Yok canım fazlası kilo aldırır bence baya tatlı bişey zatentatlı niyetine çok az tüket
Chiadan bahsediyorsun di mi elcomAmaann tatsız birşey yutmaya zorlandım resmen
Ama 21 gun uygulayacam
Hee guuzzz eniyisi yogurtla ye yanii suyla icmek nedir zor ictim midem bulandıChiadan bahsediyorsun di mi elcom
Heleki labneyle yoğurt karistır efsane oluyoAfiyetler olsun canımmmükemmel olmuş ben de bir türlü semiz otu alıp yapmadım artık yarın pazara bakıcam
Vallahi eksik kalsınAmaann tatsız birşey yutmaya zorlandım resmen
Ama 21 gun uygulayacam
Ooohhh bana bunlarla gel canımHeleki labneyle yoğurt karistır efsane oluyo
Ay ben yeniyim ya unutuyorum yaaa cumaya gec kalmam.insallaj alarm kuracamTebrikler kevsocum.Bildirimini 12' den önce vermen için fedakarlık bekliyorum senden.
Afiyet olsun canimm Ben detoksa baslayamadimm22 mayıs
Sabah;11.00
Limonlu chia tohumu su
1 dilim peynir
Tereyağ
Labne
2 tam bugday ekmek
Öğlen ;13.00
2 kaşıklı etli bulgur pilavı
Yoğurt
15.00
Dukan birası(maden suyu yesilcay limon)
17.00
Filtre kahve
Akşam yemeği için 18.00
Kabak detoxu
1.5 litre su
Bencede eksik kalsın aldım ama kocama söylene söylene içmezsem bana bi söverVallahi eksik kalsın
Ooohhh bana bunlarla gel canım
Yaaa emziriyosun cok yenisin cok normal acıkman bende 11 aylık olunca başladım diyete ama aksam bol yesillikli tavuk salata yaparsan iyi doyarsın kendini kısıtlama sebzelerle doyabilirsin akşamaAfiyet olsun canimm Ben detoksa baslayamadimmBegun diger gunlere gore cok fazla seker ihtiyaci duydum ve aclik hissettim.. Hurmayi ve aksam yemegini biraz fazla kacirmis olabilirimm
Ben ise yesilmercimekli bulgur pilavi ve yanina bolca salata yemisimdirYaaa emziriyosun cok yenisin cok normal acıkman bende 11 aylık olunca başladım diyete ama aksam bol yesillikli tavuk salata yaparsan iyi doyarsın kendini kısıtlama sebzelerle doyabilirsin akşama
Hayatımda zorlandığım tek şey kabak baskada birşey değill başım döndü haşlanmış tavuk yapmıştım kızıma verirken ordanda yedim gözüm açıldı az bise yedim zaten
Amaaannn ye gitsunnnBen ise yesilmercimekli bulgur pilavi ve yanina bolca salata yemisimdirkendimi istesemde cok kisitlayamiyorummm iyi yapmissin tavuk diyette kacamak sayilmaz
Adımlarla gayet iyi kapattın yediklerini yaktın sadeceSelamm
22 mayıs menüm
9.30 kaşarlı hindi fumeli tam buğday tost 5 zeytin domates salatalık yeşillik
12.00 2 hurma 10 fındık
13.30 mantarlı omlet 2 zeytin Yeşillik 2 yk yoğurt sütlü kahve
15.00 1 sütlü kahve 1 kayısı 2 erik yarım nektari 10 leblebi
17.00 1 tabak yumurtalı ıspanak yemeği 2 yk sarımsaklı yoğurt 1 dilim tbe
2 litre su
10545 adım
Elhan Jou
15 den sonra birsey yemedin o halde dimi22 Mayıs
10.00: 1 küçük paket çubuk kraker
çay
15.00: 4 köfte
1 tabak kabak kavurması
1 kase yoğurt
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
1,5 tb ekmek
2 lt su
Jou
bugün hiç kaçamak yapmadım.. aksine sağlıklı beslendim ve tempolu yürüyüş yaptım.. mutluyumAdımlarla gayet iyi kapattın yediklerini yaktın sadece
Yaa canımsın,çok teşekkür ederimCanim istediğin zaman devam edebilirsin diye listeden silmek istemedim.
Geçmiş olsun canım, ne bitmez bir salginsa bı sonunu göremedikGunaydin kizlar herjesten cok ozur diliyorum. Bebislerim hasta ve surekli agliyorlar mizmizlar cok aktif olamadim. Insallah topatlamaya calisacagim cok uzgunum kirmizi takim hafta ici daha aktif olmaya calisirim insallah
Canım yazıo diye bı program var gayet iyiKalori hesabı yapan var mı?? Kullandığınız önereceğiniz program var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?