Kaptanım başarilar dilerim.3 günlük kabak detoxuna giriyorumm varmı benimle olan
Ben varımmmm3 günlük kabak detoxuna giriyorumm varmı benimle olan
Kevsocum cuma bildirimini geciktirme çok önceden yazacaktım şimdi aklıma geldi.Geliyor geliyor yarin sabah son tartilayim sonra cumaya kadar yok
Pazartesi yapacağım bildirim yarin yani cumayo da unutmam hastaydim diye geciktirdim bu kezKevsocum cuma bildirimini geciktirme çok önceden yazacaktım şimdi aklıma geldi.
Aslında benim için ideal görünüyor.. Peki tüketme sınırımız nedirCanım öğlen yemeği ve aksam yemeği için tüketiyorsun 3 gün
Harikasınn beyybiimmmmBen varımmmm
bugün mü bu? eğer bugünse gayet güzel ama bence ekstra yürüme. kalbe ve vücuda fazla gelir. zorlama
Yanii 1 orta boy kabak kuzum ister rendele yanmaz yapışmaz tavada sotele istersen kes haslaAslında benim için ideal görünüyor.. Peki tüketme sınırımız nedir
Oda güzell bitanemmKaptanım başarilar dilerim.Perşembe saf protein günü yapacağım Aslında bugün de yapmam gerekti ama unuttum kahvaltıyi smoothie ile yaptım.
Seni böyle kararlı görmek çoook güzel inan kiGeliyor geliyor yarin sabah son tartilayim sonra cumaya kadar yok
Canım kaptanım ben de yapmadım bugünKaptanım başarilar dilerim.Perşembe saf protein günü yapacağım Aslında bugün de yapmam gerekti ama unuttum kahvaltıyi smoothie ile yaptım.
Oooh çok güzel ben de direnç kilolarımda yapacağım bunuYanii 1 orta boy kabak kuzum ister rendele yanmaz yapışmaz tavada sotele istersen kes hasladereotu kekik pulbiber karabiber yoğurt
Cuma günü kilo yuzdelerini toplayıp üye sayısına bölüyoruz. Bildirim yapmadigin zaman( 0 )sıfır yazılıyor takımın için zarar olur canım. Hasta olduğunu sonradan öğrendim onun için bir şey yapamazsın tabi.Pazartesi yapacağım bildirim yarin yani cumayo da unutmam hastaydim diye geciktirdim bu kez
Ozlemcim birbirimizin motivasyonu hepimizi güçlendiriyor bu yüzden takım halinde çalışmak doğru tercih.Seni böyle kararlı görmek çoook güzel inan kiböyle olunca benim de gücüm artıyor
Canım kaptanım ben de yapmadım bugünşimdilik sadece perşembeleri yapsam yeter direnç kilolarına saklayayım haklarımı
Dün gece menü paylaşimimda mavikuşu etiketlemişim kusura bakma.Oda güzell bitanemm
Ozlemcim birbirimizin motivasyonu hepimizi güçlendiriyor bu yüzden takım halinde çalışmak doğru tercih.
Hafta boyu dikkat edip bir gün dahi olsa detoks yapsak kâr bizim için.
Evet sadece sabahtan beri , Samsung tel gün gün ölçüyor adımları toplam değil.bugün mü bu? eğer bugünse gayet güzel ama bence ekstra yürüme. kalbe ve vücuda fazla gelir. zorlama
Dalacaktumm sağaaaaDün gece menü paylaşimimda mavikuşu etiketlemişim kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?