Yarına bomba gibi devam ediyoruz canım
Vallahi sen bi bitir sabırsızlıkla bekliyorumEeiii bak salı günü son
Ayyy hadi bakalımBu chia tohumu içinde yarından başlıyorum 21 günlük bakalım işe yarıyormu cidden
21 Mayıs
12.00 Smoothie ( chia, erik, kayısı)
13.00 Türk kahvesi
17.30 İki tavuk köfte , salata , yarım tabak semizotu yemeği( yoğurtlu)
Üç litre su
Jou
Adım
Eki Görüntüle 3250806
Gunaydin kizlar herjesten cok ozur diliyorum. Bebislerim hasta ve surekli agliyorlar mizmizlar cok aktif olamadim. Insallah topatlamaya calisacagim cok uzgunum kirmizi takim hafta ici daha aktif olmaya calisirim insallah
Şahane bir cuma günü yasaman dileğiyle casminim. 400 gr çok değil .cuma: 62,70
bugün: 63,10
fark: +400
dün inanılmaz kötü beslendim ama bugün şahane bir salata hazırladım kendime ton balıklı, yumurtalı booolllll yeşillikli, yanına da güzel bir çorba dünü dengeleyeceğim
cumaya eksiyim canımm kaptanımm
Jou
hoşgeldin canımmhellöööö kızlar
evet kaptanım kesinlikle gidecekTammmm iste olsunnhaftada birgün bile ödüllenebilirsinn dün böyle yendiyse bugün güzel bi bol protein alıyoruzz daha yeni baslıyoruz en önemlisi cuma günü bol eksiğin olsun canımmozaman şahane 400 gramın yarına gider
inşallahhh, çoookkk teşekkür ederimŞahane bir cuma günü yasaman dileğiyle casminim. 400 gr çok değil .
Günaydın ozlemcim.
Hoş geldin canımMerhaba
hoşbuldumhoşgeldin canımm
evet kaptanım kesinlikle gidecek
inşallahhh, çoookkk teşekkür ederim
Hoşgeldin canımHoşbuldum
Çok haklısın yoksa bugun daha eksi gelirdimAfiyet olsun canımKacamaklarla arana mesafe koy lütfen. kola çikolata
Meyve ye olmaz mı
Hayırlı olsun kuzum, Rabbim sana güç, kuvvet, kazancına bereket versinTeşekkür ederim
Allah acil şifa versin canımGunaydin kizlar herjesten cok ozur diliyorum. Bebislerim hasta ve surekli agliyorlar mizmizlar cok aktif olamadim. Insallah topatlamaya calisacagim cok uzgunum kirmizi takim hafta ici daha aktif olmaya calisirim insallah
-100 gelecek çok eksilerin müjdecisi canım.Çok haklısın yoksa bugun daha eksi gelirdim
-100 gr ama wc yok ama
Günaydın fezomGünaydın fıstıklar
Masterfit Yarışması 70.Etap | 19.05 | 22.05 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
| 68.2 | 69.0 | +0.8 | |
| 75.6 | |||
| 70.2 | |||
| 64.4 | |||
| 76.8 | |||
| ||||
| ||||
Mavi Takim | ||||
| 75.1 | 74.0 | -0.9 | |
| 62.7 | |||
| 71.8 | |||
| 92.1 | |||
M Meryem1306 | Sabit | |||
| ||||
| 70.3 | |||
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?