadığı, derdini anlatamadığı için bıraksak 7-8 saat tek başına öylece duracak dedi
kimseyle iletişim iletişim kurmuyor dedi, bir arkadaşı onunla oynamak istediğinde, iletişim kuramadığı için dedi arkadaşına vuruyor bağırıyor yanından itiyor dedi
çok canım sıkıldı, evet biliyordum geriden geldiğinin ama bu kadarını sanmıyordum
çok çok canım sıkıldı
amin canım çok teşekkürlerçok geçmiş olsun.. doğuştan mı işitme engeli var? aslında iyi bir cihaz ve destek eğitimle ilerleme kaydedebilir. belki psikolojik destek de gerekiyordur. rabbim yardımcınız olsun
Çok tatlısın ama sen ,sana kıBeğendi aslındada
Allah bağışlasın canım benim minik adamımda 6.5 aylıkYaaa canımmm bilmiyodumm kac aylık benimki 11 buçuk aylık genede emziriyorum okadar sey ictim buay hic dokunmadı aksine meme istedi hep gene zaten kriz yaşıyoruzz hepten bırakmıyo
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun..Fakat iyi bir destek alması gerekli gibi görünüyor.. Öğretmenleri yönlendirme yapıyordur.. Umarım tez zamanda toparlanır kuzucukgünaydın kızlar
bu hafta herşey üstüste geldi, Rabbim işine üzülme bak üzülecek başka bir sürü derdin var diye hatırlattı bana
büyük kızımın gelişimi güzel ancak ne yazık ki küçük kızım çok geri kalmış durumda
ve farkındaydım bu durumun ama öğretmeninin anlattıklarında sonra durumun epey vahim olduğunu farkettim
konuşamadığı, derdini anlatamadığı için bıraksak 7-8 saat tek başına öylece duracak dedi
kimseyle iletişim iletişim kurmuyor dedi, bir arkadaşı onunla oynamak istediğinde, iletişim kuramadığı için dedi arkadaşına vuruyor bağırıyor yanından itiyor dedi
çok canım sıkıldı, evet biliyordum geriden geldiğinin ama bu kadarını sanmıyordum
çok çok canım sıkıldı
Sende öyle canımmÇok tatlısın ama sen ,sana kı
Oyyyy daha yeni yeni ek gıdalara başlıcak heleeAllah bağışlasın canım benim minik adamımda 6.5 aylıkOlsun bolca beslensin kuzularımız
Yok canım ben duzdum idareCok sukurr genede evin var canim benimm esyalimiydi evin
Yok ablq o para gitti gelmez artıkHayırlısı olsun umarım paranı geri alabilirsin.
Çok teşekkürler fezacım sağol.
Sağlıklı günlerin olsun canım.
Jasminim inşallah küçük kızın için sağlıklı gelişmeler olur.günaydın kızlar
çok çok canım sıkıldı
Günaydın ozlemcim.Günaydııın güzellikler
Canım çok çok üzüldüm umarım çabalarınız sonuç verir evlat işte ne olsa çok zor allah kızlarına da size de kolaylık güç kuvvet versingünaydın kızlar
çok çok canım sıkıldı
Anladımm canim sagsalim olun gerisi hal olurYok canım ben duzdum idare
çok teşekkür ederim, inşallahÇok üzüldüm çok geçmiş olsun..Fakat iyi bir destek alması gerekli gibi görünüyor.. Öğretmenleri yönlendirme yapıyordur.. Umarım tez zamanda toparlanır kuzucuk
amiinnn çok teşekkür ederimJasminim inşallah küçük kızın için sağlıklı gelişmeler olur.
amin canımm çok teşekkür ederim, önümüzdeki 1,5-2 sene çok kritik dedi öğretmeni, inşallah bu dönemde faydalı olabilirizCanım çok çok üzüldüm umarım çabalarınız sonuç verir evlat işte ne olsa çok zor allah kızlarına da size de kolaylık güç kuvvet versin
Zehir zıkkım olsun alanlardanYok ablq o para gitti gelmez artık
Ben burdayıımmmKimseciklerde yoohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?