Allah yardımcınız olsun canımgünaydın kızlar
bu hafta herşey üstüste geldi, Rabbim işine üzülme bak üzülecek başka bir sürü derdin var diye hatırlattı bana
büyük kızım hasta 2 gündür ateşi çok yüksek onunla uğraşıyoruz
bugün de sabah küçük kızımın kreş öğretmeni çağırdı bizi görüşmek için
iki kızım da işitme engelli
büyük kızımın gelişimi güzel ancak ne yazık ki küçük kızım çok geri kalmış durumda
ve farkındaydım bu durumun ama öğretmeninin anlattıklarında sonra durumun epey vahim olduğunu farkettim
konuşamadığı, derdini anlatamadığı için bıraksak 7-8 saat tek başına öylece duracak dedi
kimseyle iletişim iletişim kurmuyor dedi, bir arkadaşı onunla oynamak istediğinde, iletişim kuramadığı için dedi arkadaşına vuruyor bağırıyor yanından itiyor dedi
çok canım sıkıldı, evet biliyordum geriden geldiğinin ama bu kadarını sanmıyordum
çok çok canım sıkıldı
Teşekkür ederimTebrik ederim canim sonucun cok.guzel
Teşekkür ederimBugünkü ödülünü yarına bırakırsın canım.
Yıldönümünüz kutlu olsunaşkla nice yıllara
Harikasın
Dun resmen ac uyudum canim onunda etkisi olabilir gibiOf offf odemler gitmiş
Demedim mi demeyi hiç sevmem
Maşallahkaptanıma. Hep böyle devam etmeni dilerim canım Sen ne güzel bir kaptansin. sarilicam işte .
Bu hafta kırmızı kaptan olacaksın gibi
Cok guzel eksi canim tebrik ederimBaşlangıç: 65.2
Şimdi:64.4
Fark 800 gr ☺
Cok guzel baslangic canim
öyle deme sen kaptanlığı çok güzel yaptınDun resmen ac uyudum canim onunda etkisi olabilir gibisagol kaptanim insallah boyle devam eder. Hep birlikte guzel kilolar verelim. Sen daha guzel kaptansin canim ben cok aktif olamiyorum bende sarilayim sana . Keske yerime baskasi olsa bu hafta kirmizi kaptan
BEnde yuruyus yapamiyorum canim gun icindeki adimlarin 6 bin oluyor genelde. Emzirmenin etkisi diye dusunuyorum bide ikizlerin pesinde kosmanin yoksa ben ac kalmiyorum . Tabi bu hafta veremeyebilirim gibi. Birlikte daha cok veririz insallah canimKiz maşaallahhh benden fazla yiyosun nasıl gidey 2kilo yürüyüş etsem tam olur herhalde benim çıkamıyorumki kaldırimları sökmüşlerkıskandım hee
Muhtedem kilo canim tebrik ederjm
Oo super bir kilo gitmis canim tebrik ederimGünaydııın
19 Mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu mutlu olsun
Eki Görüntüle 3249801
12 Mayıs 77.6
19 Mayıs 75.6
Fark 2 kg
Elhan Zipzip- @CordeLia
Amin canım kaptanım inşallahCok gecmis olsun canim Rabbim sifasini versin. Biraz destek alirsaniz yakalar insallah yasitlarini tabi bu surecde sizede cok is dusecek. Rabbim kolaylik versin.
Amin ablacım sağolRabbim şifa versin, yavrular sağlığına kavuşsun inşallah
Aminn canımAllah yardımcınız olsun canım
Vay bee
En buyuk rakam sende abla tebrik ederim seni kirmizi kaptan yapalimSelam selam
Bugün kendimi kuş gibi hafif hissediyorum
Ödemler gidiyor inşallah
Pazartesi 86,400
Bugün 83,600
Fark 2,800 gr
Eki Görüntüle 3249831
Bence senin kilonda birisi icon guzel eksi canim tebrik ederim
Cok guzel bir eksi canim tebrik ederim
Tesekkur ederim canimöyle deme sen kaptanlığı çok güzel yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?