Afiyet olsun :)Kızlarrr sizi makarna görünümlü kabak Spagetti ile tanıştırayım.. Kızım bir haftadır ısrarla makarna istiyor..Bundan dolayı bugün evde makarna rüzgarı esti.. E bende kendime alternatif bir menü yaratmak istedim,kabak Spagetti yaptımİçine de yarım servis kaşıgı makarna ekledim.. Bir tabak makarna yemiş gibi hissettim.. Güzel bir his,tavsiye ederim size de
Ben yemiyoruummmmHahahahahah bence herkes yiyooorrrrr
Sen buralardasın anlaşılıyor beybiiBen yemiyoruummmm
Öncee inceliyoruuuzzzzzz simdi bunları düşünmeyeliimmmmmBen spagettiyi patates yemeği ve taze fasulyeyle yok severim
Evet yemiyorum çok açım ama yemiyorum çok zorlanıyorum şuan bişeyler yiyesim car her yeme isteğimde 2 bardak su içiyorum allahım wc mesken tuttum kendimeSen buralardasın anlaşılıyor beybii
Hahahahahaha yaaaEvet yemiyorum çok açım ama yemiyorum çok zorlanıyorum şuan bişeyler yiyesim car her yeme isteğimde 2 bardak su içiyorum allahım wc mesken tuttum kendime
Evde makarna yasak hele spagetti asla pişemez çok pis kavga ediyorum kızımla dayanamadığım tek şek spagettiÖncee inceliyoruuuzzzzzz simdi bunları düşünmeyeliimmmmm
Afiyet olsuuun gerçek bir savaşçısın sen mantıya dayanabilirsin18 MAYIS
SABAH
1 bardak limonlu su 07:00
KAHVALTI 08:30
Yarım domates,yarım salatalık
1 dilim beyaz peynir
Yarım krep
5 yeşil zeytin 1 haşlanmış yumurta
ARA
12:00 türk kahvesi
2 ceviz 5 siyah kuru üzüm
ÖĞLEN 15:00
1 kadınbudu köfte, yarım dilim su böreği
3 kaşık barbunya plaki zeytinyağl
Salata ,ayran
ARA
6-7 yeşil erik
AKŞAM
mantı var
Ama ben ayran içicem
Gün boyu bitki çayı filtre kahve ve 2,5-3 lt su
Zipzip- Cordelia Elhan
Zaten güzel yapmıyolarki neden dayanamıcakmışımAfiyet olsuuun gerçek bir savaşçısın sen mantıya dayanabilirsin
DImii kizin kaç yaşında kızEvde makarna yasak hele spagetti asla pişemez çok pis kavga ediyorum kızımla dayanamadığım tek şek spagetti
Teşekkürlerr☺Afiyet olsun :)
Canım ben 44 yaşındayım
18DImii kizin kaç yaşında kız
Allah bağışlasınCanım ben 44 yaşındayımbekarım iki çocuğum var. Kızım 17 oğlum 12 yaşında sen canım ismini bilemiyorum tabi nick olunca
Duygu adım 3 tane benimde 2 kız 1 oğlan kızlar 18-12 oğlan 8 yaşında rlletinden öperler :)Canım ben 44 yaşındayımbekarım iki çocuğum var. Kızım 17 oğlum 12 yaşında sen canım ismini bilemiyorum tabi nick olunca
Yaaa masaaallahhh sen kac yaşındasın ayıptir sorması anamm en kücük benmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?