HoşgeldiiinMerhabaa ben de katılabilir miyim?
Afiyet olsun canımmMenumu yazayım
Sabah 12.30
Menemen
Yogurtlu kabak havuç salatası
Marul
Bi avokado
Airfreyde biraz patates
Bir muz
2 orta boy elma
2 ceviz
Avuc ici kadar kabak cekirdegi
16 ya kadar ara ara yedim yukardakileri
Şu 2
Spor şimdilik 20.000 adım
Hoşgeldiiinilk sayfadaki formu kopyala yapıp dolduruyoruz böylece kendimiz hakkında biraz bilgi vermiş oluyoruz
Haklısın Ozlemcim...aslında kaptan zipzip cuma bildirimi ile Masterfite katılım yapıp yapmayacağimizi da belirtmemizi istiyordu. Zaman içinde yeni üyeler gelince arada bir hatirlatmak lazım. Ben vekaleten baktığım için konulara çok da hakim sayılmam. Grubumuzun devamı için elimden geldiğince sizlerin de katkılarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyorumBal kuşumkeşke cuma günü için saat versek herkese en son şu saate kadar bildirim şu saate kadar takım seçmeleri vs gibi olabilir mi sence
Ben de boşaltırsam hiç bir şeyim kalmaz canım bir de asıl küçük bedenler var bekleyen
Hoş geldin SuADINIZ: Sudansebep (Su diyebilirsiniz)
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 65.5 (72 ile başladım)
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Evliyim
MESLEGINIZ: Gazeteciyim çalışmıyorum şuan
ÇOCUK SAYISI: 1 , 1,5 yaşında kızım var
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik ve pandemi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Haşimato triodit var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: artık üzerime giydiklerim yakışsın istiyorum..
Menumu yazayım
Sabah 12.30
Menemen
Yogurtlu kabak havuç salatası
Marul
Bi avokado
Airfreyde biraz patates
Bir muz
2 orta boy elma
2 ceviz
Avuc ici kadar kabak cekirdegi
16 ya kadar ara ara yedim yukardakileri
Şu 2
Spor şimdilik 20.000 adım
HoşbuldumHoş geldin Su
emeğine sağlık canımHaklısın Ozlemcim...aslında kaptan zipzip cuma bildirimi ile Masterfite katılım yapıp yapmayacağimizi da belirtmemizi istiyordu. Zaman içinde yeni üyeler gelince arada bir hatirlatmak lazım. Ben vekaleten baktığım için konulara çok da hakim sayılmam. Grubumuzun devamı için elimden geldiğince sizlerin de katkılarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyorumKaptanlar gelince daha sıkı tutarlar .
Yaaa ne demek elimden geldiğince hem de nasıl güzel organize ediyorsunHaklısın Ozlemcim...aslında kaptan zipzip cuma bildirimi ile Masterfite katılım yapıp yapmayacağimizi da belirtmemizi istiyordu. Zaman içinde yeni üyeler gelince arada bir hatirlatmak lazım. Ben vekaleten baktığım için konulara çok da hakim sayılmam. Grubumuzun devamı için elimden geldiğince sizlerin de katkılarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyorumKaptanlar gelince daha sıkı tutarlar .
Bunu beraberce başaracağız inşallah.Yaaa ne demek elimden geldiğince hem de nasıl güzel organize ediyorsundaha ne yapasın sayende bak benim kilolar inişe geçti
YaaBir kepçe çorba bir dilim ekmeğe eş değer diye duymuştum.
Yaa
Masterfit Yarışması 70.Etap 19.05 26.05 Fark Yüzde Kırmızı Takım Mavikus_ KAPTAN 68.2 ozlemon 75.6 suspushanimcim 70.2 FirstLady_ 64.4 @Suskunkardelen 62.7 Childdevelopment 79.5 Tesnim1903 75.6 Mavi Takim Jou KAPTAN 75.1 Jasminium84 62.7 Elhan 71.8 Mina45 92.1 M Meryem1306 85.90 MAKE UP_ 63.85 menekse_kokusu 70.3 Jou kaptanım 60kiloyum arkadaşimiz geçmiş mesajında bu hafta katilmayayim demiş onun yerine Mina45 ' i takıma ekledim bilgin olsun.
Hayırlı olsun Minacim.YaaDün ikinci çorbam ekmek niyetine geçti desene. Allah'tan yaninda ekmek tuketmedim
YaaTeşekkür ederimm
Gel de beraber hayallerini gerçekleştirelim Fulyacim.benim kilom alttaki tekerlekte güncel canım. gerçi 1 haftadır tartılmıyorum son durumu bilmiyorum.
Patetes böreğin bitseydi artık21 Mayıs
11.00: 1/4 patates böreği
2 dilim tb ekmek
1 yk bal
3 zeytin
4 yk menemen
2 dilim peynir
Çay
16.00: 2 yk kremalı mantarlı makarna
19.00: Yarım elma+yarım armut+ tarçın+kakao karışımı
1,5 lt su
Jou
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?