Saka yaptim abla biliyorum sadece kilo bildirimi yaptiginiTeşekkür ederim canım, dün su hapına başladım, varis çorabı da giydiğim için bol ödem gitti,
Ben Takımlarda yokum, kurallara uyamam, kendi kendime kenarda oyalanayım, kaptan olmayım
Anladim canim saka yaptigini bence emzirirken vermek gerek yoksa ven normalde hafta 1 kilo bile veremiyordumŞaka ediyorumm kızzz bide ikizler ooyyyy bende emziriyorum ondan bence çabuk veriyorum yoksa mümkün değill
Diyett yapmakta cok zor cokAnladim canim saka yaptigini bence emzirirken vermek gerek yoksa ven normalde hafta 1 kilo bile veremiyordum
Abooo bu ne güzel bir eksiSelam selam
Bugün kendimi kuş gibi hafif hissediyorum
Ödemler gidiyor inşallah
Pazartesi 86,400
Bugün 83,600
Fark 2,800 gr
Eki Görüntüle 3249831
Hoş geldin hanimcim.Selamlar bayanlar , yeriniz var mı kişilik?
Kilo vermeye çalışıyorum kaç grup değiştirdim gruplar pasiflesti zamanla , ben de motivemi kay ediyorum bu şekilde olunca.
Beni de aranıza alır mısınız?
Yarışmaya katilmayadabilirim motive olsam yeter.
Hosbulduk, selamlar. Önce bi alışkanlık haline getireyim sorumluluk da almak isterim.Hoş geldin hanimcim.
Şişkolari motive etmek bizim işimiz. Uzun boylu bir de ayva göbeğin varsa işler degişir.Yarismaya katılmayı sonra düşün yalnız sorumluluk almazsan kaçamaklar başinin belası olur.
HoşgeldiiiinnnnSelamlar bayanlar , yeriniz var mı kişilik?
Kilo vermeye çalışıyorum kaç grup değiştirdim gruplar pasiflesti zamanla , ben de motivemi kay ediyorum bu şekilde olunca.
Beni de aranıza alır mısınız?
Yarışmaya katilmayadabilirim motive olsam yeter.
Datlum ben buradayımHerkes nerde yine yaa
Valla sıkılıyorum yaa kahve bitki çayı su içmekten miğdem bulandı artıkDatlum ben buradayımmenümü yazıyordum sen ne yaptın bakiim
HosbuldukHoşgeldiiiinnnn
Ben de yemeği öyle bir doldurmuşum ki kıtlık var gibi hepsini de yedim tabiiValla sıkılıyorum yaa kahve bitki çayı su içmekten miğdem bulandı artık
Hiç azaltmsya çslışma bence suçlu hisset daha çok neden okadar yedin hani zayıflıcaktık hep beraber neden yapıyosun bunu kendine senin neyin eksik zayıf giydiğini yakıştıran giymek istediğini giyen kendini beğenen kadınlardan sor bakslım kendineBen de yemeği öyle bir doldurmuşum ki kıtlık var gibi hepsini de yedim tabiidaha azla da pekala doyabilirdim onun vicdan azabını atlatmaya çalışıyorum
Teşekkürler canım kaptanımm ❤Bence senin kilonda birisi icon guzel eksi canim tebrik ederim
Sonuçlar ne zaman açıklanır ki, meraklardayım
Afiyet olsun.Hosbulduk, selamlar. Önce bi alışkanlık haline getireyim sorumluluk da almak isterim.
Yedim akşam yemeğimi ,kapattım ağzımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?