- 21 Aralık 2016
- 8.958
- 41.310
- 548
İnşallah Elcomm, motivasyon kaynağımızGayet proteinli seylerr yemissinn ama çok yediğin için bi tık gramlık alabilirsin beybimm sakın üzülme ertesi güne verirsin hem emziriyosun çabuk verirsin
Arada böyle bır hastalık gezınıyor malesef.. Çok gecmiş olsun..İyi geceler dünden dolayı vücudum sızlıyor resmen. Sabah yine okulda olacağım. Yarına nasip bakalım pilates .
Yattım kalktım yattım acayip yorgunluk var.
Amin insallah Teşekkür ederimHayırlı olsun kuzum, Rabbim sana güç, kuvvet, kazancına bereket versin
Kusura bakma canım her pztsi bi mazeret gibi oldu ama hafta sonu kaynanamdaydim teli unutup gelmişim akşam eşim iş dönüşü getirdi bende yazamadım yarin yazarım insallah
Hastalık değil de dün 20.000 adım yürüyünce hem de güneşte çarptı beni sanırım.Arada böyle bır hastalık gezınıyor malesef.. Çok gecmiş olsun..
İyi geceler . *,)Iyi geceler ❤❤❤
Teşekkür ederim.
Bu sabah erkenden tartilip kilonu kontrol et Tesnimcim. Ona göre hafta içi ne yapman gerektigine bakarsın.Kusura bakma canım her pztsi bi mazeret gibi oldu ama hafta sonu kaynanamdaydim teli unutup gelmişim akşam eşim iş dönüşü getirdi bende yazamadım yarin yazarım insallah
Afiyet olsun canımİyi geceler herkese bugünkü menüm
Kahvaltı
Bir yumurta
Öğlen
Bit büyük tabak etli kabak yemeği
Bir kase yoğurt
Bir tabak bulgur pilavı
Akşam
Bir elma
Ara bir top dondurma
İki buçuk litre su
Bir buçuk saat yürüyüş
Jou Cordelia Eki Görüntüle 3251395
Rica ederim kaptancim.
GünaydınGünaydın kızlar
Hoş buldum Elhanım kafamda çözmem gereken şeyler vardı.Çok şükür iyiyim şimdiGünaydınHoş geldin Meldacim Nerelerdesin nasılsın bayağı özlettin kendini okul işin nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?