Ben akşama başlıyorum salı güne kadar bakalımm neler olcakOooh çok güzel ben de direnç kilolarımda yapacağım bunu
Menülerimle bakarsınızzzBen henüz detoks yapacak gibi değilim canım ama sen ne yapacağımızı söyle bize aklımızda bulunsun
Bu baya bi eksi gösterir eminim hadi bakalım sonucu beraber görücezBen akşama başlıyorum salı güne kadar bakalımm neler olcaköğleni yiyemedim istahım yok tu pek akşama 1tane buyük yerim enazından öğleniyle tamamlamış olurum
Elbeeeet hepsine bakacağım sonuçta kiloya daMenülerimle bakarsınızzz
Ayy vallahaa dayanamam tartılırimm heee salı günü bideElbeeeet hepsine bakacağım sonuçta kiloya da
Keyifli geçsin canım.Ve daha gün yeni başlıyor, cocuklari şişme parka getireceğim.
Ben 1 ile doymam 2 kabak sorun olmaz dersen varımYanii 1 orta boy kabak kuzum ister rendele yanmaz yapışmaz tavada sotele istersen kes hasladereotu kekik pulbiber karabiber yoğurt
yok biliyorum. tarihe dikkat etmedim de acaba dünün müydü rakam yoksa sadece bugünün müydü diye dedim canım.Evet sadece sabahtan beri , Samsung tel gün gün ölçüyor adımları toplam değil.
Hahahaha tarifi böyle aslındaa kızzzBen 1 ile doymam 2 kabak sorun olmaz dersen varım
Eeiii eeiii hadi öylee olsunnn
Geçen haftanın etkisinden kurtulamamışım
Dondurmayı bırakın yavv şekerr varr güloooben de bugün birşeyler yapacağım. hem işyerine götürmek için hem de atıştırmalık.
mesela granola yapayım diyorum. hurma bar falan... derindondurucu için dondurma tarzı....
Aaaaa menuleri yazmayinca sen bide yoktun pek ondan herhalde kizzzBen niye yokum yaaa
Beni de alın takımlara ama kac haftadır burdayımKırmızı Takım kilo verme yüzdesi :2.088
Masterfit Yarışması 69.Etap 12.05 19.05 Fark Yüzde Kırmızı Takım Elhan 73.1 71.8 1.3 1.78 @MAKE UP_ 65.75 63.85 1.9 2.89 @menekse_kokusu 71.7 70.3 1.4 1.96 FirstLady_ 65.2 64.4 0.8 1.23 ozlemon 77.6 75.6 2.0 2.58 Childdevelopment 78.8 0 0 @kayipdunya (transfer) 76.6 0 0 Mavi Takim @Mavikus_ 70.3 68.2 2.1 2.99 @Jasminium84 63.05 62.7 0.35 0.56 @Suskunkardelen 63.6 62.7 0.9 1.42 60kiloyum 88.4 0 0 @Meryem1306 85.9 85.8 0.1 0.12 @Tesnim1903 76.7 75.6 1.1 1.44 @kayipdunya 76.6 0 0 Jou (transfer) 76.8 75.1 1.7 2.22
Mavi Takım kilo verme yüzdesi 1.458
Bu hafta şampiyon hepimiz olduk çünkü öyleyiz
Bu etapta en çok kilo veren arkadaşimiz @Mavikus_ olmuştur. Kırmızı Takım kaptanı olarak kendisine mavi takım kaptanı seçip takımıni oluşturabilir.
Selamlar sevgilergeç oldu birazcık da güç
2 kilo verdim kız gecen haftaAaaaa menuleri yazmayinca sen bide yoktun pek ondan herhalde kizzz
Afferriimmm kızzz niye gözden kaçtıki acep geçen hafta ben bakmiyodum2 kilo verdim kız gecen hafta
Tatlım tabi ki alırızBeni de alın takımlara ama kac haftadır burdayım
Ay geçen gün dolabi boşalttım olmayan kıyafetleri kaldırdım geriye hic bisey kalmadu hic mutlu değilim kilomdanSeni böyle kararlı görmek çoook güzel inan kiböyle olunca benim de gücüm artıyor
Canım kaptanım ben de yapmadım bugünşimdilik sadece perşembeleri yapsam yeter direnç kilolarına saklayayım haklarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?