Adana iyidirr köfte sonuçtaa güzel menüler canım bide adimınla harika yakmışsındır yediklerini
Canım kaptanımGunaydin kizlar herjesten cok ozur diliyorum. Bebislerim hasta ve surekli agliyorlar mizmizlar cok aktif olamadim. Insallah topatlamaya calisacagim cok uzgunum kirmizi takim hafta ici daha aktif olmaya calisirim insallah
Yaaaa bende diyorum nerde bu hic gelmedi çok geçmiş olsunGunaydin kizlar herjesten cok ozur diliyorum. Bebislerim hasta ve surekli agliyorlar mizmizlar cok aktif olamadim. Insallah topatlamaya calisacagim cok uzgunum kirmizi takim hafta ici daha aktif olmaya calisirim insallah
Aaaa süpermiş62.7 Gr Gr aynıyız
Canım isinle ilgili mesajları da gördüm ama bı yazamadım.Cok üzüldüm, inşallah aradan birkaç yıl geçtikten sonra iyi ki olmamış yoksa şimdiki durumda olmazdım dediğin bir kapı açılır ve tüm çektiklerine değer inşallah
Böyle durumlarda hep Hz Musa'nın hizirla olan hikayesi geliyor aklıma Biz kendi gördüğümüzle yorumlayıp halden hale giriyoruz ama bütüne bakinca çok da kalıcı olmadığını sonradan anlıyoruz.İcindeyken çok zor.Rabbim bir an önce sıkıntılarını gidersin
Geçmiş olsun kaptanımGunaydin kizlar herjesten cok ozur diliyorum. Bebislerim hasta ve surekli agliyorlar mizmizlar cok aktif olamadim. Insallah topatlamaya calisacagim cok uzgunum kirmizi takim hafta ici daha aktif olmaya calisirim insallah
Güzel bi zamanlama canomm21 Mayıs
12.00 Smoothie ( chia, erik, kayısı)
13.00 Türk kahvesi
17.30 İki tavuk köfte , salata , yarım tabak semizotu yemeği( yoğurtlu)
Üç litre su
Jou
Adım
Eki Görüntüle 3250806
Günaydın canım kaptanımGÜnnaaayyyddddıınnnnn
13.00 a kadar kilo bildirimlerrrrr
Elhan
MAKE UP_
menekse_kokusu
Jasminium84
Mina45
M Meryem1306
Görelim tartıları
Yaaa 1 tane buyuktu aslinda ama fazla kavurdum biraz yansin istedim oyle oldukca tabii küçüldü dahadaAfiyet olsun kaptancim. Kabak miktarini artırıp üzerine iki ceviz ekleyebilirsin. Tabakta gözüme çok minnak geldi acikman normal.
Kızlar canlarınızı sıkmayın. Kontrol tartisini tam da bunun için yapıyoruz. Hafta içi önlemimizi alalım dikkat edelim diye.
Günaydın canım kaptanım
Tamam kaptanımGÜnnaaayyyddddıınnnnn
13.00 a kadar kilo bildirimlerrrrr
Elhan
MAKE UP_
menekse_kokusu
Jasminium84
Mina45
M Meryem1306
Görelim tartıları
Risk almaya gerek yok tatlım. Kabağın kalorisi çok düşük iki tane yap sen yine deYaaa 1 tane buyuktu aslinda ama fazla kavurdum biraz yansin istedim oyle oldukca tabii küçüldü dahadaöbür türlü yoksa baya vardı bugün fazla pisirmem
Tamam bitanemm öyle edeyimmRisk almaya gerek yok tatlım. Kabağın kalorisi çok düşük iki tane yap sen yine de
Patetes ve börek ismi geçince korkuyorum tatlım. İki yemek kaşığıymiş neyse ki ve bitmiş oh ohBugün bitti
Elhancım 2 yemek kaşığı idi. Etme eyleme. Diğer türlü diyet süreci bana işkence olur
Ama evet yarin sebze günüm, kabaklı bişiler yapacam
Cok gecmis olsun canim kuzucuklar cabucak toparlanir insallahGunaydin kizlar herjesten cok ozur diliyorum. Bebislerim hasta ve surekli agliyorlar mizmizlar cok aktif olamadim. Insallah topatlamaya calisacagim cok uzgunum kirmizi takim hafta ici daha aktif olmaya calisirim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?